https://www.vijesti.me/vijesti/polit...novic-lajkovao
Ovaj momak je djelovao kao normalan Srbin,umjeren...ali dobro...
Srbima u Bosni je Milosevic uveo sankcije 1993/94. Nema nafte, ne mozes da krpis linije fronta. Tvrdi se da su naftu nabavljali iz Hrvatske. Sad sta su dali u trampu pitanje je. Jedno vrijeme su pomagali Hrvate u srednjoj Bosni tokom hrvatsko - muslimanskog rata. Ali ih Amerikanci pomirise. E da, Srbi bosanski duguju zahvalnost jos jednom coeku koga cesto pominjemo.
Da ne ulazimo u sve te toponime ali pad Kupreske visoravni je bas simptomatican.
Last edited by biljaneta; Yesterday at 23:11.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...novic-lajkovao
Ovaj momak je djelovao kao normalan Srbin,umjeren...ali dobro...
...
Hakovani profili, vratio ga jutros
Дајко претражује, не спава.
https://x.com/Dajkovic/status/2093486974258581983
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U Ulcinj pronadjen i proceran terorista! Adam Ben Merzouk...
...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako se otkriše Demokrate - ćutali su u svakakvim situacijama, niđe stava ni za šta, a onda odjednom ne mogu da ućute od podrške genocidnoj džukeli. Pa dobro, srećno im bilo u borbi za glasove df-a, pošto su ove ostale prosuli.
Last edited by NHM; Today at 08:07.
General Mladić je pravosnažno osudjen za zločine počinjene nad civilnim stanivništvom u Srebrenici. I to možemo zvati genocid, zločin itd i bitno je rad pravne i istorijske priče. Činjenica je da se ugasio jedan život i tako 5 hiljada puta.
Malo bi dopunio rečenicu koju gore neko navede, sa kojom se btw slazem, da se o njemu ne bi pricalo da nema toliko retarda koji ga slave. Samo bih dodao “srba retarda” koji ga slave. Jer je to zapravo ono sto žulja one koji ga zovu huljom, splacinom, izbljuvkom, pobacajem… Sto je srbin to zulja, ne zavaravajmo se i ne pravimo paravane sopstvenom nacionalizmu.
Postoji i to da su oni koji koriste te kvalifikacije jako zabrinuti za svoju djecu i buducnost CG. Postoji ali ja do sada nisam imao potrebu da tako pljujem one koji su ugrozavali buducnost CG. Milo, Manda, Pipun pa nesto po sebi sudim ,a ja nisam od drugih drugojačiji.
I tako jel pljujemo Mladića jer je srbin ili zato sto je zločinac. Mislim jel zločincu dovoljno što je osudjen i pokojni? Ili ipak da mu ga pridamo? Ili mozda da se fokusiramo na iskorjenjivanje (ne mislim na fizicku eleiminaciju) retarda koje god nacije bili?
Ne mora niko da odgovori al eto za razmisljanje.
γνῶθι σαὐτόν
Jes, Mladića pljuju samo zbog toga što je Srbin.
Ova priča u Srbiji ima podršku koliko i autor teksta:
https://www.antenam.net/clanak/pred-...ja-stoji-mirno
Ne znam, koncept pljuvanja mi je nepoznat ako nekog ne mrzim. A ratne zlocince ne mrzim jer mi nisu nista uradili. Da li treba da su u kavezu? Pa naravno. Da mi jesu nesto uradili ok, al i tada bi prica otisla u psihologiju i druga je tema. Samo velim da treba razmisliti zasto mrzimo i pljujemo. Mozemo pricati o zlicinackom profilu, nizak nivo svijesti, nepostojanje empatije itd ali kvalifikacije tipa koljač, hulja… govore o nama zar ne? Mislim ne o kulturi i nasem recniku nego o emociji i sta stoji iza nje. Moze bit da smo nacionalisti ili sami sebe bacamo u trip sta bi radili da su meni pobili djecu i porodicu. Oće mozak to. Na ovo drugo idu naslovi poput Gardijana “Mrtav bosanski koljač”. Cak i druga opcija u sredini gdje se zivi sa srbima vodi ka animozitetu i nacionalizmu posledicno. Ne mislim da cemo bit gori ljudi ako ovakvu logiku prevencije svih oblika nacionalizma gajimo.
Naravno likovi koji podrzavaju zlocince zahtjevaju angazovanje institucija i drustva u cjelini i tu ne smije biti popuštanja.
γνῶθι σαὐτόν
Živo me zanima šta treba jedan Srbin da uradi da se neka kritika ili negativna emocija prema njemu ne proglasi mržnjom samo zbog toga što je Srbin. Ispade da nema ime i prezime nijedan Srbin lopov, ubica, korumpirani političar, branilac profesora seksualnog predatora, ratni zločinac, no postoji samo Srbin. Isto važi i za Ibrakadabrine pulene, Đeljošajeve i navedi po spisku sve ostale šugave profesionalne nacionaliste.
Jeste li vi svi odje sa ratnih prostora?
A eto ni sa Hitlerom lično nisam imao posla, pa to ne znači da prema njemu treba biti neutralan.
Jeste li vi svi odje iz Bosne?
Mi ovdje mislim na Crnu Goru a može se reći i ostale republike bivše YU pošto smo u istim govnima, prosto smo u istim govnima.Na vlasti su nam zaostavšite ratnih profitera koji su kriminalci što svoj kriminal maskiraju međutrvenjima na ovim pričama.A svi oni super sarađuju ka i u ratu, ko zna kakvi sve tranziti oružja i droge i čega sve ne ođe fulaju.No smo ovce klasične.Još te neki ubjeđuju da ne vidiš dobro svojim očima jer je on upao u neki algoritam na twiter i prati neke grupe a vidiš dobro ako se okreneš oko sebe.U gadnim smo problemima ali ne zbog nacionalizma kao nacionalizma no što se on povrh svih gadnih problema nameće od strane političara kao pustite što smo mi kriminalci ima ovaj komšija da vas zakolje jer si Srbin, Crnogorac ... dodaj niz.I ove manjinske partije što koriste ono manjisko dobro odvaljuju od budžeta na to manjisko.
Imam jedan dio u porodično i iz Bosne i primjer đe mi je majkina sestra zbog rata napustila sa porodicom i sitnom djecom istu.Postoji tema koju nikad ne načinju a to je taj rat.
Ali, evo tu je Gagarin da to ispravi te kosmičke nepravde jer su se neki čoče izdigli iznad situacije.
Mladić 1991. godine:
Kod mnogih je jako čudna ljestvica za heroje, ako se ovo g*vno kvalifikuje.
Last edited by ASC; Today at 11:59.
Ne mogu shvatiti one koji glorifikuju generala Mladića. Shvatam da je kao komantant vojske RS vjerovatno spasio živote hiljadama Srba u Bosni, ali to ne mijenja činjenicu da je pod njegovim vođstvom učinjen gnusan zločin, genocid. Nikoga, koliko mi je poznato, zbog toga on nije pozvao na odgovornost. Zločinac u punom smislu te riječi...i tačka.
E sad, nisam siguran da se telegram saučešća porodici, sam po sebi, može tumačiti kao relativizovanje zločina, hvalospjev zločincu.
Vi znate koliko se čitulja daje kriminalcima, zločincima... Ja ne mislim da svi ti ljudi opravdavaju ono što je preminuli činio, već samo razumiju žalost porodice koja ga je voljela bez obzira na sve.
Preśednik parlamenta je u pitanju, a ne Pero sa tuške pjace.
Elem, danasnji chatgpt novinari
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jedino ako lično znaš porodicu, pa i onda nema potrebe da to objavljueš javno po društvnim mrežama.
U Mandićevom slučaju to je definitivno politički čin kojem je pribjegao jer iz trenutne pozicije ne može baš otvoreno ovome monstrumu da odaje počast, pa se onda upravo ukriva u izjavljivanju saučešća.
2017
Vijesti
Mandić: Sramna presuda Mladiću dokaz da je Haški tribunal anti-srpska tvorevina
Last edited by ASC; Today at 12:18.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks