Ali Anica Dobra..ni znala nisam da ću je noćas slušat i gledati kakva Carica.Kakva enerdži.
Kakve stijovićke, lepe brene, cece QP žena sa karakterom.
Free Spirit Woman.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I ovi.
Dobra im je proba.Ahahaha kakvi ludaci.
Prvi put ih vidim.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:34.
Ali Anica Dobra..ni znala nisam da ću je noćas slušat i gledati kakva Carica.Kakva enerdži.
Kakve stijovićke, lepe brene, cece QP žena sa karakterom.
Free Spirit Woman.
Melos, 416. pre n.e.Atinjani su došli sa 38 brodova i ponudili razgovor. Ne o pravdi, rekli su odmah, jer o pravdi raspravljaju jednaki; jaki rade što mogu, slabi trpe što moraju.Meljani su odgovorili onim što ima svaka mala zemlja: nismo nikoga napali, neutralni smo, bogovi štite pravedne, Sparta će doći. Atinjani su ih saslušali i rekli da je nada uteha za one koji imaju i nešto drugo.Meljani su odbili. Grad je pao iste zime. Muškarci pobijeni, žene i deca prodati, na ostrvo naseljeno 500 Atinjana. Sparta nije došla. Bogovi se nisu izjasnili.Tukidid to nije zapisao da osudi Atinu, nego zato što je znao da će se ponavljati.Niko vas neće zaštititi zato što ste u pravu.Pravo bez sile je molba. U svetu ne postoji pravda za slabe, postoji samo cena koju jači plaća ako vas dirne. Ako ta cena nije dovoljno visoka, niste država, nego red čekanja. Melos je imao argumente, Atina je imala brodove. Izvor: Tukidid, Peloponeski rat, V, 84–116.
Tko leti, vrijedi...
Tri put mi je sinoć rekao kako se zove evo ni jutros ne mogu da se sjetim jedino čega se sjećam jes da sam mu rekla što š ime nisi ti birao.A on je mene zvao avokado zbog boje haljine tako da na isto nam dođe.
I vazda velim da ću lijepo doma poslije 12 ali neminovno zaginem u NK PUB koji je rupa teška.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks