dobih juce od osiguranja 2 uplate 1795 predpostavljam da je ta uplata za skuter i 2500 za skocni zglob koji je operisan i imam 2 sarafa u njega... da li vi mislite da trebam da se zalim?
tutti quanti cantano e bevono per te!
Ja trgovahUzmite u obzir da je prvi motor u zivotu, i da jos nisam polozio tako da je za sledecu sezonu.
Star je godinu ipo, 8000km. Cijena je bila takva, da mi se nije isplatilo da ga propustim.
Povelik je sto mi se svidja, pata pata s onim Zontesom T2 adv ...Vala ce sluzit sezonu ili dvije po ravnom do posla 7km u jednom smjeru i do prodavnice i eventualno koji put izmedju gradova na neku voznjicu.Dok savladam "osnove" pa ce se trgovat nesto ozbiljnije
GS za sirotinju...Peda je u pitanju, od miloste nazvana derpe
(jasno mi je da se dostini zeludac prevrce, ali valjda je ova ok po recenzijama, i agregat je zongsen novije generacije vodeno hladjen)
Doveo mi je drug koji vozi Kawasaki ZX10r i bjese bas zadovoljan kako se vozi...
Volio bih da nekad stavim dodatna svijetla na kres barove, far koliko god lijep bio(ful led) kratko svijetlo i nije bas bajno, dugo je ok.
I volio bih neki moderniji "kockasti" kofer
![]()
Last edited by Laz; 08-09-26 at 21:15.
Nek je srećan!![]()
Ja se danas prijavih za polaganje. Ono će biti najverovatnije krajem oktobra pa da si u toku.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sa srecom nek je @Laz pa da te dobro posluzi. Castit cu te ja maglenke ako ti se svidjaju. Pa ces kupiti neke bolje kad kupis bolji motor
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Fala vam ljudi
Dante hvala puno...Tako nesto sam mislioMogu ih uzeti jedino pod uslovom da su ti bas visak i da nisu neke ultra kvalitetne ili nekog skupog brenda...Mislio sam da uzmem nesto "genericko" s aliexpresa
Ako je to taj rang onda moze, ako je nesto skuplje, nema smisla nego daj nekome za neki bolji motor
Ja ne vjerujem, i dalje mi je kao san s temperaturom...
Ako moze jedna velika pohvala za moto zajednicu u CG!
Znaci motor je kupljen prije svega 2 dana.
Ovaj drug sto mi ga je doveo je ladno uzeo, izmijenjao kinezijum sarafe s pocinkovanim, dotegao plastike, ocistio, zategao i podmazao lanac, oprao kompletan motor.
Drugarica sto vozi par godina mi donose ceradu![]()
Random lik iz druge firme s kojim saradjujem mi veli cuo sam da si kupio motor, i dade mi nekakav body armor (jos ne baratam s ovim izrazima ali stitnici za tijelo su u pitanju)
Dante me zove, donose mi covjek 2 para maglenki, 10001 mount i instalaciju kompletu, pa sto mogne da se upasuje na njega.
Nemam sta da kazem bez hvala, itekako znaci ovako na pocetku karijere!Bez precerivanja sigurno je par stotina eura vrijednosti sto dobih od ljudi
Last edited by Laz; Yesterday at 18:36.
A možda je i do tebe![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
AL no1, dub_c, joni, retype_htc, Tica
Nek je sa srecom!
Samo po malo, njezno
I da preporucim i objavim opet
Trening Bezbjedne voznje ce biti Sept. 25-26-27.
Prijave se vrse na www.motoklub.me/trening
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks