Dbr je brt
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
More je ok ali je vani takva vlaga i sparno da crknes.
Odavno glibavije vode na Jaz nisam vidio. Sve onog sitnog mulja, prvih 20m od obale katastrofa. Voda solidno topla.
Sent from my SM-F976B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Odoh da se bućkam do jedno 8 i po![]()
...
Pitanje za Bokelje i ove druge što poznaju Boku:
Ima li se đe na potezu od Orahovca do Bijele skakat u more a da nije s ponte? Ono...2+ metara?...nisam poludio...no đeca su u tripu "death dive"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Imaš u Ljutu pored Orahovca stijenu 5-6m baš za skakanje, nešto je i nacrtano na nju zaboravih šta...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Kod Sv.Marka svetionik, teško za popeti, nekih 7-8 metara...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
E ovo bi bilo zanimljivo da se napravi spisak plaza sa mjestima za skakanje... i dje je malo dublja voda
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što se mora tiče, ja mislim da je prvi ozbiljniji skok većina nas iz PG imala sa one stijene u Sutomore, skroz desno)
Galebova stijena se zove, nalazi se između Sv. Stasija i Ljute, jedno 7m je visina, mi smo se s glisera pentrali na nju, tj sa vode, s puta sad teško da bih ti mogao objasniti đe je. Ali, dok ovo pišem pade mi na pamet još jedna, tebi i bliže, na samom izlazu iz Orahovca (prema Risnu ako kreneš), pješke uz sami put imaš stazicu, tu imaš dvije skrivene ponte za kupanje (ne pitaj me kako znam za te ponte) i prije njih stijenu za skakanje, nekih 3m visine
edit:
Evo je ova Galebova, vidim da se i plaža zove isto tako, moguće da ima i beach bar neki - https://maps.app.goo.gl/7QPbxu9FwBGFv8SP9?g_st=ic
Last edited by BiTrAtE; 27-08-26 at 10:59.
Jesu li prestali talasi...?
Juče u Sutomore su bili,nisu mi smetali,ali je bilo malo prljavo more.
...
Stali su negdje oko 18h u sutomore...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
@BiTrAtE @retype_htc
Galebovi moji, za lokaciju imate 4 x veliko hvala od đečine i 1x .ebite se od mene(śedoh na one iglice od kaktusa*
) i za čistu vodu 5 x hvala.
Inače na onu plažu, onaj dio pjeskoviti, bijaše samo dvoje ljudi sa bebom, a ladovina prirodna bijaše i u 14h. Nevjerovatno!
Pozz.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Odlicna je plaza, za islulirat je top. Samo je steta sto niko o njoj ne vodi racuna. Cijelo ovo ljeto nije bilo guzve na njoj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa one stijene na kraju Mogrena, koja je procjena visine?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Bukvalno zadnji sam izašao iz mora,uveliko je mrak bio,prelijep osjećaj.![]()
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks