Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 27 of 27

Thread: Taxi app za Crnu Goru, Napravili smo domacu taxi app.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,580
    Thanked in
    2,697 Posts

Ja sam naveo developerima da je meni skoro uvjek nebitno hoće li vozilo doći za 5 ili 10 minuta ili pola sata, samo da znam da će doći.

Tako da je sa te strane ovo dobro.

Living on the EDGE side

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Kopira se cargo vjerovatno
    Dobra app je cargo u srbiju a imaju jos bolju yandex go, gdje roditelj moze da naruci za dijete vozilo i pratis live itd

Naravno ocekujem da dostavljate i racun voznje makar na mail, to je dostini potrebno

Na racunu obicno stoji i kolika je naknada za platformu e tu je njihova zarada branko. Nije tu malo para, nakupi se

Bas me interesuje kakvu prevaru radi tesla sa slanjem racuna skoro pa odmah po ulasku u auto. Neke smijesne cifre tipa 3-4e...

Srecno, ako uradite dobro moze da bude dobar biznis, svi stranci ce prihvatit jer ce znat na cemu su

Sent from my SM-F766B using Tapatalk
    Pozdrav, ne kopira se CarGo , vec se radi aplikacija unazad 8 mjeseci je razvijamo,dodajemo, pratimo trzista , sta treba dodati , sta treba oduzeti i da u pravu ste dodace se TEEN opcija gdje ce roditelj moci za svoje dijete da naruci voznju i da prati u realnom vremenu vozilo, ima i dalje dosta ideja
    da kad se bude moglo sto bi se reklo za takve voznje ugradi i kamera u autu vozaca pa da i vizuelno ima opciju pratiti svoje dijete itd...
    Sto se tice nase zarade i tu mozemo otvoreno reci da idemo na jako mali procenat oko 10% od voznje, za sada i narededni period je iskljucivo gratis i sve obaveze oko reklama, servera, google api enterprise troskova sami pokrivamo.
    Trenutno brojimo nesto vise od 2.200 korisnika i svaki dan rastemo.
    Sto se nas tice nama je u cilju da korisnik bude zadovoljan,isto tako i vozac i zaista cijenimo feedback i od korisnika a i vozaca ako sta treba da se doradi, unapredi.
    Kao i svi ovi gore navedeni mini bag-ovi sto ste prijavili, sve smo ispeglali.
    Isto tako za cijenu, cijena je unapred prikazana i ona je cca mozda nekad niza 10% nekad visa 10% od prikazane, zavisi dal je vozac uhvatio precicu, brze vozio itd.. znaci nema ono tacka A do tacke B ima tipa 5km i da fixno naplati 5km, kilometraza
    se racuna putem 7 GPS signala koje uzimamo sa vozacevog telefona, u slucaju da vozac ugasi GPS , signal nam salje korisnikov telefon,isto tako radimo i implementaciju da putem baznih stanica mozemo pingati tacnu lokaciju. Tako da za ne daj Boze uvjek znamo gdje je putnik i vozac.
    Uglavnom ima dosta da se radi, ali napredujemo svakim danom da Blic Taxi App zaista bude dobar proizvod iz Crne Gore za Crnu Goru i njene turiste i da nije RIP-OFF cijena.

Ako imate kakvih jos sugestija tu smo, nadam se do ponedeljka da izlazi novi update sto se tice dizajna i jos nekih sitnica )) cekamo vas feedback i veliko hvala svakome na izdvojenom vremenu za komentare, sugestije i zalbe naravno
    www.kupi.me Uporedi cijene iz stotina prodavnica!
    www.blictaxi.app Montenegro Taxi App

3. The Following User Says Thank You to m4n1ack For This Useful Post:

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)