Nadjose li ko je bacio suzavac na rikija tj funkcionere
Ili se mudro cuti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...kucne-ljubimce
Ne mogu naći ludaka koji puca iz puške jbt kao da je prdnuo.
Nadjose li ko je bacio suzavac na rikija tj funkcionere
Ili se mudro cuti
dobro je veli u nikšić od kad je maśa, grade se puteviNIKŠIĆANI BRATA ŽALE
i onda se ljute odje, eee
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Cijeli Nikšić stao u jednu fotku![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://youtube.com/shorts/fdDYJlWDe...-FqHtnCcVrMsBO
Novak Đoković oduševio izborom: Crnu Goru stavio ispred svih za odmor, zalazak sunca i život
https://rtcg.me/sport/tenis/877140/n...a-i-zivot.html
Last edited by Jakuza; Yesterday at 10:03.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sahranjuju smeće uz najviše državne počasti. Kolika je kvota na tzv. pro-EU Mandića da će prisustvovati sahrani?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Koji je interes Mandica za ovakav auto gol?
Nisu mu valjda svi glasaci sa dna kace.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mada je doktor politike za ove ostale. Saučešće porodici i to je to. Dovoljno za njegove sa dna kace, a isto tako da se ne zamjeri puno ostalima, samo čovjek izjavio saučešće![]()
Vjerovatno mu je Satler vec porucio da se ne pojavljuje na sahranu, ako je uopste i razmisljao u tom pravcu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Biće da ima neke već zakazane sastanke
SDT Radoja Živkovića i Milana Vujotića tereta za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo putem podstrekivanja, Radosava i Sašu Stanišića za stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u pokušaju, a Ranka i Radmilu Džankić za pomoć učionicu poslije izvršenog krivičnog djela
Vala ovo SDT bas ne da ljudima da pare zarade... tracevi razni...
I njih/nas su očevi učili nešto i onda se ne možemo ni njima previše čuditi. Koliko je naroda u CG bilo za rat 90ih? Dosta veliki procenat. E neki od tih su se dozvali pameti, pročitali nešto, neki manje pismeni možda nisu ni imali prilike.
Pa to i kažem. I ove panjate što su đecu doveli na ovaj skup je neko učio. I ako se nisu potrduli da saznaju više ili možda nemaju kapaciteta jbg. Ne traje to od 90ih na kraju nego ide i od ranije. I ne samo u Crnoj Gori nego svuda.
Ko se to nama upecao
Bojović traži hitnu sjednicu Odbora: Iznošenje činjenica o radu Vlade nije hibridno djelovanje - CdM
Bojović traži hitnu sjednicu Odbora: Iznošenje činjenica o radu Vlade nije hibridno djelovanje
γνῶθι σαὐτόν
Upravo je ovo Koljeničino "pomirenje" - puštite nas da slavimo genocidne džukele bez posljedica, iako je krivičnim zakonikom to predviđeno kao krivično djelo, to su naši ljudi, imaju pravo na mišljenje. Daj da ne pominjemo da su četnici bili nacističke sluge, daj da se složimo da su samo komunisti bili zli i da su svi oni koje su komunisti pobili nevine žrtve totalitarnih režima, upravo onako kako Evropa osuđuje te režime. Daj da nezakonito koristimo simbole koji predstavljaju samo srpski narod, daj da mijenjamu Ustav da se ukloni lažna nemogućnost da Srbi koriste svoj jezik. Daj da se složimo da Crnogorci nisu postojali prije komunista i da biti Crnogorac podrazumijeva biti Srbin. Ako ne date, onda smo mi ugroženi, a vi ste crnogorski nacionalisti, čiji je nacionalizam jednako opasan kao i srpski.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Opet pričaš sam sa sobom. Srbi već koriste srpski jezik, koji je već Ustavom definisani kao jedan od jezika u službenoj upotrebi.
jeste. ovo je slika i prilika nikšića, pljevalja i trenutne situacije u ovoj državi. jer nikad ovoliko šljajma s dna kace nije isplivalo kao od juče od kad se desila ova fina stvar i ovo smeće umrlo. tone komentara podrške svuda. i svi su oni redom glasači aktuelne vlasti
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Srpski jezik koriste i pripadnici drugih naroda u CG i to u broju od 10% vecem od broja srpske populacije u CG. Tim `jednim od jezika` govori 10% vise populacije od jezika koji je proglasen za zvanicni.
Da ti prevedem, prodjem kroz crveno, pocijepaju mi prijavu - ja sam u pravu. Nema veze sto je crveno. Tako je i sa Ustavom.
Polinezija gospodo.
Kakve to veze ima sa činjenicom da nikome nije uskraćeno ni pravo ni mogućnost da koristi srpski jezik za svakodnenve potrebe? Bio pripadnik srpskog naroda ili ne. I da ja to nisam ni napisao u postu koji si komentarisao promašenim komentarom?
There are currently 4 users browsing this thread. (2 members and 2 guests)
Bookmarks