Zamisli i da jesu vakcine otrov, a sta je to spram otrova koji roditelji daju djeci u vidu svojih uvjerenja, predrasuda…? Pitam se samo.
γνῶθι σαὐτόν
Ne zazaj hahahahaha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne zezam... napravi se frka oko toga sto tamo neka dr. Slavica nije razumjela upute ministarstva, pa ne umije potvrdu ispisat, a vrtic je ne smije takvu primit.
evo zvujezde ruse ministarstvo
nothing comes from violence and nothing ever could
Realno ako se mlad ozenis djeci je vrtic kod babe i djeda ... a ako se star ozenis nemas to...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Muricu cu pazit unucad to da je svima jasno....
Moze da mi ih dovede subotu vece da prenoce i citavu nedelju do vecere ali ono svaki dan, pa da ja vozim na treninge i to a neka no pojedini i uce sa njima skolski program
Zajebi
Moze sah, moze setnja, moze sladoled ali iskljucivo subota i nedelja
Oni napune baterije, puste glasa, izadju u grad svima banja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; Today at 13:22.
Mislim da nema vece srece nego docekati i paziti unucad...praunucad...
Ps i naravno gunđati))))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Muricu će ti ih i davat da ih paziš, a ti ćeš čežnjivo gledati ko ih čuva dok ti đeca dolaze doma oko 17-18h i čekati kad će doć do tebe i babe da vas posjete sa unučadima jednom u dva mjeseca da ne zaboraviš kako izgledaju. Takođe, kad napišeš poruku kojom se najavljuješ da li i kad možeš doći u posjetu kod njih,otećiće ti se onako naglas :"Eeee,a nekad se..."
Eto, živi bili pa dočekali da vidimo ko će biti u pravu. Ja ili ti.
PS...i da, naravno da će, ako ih povedeš u Mexički, pamtiti to kad porastu...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 13:34.
Jes da me špijaju još i djeci.Đavoli su sve to mali.
A teh snaha i zet to tek.Ono ko ste vi.![]()
Last edited by Bluemoon; Today at 13:44.
Htjele to ili ne danas ste sve u 9om mjesecu....
Ahahaha uzeh ukrštenice i osmice viđeh na trafici a ne pamtim kad sam i sin mi konfiskuje jer mu se svidjelo.
Moram mu naći nešto na tu foru.Taman da se makne od igrica sa bratom u BG.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 19:41.
Nedje davno pricah kako sam se iznenadio kad sam zvao 122 i covjek mi se javio sa "alo?", nastavak te sage je da danas zvah vatrogasnu i brat mi se javi sa "molim?" (na 123 broj). Naravno, nije ovo smak svijeta i razumijem da se ljudi odrase od posla ovo ljeto, da ne znaju kud ce prije, al mi stvarno nekako precudno da kad coek zovne mora pogledati je li pogrijesio broj jer mu se dispeceri javljaju kao da su iz kuce...
Alo,
molim,
rambo ja te volim.![]()
A dramiš ja da radim u vatrogasnu javila bi se sa đe gori?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Cekaj, javljanje sa "molim" nije ok? Bozesacuvaj.
Što bi bilo ispravno javljanje kad dobiješ Vatrogasnu a ispred ili iza tebe požar?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jedino ispravno javljanje moze biti "vatrogasna sluzba izvolite" i apsolutno nista drugo, ne znam kakva vam je to prica, ako vec pricate o kriticnim situacijama, valjda je bolje da se ljudi odma predstave a ne onaj ko zove da provjerava je li dobio Janka ili Marka ili je dobio hitnu sluzbu....
treba biti uljudan.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks