Šetnja do lokalnog groblja i brojanje brojanje natpisa umro prije 90 godina u drugoj trećoj šestoj jedanaestoj a onda više ne začas rasčisti sve predrasude o vakcinaciji.
Šetnja do lokalnog groblja i brojanje brojanje natpisa umro prije 90 godina u drugoj trećoj šestoj jedanaestoj a onda više ne začas rasčisti sve predrasude o vakcinaciji.
- Ladan ko taština duša -
Sve je počelo da ide u krac prije petnaestak godina, kada je brzi internet postao dostupan širokim narodnim masama.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
por bratu-vanredni trening,pa brisanje prašine,pa usisavanje...n z što ćeš više od mene bez da me izyebeš!
...
Haha
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Te vele treba da voziš motor radi meraka i adrenalina, te vozi kvad, te vozi karting... Šta je sljedeće što će da predlože, da počnem da ebem?
Od premijera do raznosaca pice hahaha...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; Yesterday at 11:16.
Kakve prikolice ovi imaju viđeh uživo bruka.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Dom starih "Perjanik" 1000 eura... mislite na roditelje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E jedini što će mi nedostajati kod ove vrućine je što se veš brzo suši.
A spucamo barem tri mašine.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hahahaha gledam onu temu načisto i tek primjetih kad reko da se kajem što ikad to ****** gledah da @Mojsije i ja imamo iste telefone.
E toliki mi je smor kad uđem u tu temu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
dr. igi primjer kako se prospes za cijeli zivot za samo 2min
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije onaj nikad bio dobro u glavu. Inače, onaj lik iz Beat Street grupe, koja je bila nakratko aktuelna u prvoj polovini devedesetih godina. Raspane se to brzo, i neđe poslije desetak godina vidim ga u nekoj emisiji na pinku ili đe već. Pita ga voditeljka šta radi sad, on veli živi u Bariju ili tako nekom drugom manjem italijanskog gradu, i ima tezgu. Voditeljka veli, a tezgarite, svirate, pjevate... On veli ne, nego držim tezgu na buvljaku.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E nije zna biti zajebant pa se sjeba.
Prodavcu lokalnom,spomenik da se digne,ima najbolje voće vjerovatnu u regionu!!!
...
Crna Gora,
puna Brava,
među njima Čoban spava.
Crna Gora puna Brava među njima Čoban spava.
On ne spava no drijema jer tvrdoga sana nema.
Iako ga san prevari na um su mu bijeli Bravi.
Može ovo za Himnu Crne Gore.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks