Vidjeh danas onaj cyber truck, valjda se tako zove. Što je ono, braćo moja mila?!?! Ne znam kako bih ono definisao, kao da je neko uzeo jednu veliku limenku pa dao đeci da igraju fudbal.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sa druge strane svijeta
Potrošnja nafte u Kini pala je 9% u drugom kvartalu, a u transportu čak 16%, što bi moglo da označi da je možda već prošla prelomnu tačku maksimalne potrošnje nafte
Efekat je bio dovoljno veliki da ukupne kineske emisije CO2 smanji za 1%, i to uprkos istovremenom rastu potrošnje uglja. Prema analizi Carbon Brief-a, ovo je prvi otkriveni slučaj u kojem je pad emisija u Kini prvenstveno pokrenut manjom upotrebom nafte, a ne smanjenjem potrošnje uglja.
Posebno je zanimljivo što smanjena potrošnja goriva nije posledica manjeg obima saobraćaja. Transportna aktivnost je zapravo povećana, uz rast korišćenja javnog prevoza, ali i snažnu ekspanziju električnih vozila i pad prodaje automobila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vidjeh danas onaj cyber truck, valjda se tako zove. Što je ono, braćo moja mila?!?! Ne znam kako bih ono definisao, kao da je neko uzeo jednu veliku limenku pa dao đeci da igraju fudbal.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Evo došla treća godina kako koristim EV. Prešao sam do sada oko 105.000km.
Neću pominjati cijene servisa jer i pored zvanične ponude za opkladu niko se nije javio.
Dodaću i ove cijene.
Polisa za moje auto 185e
Kasko 350e.
Smiješno
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; Today at 08:56.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks