Prije bi reka da ih laki malo kaznjava jer je taxi auto sa osumljicenim proslo sve patrole i blokade gradove.... al to je moja teorija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Komanski most
Postavili novi radar
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Kriticna dionica... nema nekog smisla za 50km al aj sad
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Većeg bi smisla bilo da su iz na suprotnu stranu jer ovi što dolaze iz pravca Danilovgrada lete onuda. To je nenormalno. Izgleda kako je magistrala/bulevar pa se zalete i ne razmišljaju da ulaze u full naseljeno mjesto. Šleperi koji voze i preko 80. Prije nekoliko dana je neki Bemaksov veliki kamion sigurno i više od 100 prošla onuda pored Sogala. Pa taj se ne zaustavlja do kružnog
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nekad su sleperi kamioni i autobusi bili spori. Sad lete i tako su bahati, kad ih vidim da preticu auta...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Isti slučaj je sa Katoličkom u pravcu Starog sa magistrale od Kolašina iako bi još daleko prije trebali usporiti.Zalud je tamo toliko puta bila murija, ne vrijedi.Dva pješačka, uključenje nekoga sa strane znaju 80 da razviju brzinu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Slusah danas onog Janjusevica na Vijesti, pricao je o novim radarima.
Na kucnu adresu stize obavjestenje o kazni. Ako nije to lice upravljalo vozilom, duzan je da dostavi ovjerenu izjavu lica koje je upravljalo.
Ako se ne dostavi to obavjestenje, novi prekrsaj.
Mislim, sve to pise u izmjenama ZOBS-a, sokirah se prije par dana kad procitah.
Alii, kaze brat ladno na televiziju - ima slucajeva da se auto ne prevede, da se u medjuvremenu proda nekoliko puta i promijeni 4-5 vlasnika, pa kako je policija imala dosta posla da utvrdi ko je upravljao vozilom, sad je to obaveza vlasnika
Ne znam da li shvatate sto to znaci - mora neko da se juri sa narodom i da ih cera da idu kod notara i da daju izjave, inace ce prekrsajno odgovarati, alooo. I to ladno covjek na televiziju kaze, policija je imala previse posla pa smo odlucili ovako. Znaci, gradjani treba da obavljaju posao policije
"Tolerisaće se do 10km/h prekoračenje"...drugim riječima "kum,brat od ujaka,ljubavnica i sl. i dalje imaju prolaz(tolerisaće se)",jer, na kraju odlučuje ljudski faktor. All in brate,ili sve,što veli Takumi ili...ne znam ni ja što.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
glavna opasnost u saobraćaju je drogirana klinčadija koja se okupi noću pa divlja kad provjeri da nema policije, za njih je ovaj zakon nebitan
ovo sa dronom za punu je najbolja stvar, radari će pomoći pomalo a ovo što su uradili sa motociklima je kriminal, samo će odbit obične ljude koji su vozili skutere iz praktičnih razloga i kad se vrate u auto imaćemo samo veće gužve
She is only here to annoy herself!
Kakva je situacija pored skola?
Prema tome, šta da ti kažem?
pored skola brzina bi trebala biti 20 ili 30.
Samo ako ga stave kod katolicke imaju milion dnevno da uzimaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Autobus ne postoji na ulicama Podgorice posle 22:30h do 06h.
Autobusi idu na pola sata.
Linije nisu dobro povezane
Jeste bolje, ali daleko od toga da ce neki znacajan broj gradjana preci sa auta na bus.
Nor vodis dijete u vrtic… treba da krenes u 06:00. Pa bus hvatas u 6:30, pa dok izadjes, ubacis dijete u vrtic, pa onda ako ugrabis onaj u 07 srecan, a vjerovatno ide onaj u 07:30, jer jelte autovus ne staje ispred vrtica. Uglavnom put od kuce, vrtica i posla u POSGORICI traje 1:30h kao da si posao za Bijelo Polje.
Neki su na pola sata, neki na 40 minuta, ima ih i na 20 koji idu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bježte iz gradova ljudi ne trebaju vrtići ne trebaju autobusi nema gužvi nema redova nema kazni
- Ladan ko taština duša -
Ne znam bas, tablice (saobracajna) i dalje vaze na onog na koga se auto vodi, iako je napravio kupoprodajni ugovor. Novi vlasnik ne mora prevesti auto na sebe. Sta zna kamera ko je vlasnik, tablice mogu i dalje biti na onoga koji je prodao auto i uredno napravio kupoprodajni ugovor. I sad on mora da se trazi sa likom kome je prodao auto ako mu stigne kazna na kucnu adresu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks