Tko leti, vrijedi...
https://www.njuz.net/u-srbiji-obelez...i-nama-radili/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Svi nešto palamudite a niko da kaže đe će bit izložen đeneral i hoće li biti direktan prenos primanja saučešća.
Prati Dajka pa ćeš znat.
Ne znam za drugi grad đe su grudvama oćerali povorku mažoretki.
Niti grad đe za karneval spališe pisca, a glumcu zabraniše da festival otvori iako su ga za to pozvali jer ih je prpa od predsjednika druge države.
Priznajem neuk sam da razumijem ove umjetničke duše i tu specifičnu kulturnu scenu.
Tko leti, vrijedi...
Nemoj da branis partizane od cetnika, umjeli su oni to i sami. Nego gledaj da odbranis tekovine NOBa od strane potonjih sastava Saveza komunista. Od njih partizanima prijeti najveca opasnost. I naravno kad se bude oci u oci sa Martom, Satlerom, nekim Hrvatom, nemoj da im dozvolis da partizane nazivaju `totalitarnim rezimom`. Ili ces jednostavno spustit pogled.
Sto se tice dalekosti od Srbije, malo je ta Srbija Niksicana primila. Ali tako mi kazemo hvala.
Polinezija gospodo.
Ratkova "osveta Turcima":"Evo nas, 11. jula 1995. godine u srpskoj Srebrenici.
Uoči još jednog velikoga praznika srpskoga poklanjamo srpskome narodu ovaj grad.
I napokon došao je trenutak da se poslije bune protiv Dahija Turcima osvetimo na ovom prostoru."
- Ratko Mladić
![]()
Last edited by ASC; Yesterday at 18:02.
Ajde molim te Tuđmanu su kip spremili ne znam kako na to EU gleda i što su porušili ponajviše spomenika partizanima.
Ali, ah ka da EU briga za njihove fašističke ispade daleko su po tom pitanju gori od CG.Neđe su u ravni sa Srbijom.Nek se batale spike.
Da ne govorim koga su sve rehabilitovali iz NDH ipak im je logor bio tamo možda su čak gori po tom pitanju i od Srbije.Ipak su istorijski bili na strani fašista Srbija nije.
1600 ubijene djece u Sarajevu.
Da se ne zaboravi.
Od najgoreg zlikovca gadniji su mi oni “iznad situacije”.
Tko leti, vrijedi...
Nece mene Hrvatska pricat kome cu sucut izjavljivati...
Mandic Spajicu vjerovatno.
Btw, vidjeh danas:
Slušamo od nekih, sad već decenijama, tvrdnje da u Srebrenici nije počinjen genocid, nego "veliki zločin". I onda umre glavni vinovnik tog zločina, a isti mu odaju počasti. Toliko o iskrenosti.
Miodrag Lakovic
Ma ti znaš što je izvan situacije.Postoji nešto što se zove prezir o kojem Danilo Kiš govori.
A uriniranje nad mrtvim čovjekom mi je ono degutantno JBG što da ti rečem nisam u tvoje skupove svijesti i kosmosa.
Još si u stanju nekome ko je sve to osudio baš na ovom mjestu da debelo podmećeš jer ne urinira nad mrtvacem.Morbidno.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:20.
Onda mu se otac u grobu okretao kao propeler makar zadnjih 40 godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da dodam ja sam tad bila dijete ti nisi što se s njim tad nisi obračunava no si mene naša tu da me uvllačiš u sopstvene PTSD ratne traume.Viđi ti na njima da poradiš a ovi je generalno za sve vas te generacije zatrovaste više ex YU prostor vašim nerešenim obračunima.
Vi ste taj materijal đe vođe u sve bivše republike đe su na vlast ratni profiteri sipate so na ranu.Jer se ložite na njihove spike.Uzdam se omladinu kojima Q puca za te stvari štonobi se reklo volim sve šta vole mladi.A ovu temu ostavite za podforum istorije.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:37.
Ništa ti nisi povrijedio kod mene a tek što me zabolje ova opaska što Pipun voli.U cinizam.Apsolutno si preskočio srž u stanju si da volovski udariš na nekoga ko ke dobar materijal ostavio ođe za devedesete na podforum istorije jer je meni to vidiš u traume.
Meni si naša da sereš.Jer ne uriniram nad mrtvacem.Veli izdigla se nisam se izdigla ja za to nemam jebeni želudac.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nemam ni ja. Jedan drug bio u Spaniju i kaze zaboravih potpuno da podjem da pljunem Antu Pavelicu na grob. Reko mici ga tamo, ko ga j...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks