jbg neko je pustio u javnost fajl
eto se siri po chatovima ka' kuga fajl sa 100 stranica sa lokacijom svake kamere i radara u cg
Nekoga sreca nekoga komandir...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
jbg neko je pustio u javnost fajl
eto se siri po chatovima ka' kuga fajl sa 100 stranica sa lokacijom svake kamere i radara u cg
Znači nema više kad me ufati zeleno bulevarom npr malo prije alpe bara da ga sklopim drugom do 7500.![]()
Namjerno pusteno... da se upoznaju lokalci
Opari se ovaj sattrakt dobro... postoje firme u firmi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; Today at 12:57.
88 lokacija je pušteno.
A barem 10 od njih fali ođe...
Ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bace ovakve papire. Imam registrator dje su posbemo kupoprodajni (mada samo 2 za sada) i sve kazne koje sam platio od 18te godine pa na ovamo. Nikad ne znas sta ti moze zatrebat.Ovo je kod nas preglupo zamisljeno. Mozes da blokiras tablice, ali mrcenik koji ga je kupio mora tebe da zove da podjes u mup i posebnim zahtjev odblokiras tablice, kako bi mogao da ga prebaci na sebe. Ja sam imao ovakvu situaciju. Nidje veze. Moze ovo mnogo lakse da se sredi, nego nece.Da, da. Da je srece bez ovoga ne bi mogao da registrujes auto. Ja koje god auto sam kupi, odmah prevod na mene.
Ovo par auta koja sam prodao sam insistirao da se odmah radi prevod, pogotvo sto nije bio skup, na zadnje auto koje prodah 200 eur je bio prevod.Da, da, ovo i ona mala skalamerija ko u autobuse za slomit stakloIako nije obavezan, pp aparat ako je autu mora da ima atest. Eo neka me ispravi neko ako grijesim.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks