Ovaj lik je juce pio na dg plazi cijeli dan, fotka je od juce, dobro su ga napili i sprdali se s njim
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne komentarišem kad se dese tragedije jer prosto nije normalno ali molio bih bilo koga ko učestvije na ovom forumu da mi objasni ulogu strelišta . Ja znam za streljački kod trgovinske i tu je bilo gadjanje vazdušnom ili ćorcima dok vojska i policija nikad nisu to radili na javnim površinama da ja pamtim . Da se nije desila ova tragedija mislim da nikad ne bih saznao da u Crnoj Gori postoji mjesto dje se okupljaju ljudi koji treba da steču vještinu kako da nekog ubiju . Znači postoji mjesto koje okuplja ljude sa tendencijom da se precizno oduzme nečiji život . Trika nema da moj mozak može da razumije ovoliku količinu ludila koja je svakodnevna .
deuscroix
Требају питат у Руску амбасаду јесу ли га гледали. Од ресторана Стефан би и пјешке стигао зачас.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo neka pucnjava i u Zagoric, tj kod onog mosta sto spaja Zagoric i Rogame
Zeljeznicki ili onaj isod mupa u zagoric
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Uloga strelista je da nauci ljude da rukuju oruzjem, koji to zele. Isto tako postoje streljacki klubovi koji se bave time. Tako svjetski poznato I.P.S.C takmicnje u prakticnom pucanju i taj sport postoji i kod nas ima i 20 godina. Znaci na strelistu se ljudi ne obicavaju da ubiju druge ljude, isto kao sto to se ne radi u dzudo sali, bokserskom ringu ili MMA kavezu. Ako si rijesio da ubijes nekoga, mozes to i motkom.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dezinforamcija je...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://www.vijesti.me/v/824628?utm_..._share_counter
Herceg Novi
Sent from my SM-F971B using Tapatalk
Last edited by Xtraktor; Today at 22:03.
Momentalno bih zatvorio mjesta u koja se obučavaju ljudi da pucaju pravim mecima i zamolio bih ostatak planete da takva takmičenja rade bez nas jer se ne mogu OBUČAVAT ODJE za njihova bolesna takmičenja . Mi koji ne smatramo da je život video igrica dje treba da ubiješ što više ljudi da ipak pravimo normalniju životnu sredinu. Prosto bih napravio društvo dje postoje zanimanja koja su zabranjena i boli me q za 5 amandman nego imaš vojsku i policiju koje se bave tim stvarima .
deuscroix
Oko 5 i nesto je prijavljen slucaj, on je oko 3 i nesto izvrsio ubistvo, imao je kad stici do HN.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dako ovaj utekne preko granice. Možda ga neka druga policija uhapsi. Ovi Bukvini talenti nisu mogli đeda od 70 godina u sred zime nać nedeljama.
Tko leti, vrijedi...
Mozda mu je to i cilj, ali tamo nije teren bas takav da se moze tek tako preci pjeske. A hrvatska policija je sigurno obavijestena. COvjek je imao vise od dva sata prednosti, a to za ovoliko malu drzavu nije malo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U 15:15 ušao u strelište
Vidi se vrijeme na fotografiji sa video nadzora
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Možda ode preko granice u Trebinje tamo mu je sigurica.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Vele lociran u HN, a iznad PG letw helikopteri...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da si prekoracio 10 km brzinu, nasli bi te odma i uhapsili, ovako se covjek 7 sati seta sa automatom po CG....a Bukva i ekipa drze govore
Sent from my PKC110 using Tapatalk
Last edited by Ayrton; Today at 22:21.
Helikopterima se prebacaju specijalne jedinice na ispomoć kolegama iz Centra bezbjednosti jug...
Na osnovu dokaza kojima policija raspolaže, osumnjičeni se trenutno nalazi na teritoriji opštine Herceg Novi, zbog čega su na ovom području angažovane jake policijske snage, uključujući pripadnike Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Posebne jedinice policije i Specijalne jedinice policije, uz podršku helikoptera Vojske Crne Gore koji se koristi za dislociranje pripadnika Specijalne jedinice policije, kao i uz korišćenje raspoložive savremene tehničke opreme i drugih kapaciteta", saopšteno je iz Uprave policije.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Izgleda da je Topla 3 pod opsadom...nezvanicna info
U saobraćaju je tendencija prevoz putnika i robe a udes nus pojava ( šleper npr. od jedne ture može da zaradi dobre pare a isto tako može da zgazi 14 ljudi u Nici ) a šta je tendencija strelišta bojevom municijom ako mi možeš objasnit jer takmičenje u streljaštvu dje se dobijaju nagrade i medalje postoji toliko vremena . Tragedija se mogla desiti bilo kako ali ta vrsta "igre" je prosto priziva
deuscroix
Bookmarks