Pivaru izbačaju, treba da se renovira objekat, no je pomjereno za iduću godinu. Ne znam što bih ti rekao, evo me i sad tu i pijem ovaj lager, ne čini mi se drugačiji samo se grije na ovu vrućinu pakleno odmah
Sent from my 17PM using Tapatalk
Moj favorit je bio vajs pa sam prešla na lager jer je postao kiselkast.A može bit i što mi je Sašin lager daleko više u ukus i što mi je mexički više u ukus.Ipak Saša.A opet imaju dobre ocjene počeću da vjerujem da je subjektivno.
Nego, uživaj.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Meni je Lager super
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ide ko blesavo
Sent from my 17PM using Tapatalk
Došli gosti i objašnjavam im đe je šta po gradu i po stanu. I kako ima onih država sa gasom što imaju toplu vodu stalno, objasnim da mi koristimo bojler (e mi znaju posle 2 dana avetat kako nema tople vode), a pitaju me oni bojažljivo - A jel radi? Rekoh da, zato vam i objašnjavam kako funkcioniše.
Aha.
Pričamo dalje i velim im tamo vam je daljinski od tv-a i klime... - A jel radi klima? Ja u čudu, naravno, da radi jbte.
Rumunski pasoši, ali porijeklom iz Moldavije.
Pa se pitam - kakva to iskustva sve ljudi imaju, ili iz kakvih uslova sve dolaze ljudi kod nas, šta i pod kakvim uslovima nude ljudi jedni drugima, kako ih dočekuju i ispraćaju... uglavnom imam pozitivna iskustva a ovako nekad se rastužim.
I nisam tip koji granja i u sitna crevca čita revjue, gleda ocjenu kad neđe idem da konačim. Zavisi đe idem, i što mi/nam treba, uglavnom prvo istražim lokaciju i koliko mobilni možemo biti pješke ili zavisimo od prevoza, da je čisto uredno I tu do 3ćeg sprata
Najgrđe iskustvo mi je bilo jednom u Rimu, mali hotel kod St Peter's bazilike, maj mjesec, legli, radi klima ne možemo je utulit, blam nas da idemo dolje da se žalimo, a nemamo se sa čime pokritia kreveti ono samci, ali ih približili jedni drugome da spavamo ka' sardine
traži po sobi niđe dekice, niđe ćebeta, što je ovo u pm, zaspali te u neko doba noći ustajem se i uzimam peškire iz kupatila
smrzli smo se bili ko piip u picinom parku ali pretekosmo nekako do jutra, i kad su se svi poustajali i onaj krevet veliki malo zgužvao - najzad ukapiramo da je sobarica tako dobro zategla krevet i one jorgane male podvukla i sa jedne i sa druge strane kreveta pod jogi da izgleda čisto i uredno, a nama to nije na'mpalo da može biti
![]()
Last edited by tigrovo_oko; Yesterday at 17:56. Reason: Možda nije ipak za ovu temu gastronomija, no turizam, pa neka prebaci ko umije :)
Dim sum.
Nije mi jasno zasto su izbacili tamno pivo, koje su imali prije tipa 5-6 godina. Mislim da im je to pivo najbolje prolazilo.
U Akademiju sam isao samo zbog tog piva, prelijepo je bilo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks