Već sam poodavno konstatovao, ali ponoviću - oduševljavaju me osobe koje ne prate aktuelna dešavanja, ali ih to nikako ne sprječava da o svemu iznesu nekakav stav
Već sam poodavno konstatovao, ali ponoviću - oduševljavaju me osobe koje ne prate aktuelna dešavanja, ali ih to nikako ne sprječava da o svemu iznesu nekakav stav
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:23.
Ne gledaš TV, ne čitaš portale - ti bukvalno ne znaš đe se nalaziš
Naravno da ih žulja. Vladajuća većina u državnom parlamentu izgubila većinu u podgoričkom parlamentu pa su htjeli da uvedu prinudnu upravu i da tako bez većine zadrže potpunu kontrolu u Podgorici. Zbog Perića su ga ispušili. Ok, ne samo zbog njega, nego i zbog onih koji su ga podržali.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bluemoon, opusti se, zadrzaces drzavni posao sve i da padne ova garnitura. Samo nam, molim te, nemoj otvarat glavu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo što velim za Perića je da mi je nejasan.Ali, ti si ušao ah da znači DPS-ovacmislim sam si rekao koga ćeš zaokružiti.Nikad DPS nisam zaokružila neđe se i nagnah na ove građanske partije dok malo ne viđeh kakve su tu sve kalklulacije ali ne preko medija.
Politička scena Crne Gore mali, bača u apatiju mudre a naivne u adrenalin ka kladioničare kojih je masu.
A DPS je istrošeni kurton što da ti rečem.Mnogo je godina jeba ođe da bi neku spiku prosipa.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:25.
https://www.cdm.me/politika/usvojen-...ne-kriminalom/
E ovo je vijest!!!!
Da vidimo kako ce to izgledati u praksi!
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ah da koliko ih ti tek imaš u glavi kad pričaš u drugom licu množine.
Zamisli da si reka spasio sam se ođe ali nisi ti si reka spasili smo se da bi dao sebi na značaj a ujedno bio ka dio nekog čopora.
što bi reka jedan toploi je u čoporu ali ... bazdi. ;/
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks