Nema veze visice na kabl od napajanja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://goo.gl/maps/hW7YMm4wWJRJqT4L9?g_st=ac
Cudna naprava na ovoj lokaciji
Puni se mapa
![]()
Last edited by Bugi; Yesterday at 16:41.
Mozda je bugi iz sattrakta pa uzima pare od drzave...pssss
Sent from my S25+ using Tapatalk
Kakva je tuga. Juce do nk na pravinu iza kamiona svi 60 voze. Niko se ne usudjuje da pretekne. Bas tuzno stanje u saobracaju ce da bude
Podgorica Podgoricanima!
Tuga je zapravo što bi neki izvanjac gledajući naš saobraćaj do prije mjesec dana mislio ovo su ponosni i drčni ljudi, voze kako oni oće, ne pristaju ni na kakva ograničenja... A se uvedoše kazne ti isti ljudi sad u fazonu "vidi me ciko milicajac, kako cam dobal, 10 ispod oglaničenja"
Citroen, min 4 brzina, 2000+ obrtaja i preko 60kmh za regeneraciju, lagano![]()
I dodajes u google maps nalog?
Sent from my phone
Yep
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Iz razgovora sa par njih, rekoše mi kako sam napisao. A priupitaću opet kad ih sretnem.
Doneseš ugovor da si prodao auto. To je dokaz da nisi ti vozio nego novi vlasnik. Ako je on preprodao isti slučaj sve dok se ne dođe do konačnog kupca. Mada meni lično je ovo OK jer prevod treba odma da se radi jer ga taj trošak čeka svakako, a nova saobraćajna je 5 eura i ne gubi se registracija.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Morah do Podgorice i kroz sozinu 65km izadjoh u drugu traku izblicah se 20x te podigoše vjerovali ili ne na 90km.
Utekoh kroz ENP i prije drugog unela kolona dolazimo do ograničenja 100km iz suprotnog smjera niko vozi se 75km digoh na 120 opuvah čitavu kolonu.
Biće ovo pakleno da se vozi narod je opterećen kamerama.
Zanima me samo je li počelo ovo za kamere svuda?
Jer piše Vranjina - Virpazar čak i Zeta.
Nidje kamere nije bilo...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks