Meni se cini da svi muski skupljaju ponesto, neko novac, neko nakit, neko patike, auta, slicice, antikvitete, stari/strani novac, razglednice, hemijske, magnete, markice, a neko i satove. Sto skupljas ako ne skupljas satove?![]()
Imam jedno pitanje za vas satoljupce: kako ste uopšte došli do zaključka da vam treba x ili y satova, da treba da pravite kolekciju, koliko satova imate u kolekciji i koliko od tih satova uopšte koristite? Pitam čisto iz radoznalosti jer to je jedna od mnogih oblasti koja me uopšte ne dotiče pa i nemam informacija iz prve ili druge ruke. Ja imam samo jedan pametni sat koji je kupljen samo radi trčanja i koji nosim samo dok trčim. A pošto ne trčim već duže vrijeme, i taj sat u fioci počiva u miru.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Meni se cini da svi muski skupljaju ponesto, neko novac, neko nakit, neko patike, auta, slicice, antikvitete, stari/strani novac, razglednice, hemijske, magnete, markice, a neko i satove. Sto skupljas ako ne skupljas satove?![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Za te baterije što vam brzo odlaze, možda ih neko pri zamjeni ne mijenja plastičnom pincetom i rukavicama nego metalnom pa se napravi spoj i ode... Čitao sam takva iskustva po netu.
Ja volim satove, ne znam zašto, ali pored praktičnosti ih volim. Valjda zato što je to neki dio tehnike koji me za razliku od telefona ne maltretira, nema notifikacija, a stalno mi treba jer mi je posao vezan za vrijeme i tako organizujem svoj dan i kad ne radim, postavljam sebi rokove koliko imam nešto da završim i čini mi se da sam mnogo bolje organizovan, i poslednjih nekoliko godina sam kao go bez sata. Posebno ako je neki lijepi analogni sat, valjda je nama muškarcima to kao ženama nakit. Ja jednostavno uživam da imam sat na ruci koji se MENI sviđa.
Bez g-shocka ne bih mogao jer je to sad koji mogu da nosim i kad radim i kad sam na biicklu ili drugim aktivnostima u prirodi, za merak i svaki dan volim da nosim Citizen koji sam nedavno uzeo analogni, i najjeftiniji Garmin za trčanje i biciklo jer volim da znam koliko sam prešao, u kojoj zoni mi je srce, i onda se motivišem da odradim što više.
Ja ne skupljam ništa. Uglavnom želim da imam što manje stvari, a da imam sve što mi je potrebno. Bez gomilanja. Što se nošenja sata tiče, smeta mi na ruci. Kao i bilo šta drugo na sebi. Nemam nijedan ni prsten, ni lanac, ni narukvicu, ni brojanicu... Goloruk, takoreći. Smeta mi i kragna na majici, a ne što drugo.
Last edited by NHM; Yesterday at 17:07.
Pretpostavljam da niko nije počeo da sakuplja satove tako što se jednog dana probudio i rekao sebi e sad ću da napravim kolekciju satova. Nego ono, treba mi sat zbog toga da mogu uvijek da vidim koliko je sati, pa onda vidi da bi valjalo da ima jedan za sportske aktivnosti, pa onda ovaj za sportske aktivnosti mi ne ide uz nešto elegantnije, pa taj možda ne ide uz odijelo, pa nijedan od tih nije odgovarajuće boje za ove ili one boje odjeće plus ono čisto estetski, kao nakit koji se mijenja po potrebi i u zavisnosti od raspoloženja. Pretpostavljam da tako može da se dođe do koliko već satova neko ima u kolekciji.
Ja najviše volim sam odraditi kad mogu…
Kod onoga u deltu odeš da ti skine link, dva, tri.. njemu je lakše sve sa jedne strane nema veze što onda nije simetrična narukvica…
I naplati 10€ …
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks