Ako nemaš prednju tablicu ne mogu ti ništa?
Ovo mogu na vještačku da namještaju kome oćeš kaznu...
Okey nismo svi isti meni je veći stres to što ti sve navodiš izvini da vozim 100 na sat od PG do NK zbog sebe se ne bi osjećala sigurno jer sam masu puta imala situaciju da mi neko uleti u traku pošto obilazi nekoga sa 100 na sat teško bi reagovala.
I nikad mi fokus nije bio na muriju na no druge učesnike saobraćaja koji ođe nisu baš u vinklu pa mi je nejasno ovo đe murija.Vazda mi je u fokus kako da se izbjegne nešto kolektivno kao što je udes.A ne oće li me murija kazniti jel vozim preko ograničenja.
Praštaj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-09-26 at 20:07.
Ako nemaš prednju tablicu ne mogu ti ništa?
Ovo mogu na vještačku da namještaju kome oćeš kaznu...
Kakav bi svijet bio kad bi svi isto mislili? Recimo taj put Nikšić - Podgorica je dušu dao za vožnju od oko 90 do 100 na sat. Često mi se desi tuda da naiđem na kolonu koja ide oko 70-80 i da se priključim istoj bez obilaženja jer dok bi ih sve pretekao stigao bi do Podgorice i tu se gubi sav smisao preticanja.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
A jesu li poceli ti radari na putu Podgorica - Budva?
Bas sam se zabavio.
dual sistem, jedna gleda dolazak - druga odlazak
kad si uzimao novu licnu kartu tvoja slika je uvezana u databazu...prepoznavanje lica, prepoznavanje pojasa, prepoznavanje pogresnog prestrojavanja, prepoznavanje prolaska kroz crveno svijetlo, ne nosenje kacige na motoru itd...
dobro dosli u buducnost...
u Ameriku se rat vodi protif Flock kamera, kidaju ih lisicarkama, stete laserima itd
Evo iz onog fajla modeli kamera:
Celeritas MVD 2022I
Jedan je od najnaprednijih multifunkcionalnih radara na tržištu. Ne radi se o klasičnoj kameri sa jednim senzorom, već o modularnom sistemu koji kombinuje optičku analizu, AI prepoznavanje i radarske senzore.
Kombinuje Doppler radar za trenutno mjerenje brzine i HD optičke senzore (Vista EnVES) sa IC (infracrvenim) iluminatorima za rad u svim noćnim i vremenskim uslovima.
Pokrivenost saobraćaja: Jedna senzorska glava može istovremeno pratiti više saobraćajnih traka i pokrivati vozila u oba smjera (u dolasku i u odlasku).
AI i ANPR obrada: Posjeduje integrisani AI algoritam za automatsko prepoznavanje registarskih tablica (ANPR), klasifikaciju tipa vozila (putničko, teretno, motocikl) i detekciju trake kojom se vozilo kreće
Vista Enves10-4m-ctx
Dual-Sensor arhitektura: Posjeduje poseban senzor za očitavanje tablice i poseban RGB senzor za pregled kompletnog okruženja (kontekst prekršaja).
Nenošenje sigurnosnog pojasa: Algoritam traži dijagonalnu liniju pojasa preko grudi i ramena vozača i suvozača. Ako linija nedostaje na kontrastnoj pozadini odjeće, sistem označava snimak kao potencijalni prekršaj.
Upotreba mobilnog telefona: AI prepoznaje specifičan položaj ruke (ruka podignuta prema uvetu ili drži objekat ispred lica/volana) i oblik pametnog telefona u blizini vozača.
Nenošenje kacige na motociklima i skuterima: Sistem detektuje tip vozila (dvotočkaš), a zatim analizira oblik i konture glave vozača i saputnika kako bi razlikovao golu glavu/kosu/kačket od odobrene zaštitne kacige.
Broj putnika i nepropisan prevoz djece: Detektuje prisustvo putnika na prednjim i zadnjim sjedištima, uključujući i situacije gdje dijete sedi sprijeda ili bez odgovarajućeg dječijeg sjedišta.
Pretek i prestrojavanje na punoj liniji: Prati putanju vozila u odnosu na isrtane linije na kolovozu, prepoznajući nepropisno preticanje, presjecanje traka ili skretanje gdje to nije dozvoljeno.
Sto se tice mobilnih radara koji se "podmecu" i sakrivaju:
LTI 20/20 True Cam II
Radar koji ima mogucnost da gadja cak na 1.2km daljine.
Koriste ga na Remote Interceptor rezimu.Radar moze imati integrisan mobilni 4g modem za prenos podataka.
Ima detekciju ne drzanja "odstojanja" izmedju vozila.
Nadogradjen je da detektuje ometace radara, pa i pored toga sto mu ometaci ne smetaju da obavlja funkciju, obavljestava policiju o prisustvu ometaca u vozilu...Gotovo ni jedan komercijalni Jammer ne uspijeva da "osasavi" ovaj radar
Last edited by Laz; 05-09-26 at 21:03.
Izmedju ostalog, ako se prate i kamere za video nadzor gradova koje su odradjene prije 3-4 godine...A te kamere vec znate, one klasicne "bijele" sto su na raskrsnice, medju kojima su i plave Tattile smart speed + koje takodje imaju ai detekciju i hvataju na razdaljinu od 40m do brzina od 320km/h
Last edited by Laz; 05-09-26 at 21:15.
Zasto su ranije postojali znakovi pored puta "radarska kontrola" da li je to obavezno po zakonu ili neko moze postavljati skrivene kamere, radare na random tajnim lokacijama.
Molim lepo, nisam dao saglasnost da me snimaju.![]()
Ima si ti ozbiljne ispade na ovu temu kad si kolonu pretica da je zrna obraza ne bi se više ođe javlja.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nije da nešto palamudim al iz pouzdanog izvora znam da su već par radara UKRADENI.
Zato policija uvjek bude u blizini da im ne zafali još koji.
Ovo su ovi mobilni radari u pitanju....
Dako se nadje junak da to slomi poneki, castio bih ga
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Prema tome, šta da ti kažem?
Pakao što uradiše.
Propalo se ako je ovo i b od bezbjednosti.
Praštajte narode, prije par dana počeh priču o radarima i zaboravih na forum.
Vidim da je bila diskusija oko toga ko plaća kazne i što treba da se radi.
Ne znam treba li što da pojašnjavam, da okačim odredbe ZOBS-a?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Bookmarks