@Stefke
Nit je HN najjeftiniji na primorju, nit je poenta toga sto si mene zasmijao (a i druge ) cijenama pica i hrane u Trstu, vec u Ljubljani i na Bledu koje poredis sa City Kvartom(sto se tice cijena). Trst je itekako generalno jeftiniji nego vecina CG i HR btw, tu nema sta da se spori.
Poenta je sto biras cijene selektivno i kako tebi odgovara i pokusavas da dokazes nesto sto jednostavno nije istina (da su Ljubljana i Bled generalno jeftiniji nego Podgorica).
A u isto vrijeme... Interesantno kako se ovako mali milion puta potrefi da neko komentarise bas neko mjesto u kojem sam bio...
1.) U tacno tom restoranu na Bledu koji pominjes je margarita, ako se sjecam dobro, nekih 15-16€, osim ako je nisu magicno snizili u zadnjih 2 mjeseca... I cijene su apsolutno previsoke za samu uslugu / hranu koju dobijes. Inace je to jedan od najlosijih restorana (a i kamp isto) na Bledu, al' ok.
2.) U mnogim drugi restoranima (prevenstveno na drugoj strani jezera) cijene tipa mijesano meso ~30€, kugla sladoleda ~2€ - 3€, svinjski medaljoni 20€ itd.
Ne zezaj molim te.![]()
@Blue
U Novom, kao i na ostatku primorja, ima svega i svacega kada su cijene (a naravno i usluga) u pitanju.
Ne biram selektivno nego onako kako sam dje jeo pišem.
Ja sam uslugom i hranom bio zadovoljan i ostavljao 10% na terminalu.
Sa Bleda sam krenuo ka aerodromu oko 14h pa nisam ručao (kasno doručkovao), i onda nisam gledao cijene ručka. Eto i medo pomenu da su pice 15-20€, moguće..
Dje u PG/HN ima čizburger, koka kola i pomfrit za 3,50€???
Živjela Blu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ođe si me zamislio znam da sam hostel varijantu birala kad idem solo zbog radi nečega jedina zamjerka nekog u centru mi je što se od zvonjave crkvi nije moglo opstat no to nije njihova stvar.I gledam sad cijene na buking e što je ovo digli su cijene hostela, ej hostela u nebesa.
Inače, Kotor je zajeban za parking ali one zgrade Rakite nisu velika razdaljina do centra grada za parkirat.
Hosteli samo prate cijene hotela i apartmana, i znaju da ce se to prvo ispunit i da ljudi nemaju dje i onda su se cijene digle, jbg, nista novo.
Kotor je generalno skup, nije to nista novo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Amsterdam za septembar, ima ih od 25 do 40, a ima i za 50.
Berlin za septembar, ima ih od 30 do 50.
Barselona od 30 do 60.
Rim od 40 do 75.
Lisabon od 25 do 60.
London od 20 do 50.
Septembar mjesec.
E sad ima i u Kotor jeftinijih hostela, al u te jeftinije sigurno ne bih ostajao, ima i razloga za to kao sto i rating prati te jeftinije cijene inace bi i oni podigli...
Hosteli su generalno skupi postali svudje. Ja sam prosle godine u Rim placao skoro 70e po nocenju. To vise kao najjeftiniji oblik smjestaja zaboravi.
Kotor je jedan od najljepsih gradova, da se ne lazemo. Ljudi su jednostavno odusevljeni kad god dodju ovdje.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Okey kapiram baciću pogled na ovaj sajt na temu.Buking mi je inače postao teško ****** no što š drže monopol.
https://www.hostelworld.com/
Evo za Rim kad ga već pomenu.Daleko mi je bolji pregled.
https://www.hostelworld.com/hostels/europe/italy/rome/
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 18:33.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks