Ja moram saznati ko je onaj vozač autobusa đavo mi mira ne da.Ahahahha ladno pušta jedini muziku i još pjeva.Ovi drugi svi smarsči neki naspram njega.
A ima jedan kojeg niko živi ne voli i nema s kim se nije pokačio a mene gotivi.Nešto sam mi rekla u par rečenica od tad mi maše ja njemu i svi su u čudu.Kako umije bit i tako fin.
A ima jedan momak baš liči na Asha i uvijek sjedi na isto sjedište i vraća se s posla kad i ja.I tako je nekako jedinstven u svoj toj gomili putnika.
Pojma nisam imala da je gradski prevoz ođe ovako zabavan.E ne bi više u PG vozila auto bez prijeke.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-08-26 at 20:42.
Kako me vrati ovo naselje u djetinjstvo
![]()
Ja mislim da mi djetinjstvo idealizujemo.
Gomila seronja koji bi da te priključe na njihove jebene matrice.Ali, shvatiš to kasnije.
Bas cu biti subjektivan, ali imao sam najjace djetinjstvotoliko pustolovina, dogadjaja, masa djece, starijih. Djetinjstvo kroz moje oci je bila ozbiljna mastarija na javi. Nedje sam rekao da od sad imam najtezi moguci zivot opet bi bilo fer zbog vrhunskog djetinjstva. Iako je tesko vrijeme bilo.
Kako je tek bilo djeci koja nisu imala roditelja, ili bas tesko zivjeli, ili bili zlostavljani.
Last edited by nicky; 26-08-26 at 21:40.
Imala sam i ja u maštarije (kad bježim od realnosti) ali sam viđela i neku realnost ono kad su ubijali loptom dječaci slijepog miša na zid zgrade sa uživanjem.To im je bila jebena zabava.
Da li ću ja to da zaboravim?Ne pada mi na pamet.
Tačno pamtim poziciju zida zgrade đe su ga besomučno ubijali.I kad god tuda prođem toga se sjetim.
Bude mi to opomena čega sve ima u ljudskoj prirodi.
Last edited by Bluemoon; 26-08-26 at 22:07.
Moram priznat da ima dosta ruznih gradova ali nijedan za sada nije primac Novom Pazaru.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Što je sa ovom vlagom... sve gore i gore, jutros u 4h u 100 voda, i nije mi muka bilo da u mraku odem i istuširam se lednom vodom, no mi ni to nije bilo dovoljno ladno. I ovaj narod kroz grad, misli li odit doma više!?![]()
Dim sum.
Ja scedoh i drugi put, no sam promasio skretanje sa autoputa, sto mozda i nije tako lose. Kuce su uglavnom visespratne i bez fasade ali je ispred parkirano neko bijesno auto koje vrijedi X puta vise od ulaganja u fasadu. Vjerovatno su spratovi prazni i samo za pokazivanje, jer ako nisu zimi im je pometOriginally Posted by Bluemoon
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
E ne znam što bi ti rekla nevezano i za infrastrukturu energija što samo izađosmo do Lidla i prođoh kroz market..pa one kafane..pa oni roštilji haotično samo se oni tu čini mi se snalaze.Imala sam osjećaj kao da nisam u Srbiji.
Na izlazu krenu neki pljusak reko prijateljici e sad sam bila i nikad više.Narod mi se tamo prosto ne sviđa da ne idem u detalje e će bit da sam nacionalista.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Instagram obilježi svaki umjetnički rad sa eksplicitnom tematikom kao "sensitive content".
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
podjoh s drugaricom na veceru i prolazimo kad ona kaze: sta je ovo, ko da nikad nije vidjela da neko ne nosi brus. ja ne vidjeh ko, veli ova zena, a evo i ova.
vecerasmo, ajmo na gigi palacinke, tamo neka momcina, narucismo kod njega, malo se iscaskasmo, pitam do kad rade, jer cemo posle za ponijeti, uzesmo one palacinke, s mirom pojele na klupu. reko ajmo do prodavnice vodu da kupimo, kad vice on iz kucice: sto cete? koka kolu? zero? reko hvaalaa, ne, ne.
vracamo se mi, a on opet: koka kola? Voda? Ja dizem onu bocu, rekoh hvala. Uzesmo za ponijeti, a on: ljubim, hvala!
vidis da smo super i da prolazimo super bez brusa.
nothing comes from violence and nothing ever could
Нема ништа љепше за виђет но кад је неко опуштен и ужива.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hahahaah e vidj ovo pozdravljanje sisama
nothing comes from violence and nothing ever could
Slusam jutros hrvatski jutarnji i tema jabuke vocari .. navodnjavanje plodovi rezultati kvantitet i kvalitet.. i lik ladno donese jabuke 1,2 klasu , sitnije trule, koja zadovoljava standard koja ne, one trule su previse osuncane bez hlada... top novo nesto naucih sad moze dan lijepo da krene...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne bez gajbu jabuka))) hahaha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima sve uslove da joj u starosti deda stavlja crtu na ragastov od vrata niže i niže svake godine.
- Ladan ko taština duša -
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks