A i delije imaju svoju verziju..
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E ne mogu da vjerujem da mi se više ide u mexički nego u propagandu.I da mi se u NK ne ide.
Doš'o je i taj dan...što bi reklo grobari.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
A i delije imaju svoju verziju..
I idemo amnia..
Last edited by NetworkMaster; Yesterday at 14:55.
Top 15 min od PG mozak na otavu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakav je Mjesec noćas.
Bomba.
Kakav klabing sinoc, kao nekada u mladosti
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Slabi efekti, slabo ozvučenje, nije mi se ništa treslo u stomaku, ali je onaj Enrico Sangiuliano bio strašan.
Ono s karticama za plaćanje pića je teška glupost.
Dim sum.
E meni je klabinga pošto godinama sam išla od EXIT-a pa nadalje preko glave.Sad najviše volim neku prćiju a može i tondo u Novi neki DJ cEpa ja pijem vinjak ahahhaha vinjak ej na elektroniku i jebe mi se za sve.
S obzirom da je bilo dzabe i da nisam klabovao po profi mjestima ibice i francuske obale ljetos, ovo je bilo dosta dobro
Hugel mi je bio odlican, Sandjulijano najvece pozitivno iznenadjenje, a ona Šarlot razocarenje, s obzirom da su je kao neku boginju predstavljali. Tada me i umor stiga, pa smo oko 2 napustili objekat
Bzv je bilo sto su muski masovno bez majice, cinilo mi se kao da sam u neki gej klub u berlin. Druga stvar, pilo se masu vode, u nase pero toga nije bilo. Izgleda da ova omladina ne prati nas tempo iz mladosti
O telefonima da ne pricamo.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sea dance Buljarica 2019 je bila baš profi što se efekata i zvuka tiče, nisam ni ja vani išla niti me nešto nosi da posjećujem to al kad mi je doma što da ne. Iznenadio me onaj prostor koliki je zapravo kad se raskrči, stalno sam tuda a nekako ne primjetih da je toliko. Ona dvojica prije Hugela nekako neusklađeni, prelazi loši, Hugel ok mada je komercijala a ovaj Enrico pojma nemam ko je ali mi je legao baš lijepo se izđuskah što mi je i bio cilj, ostali me ne zanimaju ni na koji načinŠarlot onako, mada što veliš umor stigao pa na putu do kuće svratismo u kazino, uzeh im 80€ i ukrpe
![]()
Last edited by tigrovo_oko; Today at 13:01.
Dim sum.
Evo EXIT 2 krajem avgusta.Maybe boris brejča no enerdži low za gužve.Jedino da ide na after neđe on i ja nasamo
Danas je 29. avgust. Kud će veći kraj avgusta od toga?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Svaki dan je dobar za upiranje.
Da li se podgoricanka na Adu "uzemlji"..
E daleko bilo dođoh u NK pakao ka u PG što je ovo.Morala sam na Trebjesu pobjeć.Vazduha da uhvatim.
Ali sretih Anicu Dobru ne zjam što joj outline reče da ne dolazi u ovu kasabu.
Last edited by Bluemoon; Today at 16:43.
Niksic nije za pocetnike ...!
A nastupa ona i električni orgazam večeras.
Na Korzo.
https://youtube.com/shorts/TV-38HbCC...t2Qu3yi-H6R_32
Rat samo što nije počeo a vi se zajebavate.Ahahhaha e tačno bi se i ja zajebavala i da počne.
Last edited by Bluemoon; Today at 17:25.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks