Naravno da ne mora.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Radar je na bluetoth sa policajcem ... radar ne snima automatski i salje odmah u obradu sva prekoracenja. Steta... nadao sam se apsolutnim evidencijama za sve prekrsioce samo je razlika da nece policajac u uniformi i patrolno auto biti pored tronosca
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobar neki bluetooth onda ako je par desetina metara udaljen. Prije će biti da ide upload zapisa radara. Lako je provjeriti je li što brisnao ili ne.
Treba sve žene stavit u komunalnu muriju kako leše, milosti bez.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Greska moja ovaj ima wifi , trucam je model
https://prawonadrodze.org.pl/wp-cont...ce=chatgpt.com
Mene su strah u kosti ucerali, 3 kazne za 20dana, 10 prekoracenje se ne tolerise jos ovo sa radarima, katastrofa, necu ga ispod 90min do Nk doci makse
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Prošle sedmice, dan-sunčano, ograničenje 80km/h na dionici NK-PG...Niko, ali niko ne vozi preko 65 km/h
TT
To je do vozaca, ne znaju koliko je ogranicenje i onda guslaju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jutros predretac ct-bd lagano iza pa ceka
nothing comes from violence and nothing ever could
Od 500 auta jedva 150 nadjose dje je kusur? Jel i ovo jedna manipulacija medija
Sto se bjeli u gori zelenoj? Mnogo je lijep.
![]()
Da li je ova pozicija odgovara poziciji na onoj mapi?
Prema tome, šta da ti kažem?
Nisam ni registrovala koliko nenormalnih ima u ove kamione u tranzit jer vazda pustim da mi se prođu što su u gabarit da ne zanesu dok sam autom.Ali, danas ladno lik se unosi gradskom ka u filmu gotovo pet cenata ih dijeli i kad ga autobus nekako izbježe i prestiže ovaj se zaustavi izlazi iz kabine sa kombinirkama dotrča i lupi u bus.
Kako se ovo definiše u saobraćaj?Jel se ovakav sprovodi u zatvor ili na psihijatriju?Počinjem nakon ovoga ozbiljno da mislim da treba da se preispita kakvi nam sve prolaze u tranzit kroz državu.
Vozači autobuska su možda i najbezobrazniji učesnici u saobraćaju.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo moram da potvrdim ni to nisam u auto primjetila i njih sam puštala ali dobro piče kad krenu sa početne.Prvo sam u čudu bila kad gledam na gugl map kako se redovno dešava da dođu i 17 minuta ranije.Ne jebu živu silu.
Ali isto tako njima treba posebna traka da bude jer si gradski prevoz barem je tako svuđe u svijet.E sad jel njihov bezobrazluk posljedica što se na isti gleda da ga ne pustiš ili mu zauzmeš (ne ti generalno) stajalište sa 4 zmigavca pa je kolektivno ludilo u fulu ne ulazim u to.
Autobus bi i trebalo da ima prednost ... realno.. nego zasto radari ne reaguju na pgcg table... mora da slova ne prepoznaju
Kad se postavljaju ovi stacionarni radari, bilo je rečeno do kraja godine, ovo ispade kao da su već danas postavljeni?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sinoć se pojavi na google maps 89 tačnih lokacija, i brže bolje biva uklonjeno?! Zna li ko nešto o ovome?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo kod Mekavca ako sam dobro zapamtio lokaciju, ova kamera je odavno ođe...
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks