Kod ranka na Adu sve vrhunski, ali bih izdvojio crni rizoto, savrsen
Ribnica doručak za dvije osobe, na -30% bude svako jutro skoro na Glovo, za 6.4e teško da može bolji doručak, pričam za jednu osobu. Dođe ispod ovih jaja (4 jaja) kobasice masu, obilna porcija uglavnom, masakrirah seŠto je najbitnije sve bi svježe isprženo čak i priganice.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Kod ranka na Adu sve vrhunski, ali bih izdvojio crni rizoto, savrsen
Đe bolje, Ranko ili Peśo?
Ranko.
Pizza u Mali Trg (Petrovac) doktorat.
Je li ko probao pizzu u Dodo?
+1 nikakva i pica i ambijent i higijena.
Zavisi sta volis...Kod Ranka je bolji restoran i na rijeci si kao u svakom drugom restoranu na vodi, hrana je malo ljepse aranzirana. Kod Peśa, opuštenica, samo ušće, imas stolove na plaži da ti noge budu u pijesAkribarski restoran...mislim da su cijene bolje kod Peśa. Ima super domace bijelo vino. Riba je super u oba restorana, corba bolja kod Ranka. Evo slike od prosle nedjelje (Peśo)
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Gdje jesti na Kučka korita?
Teletina ispod sača u "Čikago", meso na seljački preko puta u Konobu "Plus", to je vazda bilo top mada ovo ljeto nisam bio
uradilo me na brzu u par dana
Palma standardica
Ovaj burger u intermezzo nisam jela pa skoro 4god.
vidim da su ga povecali, ali je trebalo da izbacim paradajz i krastavac kiseli, ne volim toplu salatu, a ni kad mi kiselo, ljuto dominira
nothing comes from violence and nothing ever could
Ladno postoji još Intermezzo, najbolju su tortilju s piletinom u grad imali prije 5-6 godina za smiješne pare, sad neka je i duplo skuplja ali ako je približna ostala vrijedi svaki cent
Zamisli? Ja rekoh aj prvo da nazovemo da se ne blamiramo, mozda ne postoji vise hahaha mislim burger. sjecam se kad je krenuo 2.70, ali su bili manji, ljepsi, ubijali smo se od njih, sad 6 i nesto
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa sigurno 4 jutra nedeljno tamo doruckujem sendvic sa sjeckanom piletinom, sa kari sosem. Navukao sam se
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks