Nego.
Ajde šta kukate.
Cijeli Nikšić na jednoj Plaži od 1.8 km
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Samo da uzmemo primjer marketa.Još nigdje na svijet ne viđeh da isti lanci ovako dignu cijene ka kod nas na primorje.Što je loše za turiste a tek za lokalce koji niti su turisti a neki se i ne bave turizmom.
Istina pivo u kafani recimo u IT ne bude ispod 7 eura ali zato imam Coop i uzmem i to po nižim cijenama recimo moreti koliko me volja.
Nego.
Ajde šta kukate.
Cijeli Nikšić na jednoj Plaži od 1.8 km
Qq što je ovo.
Jel vi ovako zamišljate uspješnu turističku sezonu?
Ako postoji pakao meni bi izgledao ovako.Zamislite da vi ovako izgleda Velika Plaža.
A Velika plažа dugačka je oko 13 km što je čini najdužom pješčanom plažom na čitavoj obali Jadranskog mora.
Last edited by Bluemoon; 25-08-26 at 14:26.
Na Hvar kafa i štrudel 9 eur... konobar dođe i naplati 6,5 eur...na računu popust za domaće, dakle deru samo strance.
Kod nas smo mi stranci.
Zavisi đe na ostrvu Hvar.
Grad Hvar je najjači sa cijenama dok Stari Grad je druga priča.Meni tamo ni za smještaj ni za restorane nije bilo nešto više no ođe.A pri tom imaju market koji ima cijene što ih ne mijenja kao ovi naši zbog sezone.
Grad Hvar, ne Stari grad, ne Jelsa...
Last edited by bayo; 26-08-26 at 08:02.
Deru i domace vjeruj mi, samo zavisi koji naglasak imas i koji konobar te usluzi.Itekako vole da oderu purgere sa 0% popusta.
Al' da, u dobrom dijelu HR su jedne cijene za domace, druge za strance. U Dubrovniku (i okolini DU) ne pamtim kad sam platio punu cijenu u kaficu/restoranu (u zadnje 3-4 godine), uvijek barem 20% popusta a ponekad i 40%.
Mada da budemo iskreni svaka prica o HR primorju je bez smisla jer pricamo o velikoj obali, cijena ima svakakvih a isto i slicnih situacija na plazama kao u CG (situacija sa lezaljkama). Edit: a itekako i slicnih situacija (samo dosta manje jer je trziste vece i imaju i strane firme) sa prodavnicama, ko ne vjeruje neka slobodno ode do Lapada u Dubrovniku i udje u Tommy pa ce vidjeti o cemu pricam.![]()
Last edited by beatnological; 26-08-26 at 08:11.
@beatnological jesi vidio ovo sjetih se tebe znaš i sam zašto.
https://bellacaledonia.org.uk/2026/0...irbnb-by-2028/
Ko su nesretnici što dolaze u ovaj Bangladeš?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
@hercules Evo ga konacno Krle malo zadovoljan
Sent from my S25+ using Tapatalk
Cijene su, misli tako, uskladjene sa kvalitetom i kvantitetom usluge ali takodje i da je jedan od vlasnika koji ne zna nijednu cijenu. Trebo bi mu povjeriti da uradi neku analizu a mozda i neku strategiju kad ovako zakljucuje bez inputa.
Možda je za temu Novi ali neka ođe.
https://republika.hn/registar/crvene...logije-u-filmu
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Сад ови из министарства туризма и туристичких организација не морају прстом мрднут макар пар година. А њему фала ђе чуо и не чуо.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Lijepo, Kotor na listi.
Tehnologija praćenja pogleda otkrila je koje gradske destinacije najviše privlače pažnju tokom leta. Na vrhu liste našao se kanadski Banf, dok je grčki Mikonos drugi, a posebnu pažnju privlači Kotor, koji je zauzeo visoko osmo mesto među najlepšim letnjim gradovima sveta.
https://eupravozato.mondo.rs/ekonomi...j-proceni.html
Znači da zaključimo da je bolja sezona bila dok je bila korona nego ova iz 2026 god.
Zadnje 2 nedelje ništa spektakularno.
Pogotovo zadnja nedelja.
Nije ni čudo...
Zabljak nikad bolja sezona.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Interesuje me jer mi je nedje iskočilo ove ili prošle sezone da je bilo nekih problema sa ovim ženama što se obučene kupaju te im se samo oči vide.
Je li im svudje dozvoljeno da se kupaju u ovu crninu prekrivenih glava dje im se samo oči vide.
Jer ovo je teror gledati..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks