E, pa ovako, ne znam ko je najgori i na koji nacin, ali ja mislim da Nemanja Pavicevic (Jutarnji program RTCG) je najpedantniji i ima manira za pohvalu zaista, dok Ivona Blagojevic zna da se i obuce na prvom mjestu i postavi i pred kamerama i pred gostima da bude stvarno "domacin emisije na nivou", prava dama. A sta vi mislite?
sanja shestovic & olja... ne znam joj prezime, stara garda nekadasnjeg treeceg kakanala a sad uzdeanice atlasa
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Covic. Ja mislim da je najgori ivan maksimovic i skoro svi likovi sa in televizije. Toliko godina vode emisije a i dalje su totalni debili. Jedini dobar je milena zato sto ima velike... potencijale :P.
Mislim da je bar ovo lako pitanje... Svi sportski komentatori, liše IN televizije...
Reality is overrated.
jacka je kralj i privatno, a potpuno je prirodna pred kamerama
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Za mene je onaj lik, festadjun, brrrrrr, najezim se kad ga vidim, kad on krene po primorju da se gadje izrazima, sto je ono brate mili, ili kad pravi neku emisiju sa starim ljudima, nabaci glas kao da je prosao dva svjetska rata zajedno sa bunom protiv Turaka, uf, kao da ima 130 godina kad prica sa starim ljudima, pih, kako bi ga prosuo, osta bi mi krvav da LJezi nedje na trotoar
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ooooo Miomir Marosh - cakulant
Neka, ne dirajte ga, da vi Sidewinder ne zamjeri.
aahahaha na njega sam zaboravio aaaaaa,znaci osim milene bugarin(saznah joj cijenjeno ime) tu je i onaj skot sa 2 rtcg(festadjun iz pizdinaca) kao i maneken u pokusaju onaj sa elmaga,ma ne znam im imena ali shvatili ste ko su,jedinstveni u svom poslu. Pa Kvarni brate tresni ga po glavi koji put i za mene kad ga vidis.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Po meni nije Zlajo toliko losh ,samo se sav ushecjeri kad vodi emisiju.. prava dEvojchica
no1.Ne dopada mi se Tamara Nikcevic ,ima uzhasnu dikciju i zamuckuje dok govori,shto je nedopustivo za voditelja,pogotovo sa toliko god. isqstva..
no2. Miomir Marosh koji je svakome zgadio kotor sa njegovim :Ajmooo sa feshtadjuunamo i papladamoooo :hammer:
JAVI SE RAZICKA........ shta se javljash majmune :haha:
A pre$atki su i Zlajo sa Montene i Džaja sa Elmaga, samo im fali onaj Balša Radunović što je nekad čitao prognozu vremena na MBC-u, pa ga povedu neđe iza žbunova da nam približi događaj. Show!
Još jedna pobeda i titula...
Balša Radunović
A dje je onaj qkavac?![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Ahahahha ne sprdaj seAhahahha
Uh primijetih i ja jednog stjuardesu zadnji put i pitah se dje ga nadjoshe..
No, u svakom sluchaju - gori od stjuardesa Mn Airlinesa ne mogu bit! No, odje je rijech o voditeljima..
![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
mislim da je Razićka neprikosnovena što se mrznoće tiče
a čuh za neki tv show te ima Matija na Elmagu, počinje ovih dana ili je već počeo, zna li ko što o tome?
Još jedna pobeda i titula...
Ona mala Andrea shto vodi Lov na gu$enice,ima kreshtav glas ,a i svashta lupa ..samo zbunjuje ( nas ) djecu :lolblue:
Tamara Nikcevic ubjedljivo. Nevezano za to sto mi je mrzna, nije neki novinar s obzirom na godine iskustva.
Milena Vucic brokerka-e nju ocima vidjet ne mogu, ali joj skidam kapu, jer imA znanje, i dobro radi izvjestaje sa berze. Cak iako novinarstvo nije njena struka, bolje izvjestava nego vecina ''edukovanih''novinara. Ali kad joj cujem glas osasavim
One sto vode nekakvi kviz na MBC, aooo sto je ono.Znaci,ukratko UZAS.
E da,ne smijem zaboravit Olju Colovic i Sestovicku
Jelenu B Alimpic bih zapalio zajedno sa gostima u studiju da leluja na vetru!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks