View Poll Results: Scudetto?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Inter

1 50.00%
  • Juventus

1 50.00%
  • Milan

0 0%
  • Napoli

0 0%
  • Roma

0 0%
  • Como

0 0%
Results 1 to 9 of 9

Thread: Serie A 2026/27

Thanks Thanks Given 
    176
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Default Serie A 2026/27

Thanks Thanks Given 
    1,577
    Thanks Thanks Received 
    2,193
    Thanked in
    1,051 Posts

Krećem da pišem prvi post,ali prekida me gol Biseka.
    Odgovorno tvrdim (ne samo zbog ovog gola nego i zbog nekih iz prošle godine) da bi momak bio bolji napadač od (espozita ha ha) nekih koji su dugo napadači.

Krenulo je dobro,samo neka podrži 🙂🟦⬛️

Thanks Thanks Given 
    1,704
    Thanks Thanks Received 
    1,270
    Thanked in
    846 Posts

Dobro bi bilo kad bi mogao Lautaro da se proda Barseloni za 90-100m. Kakva bi to pljacka bila, u Argentini su to vidjeli i zato ga "nije zaigravao" na Svjetsko, sad ne moze da opepelji protiv Monce. Ovo je zadnji momenat kad se mogu uzet pare na prevaru jer kako vrijeme bude odmicalo nece nudit ni 5 miliona

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    667
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    940 Posts

Bogami bi pleo kao nikad na onaj njihov velikii teren, jos sa stilom igre Barselone koja bi ga hranila u prostor konstantno ali voli klub. Ne drami

Thanks Thanks Given 
    1,704
    Thanks Thanks Received 
    1,270
    Thanked in
    846 Posts

Vidi li jos ko osim mene da je ovaj Diuf Ronaldo, cuda cini, a Djed Spence je doveden kao pojacanje i reprezentativac Engleske i zbog toga ce ga istisnut iz ekipe Pakao

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,577
    Thanks Thanks Received 
    2,193
    Thanked in
    1,051 Posts

Ne bih dao Lautara ni za 150 miliona,jer bez njega TRENUTNO nema ljeba. Ako bi se nasla neka odgovarajuca zamjena,a on bi zelio da ode,onda ok.
    Kakvo bi to bilo mučenje bez njega,aj da je tUram u životnoj formi,pa da može da nosi Inter,ali lautaro je mnogo bitan za ekipu,bio makar prošlih godina,vjerovatno će i ove.

Neću stvarno da brinem o njihovim finansijama,valjda bi vrijedio i iduce godine ako bi se pojavila neka zamjena. Vidite li da se sve stiskaju,jedva su i ove engleze doveli.

A za Diufa sam i prošle sezone zborio,jedan od posljednjih postova koje sam napisao na staroj temi bio je o njemu izmedju ostalog.
    Valja ga imati u timu definitivno,šteta sto zalevski nije tu ostao na toj drugoj strani,moglo bi se nešto i lijepo vidjet.

Ne treba se zalijeĆat puno naravno,Inter je i prošle godine prvi meč dobio protiv Torina 5-0,a ova monca nije neki protivnik,al eto prvi je meč. Ipak mislim da ova sezona ne može biti loša makar sto se tiče serie A
    Last edited by AdO_pG; 22-08-26 at 19:26.

Thanks Thanks Given 
    176
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Korektna igra u Torinu, Cisse moze biti otkrovenje .. Kakav goal Adamsa

Thanks Thanks Given 
    1,577
    Thanks Thanks Received 
    2,193
    Thanked in
    1,051 Posts

Meni ne mogu bit jasni navijaci milana. Naidjem na neke njihove stranice po fejsbuku pa citam komentare.
    Prvo,vezano za LeaA,htio sam komentarisati još prije početka prvenstva.
    Kapiram da ima mane,ali momak je godinama najbolji igrač milana,bukvalno vam je donio skudeto one godine i sad bi ga svi prodali.
    Ono sto mene još više cudi je sto ga niko još nije kupio,jer je jedan od najboljih igrača lige zadnjih godina. I to je cijena za njega presmijesna kad vidim kako se gadjaju milionima ovih godina.

Drugo,naravno taj optimizam posle samo jedne utakmice,ovako je bilo i prošle godine. Ako pobijede još nekoliko sljedecih utakmica tu će već da se uzima skudeto😂
    Mada ima realnih koji ne očekuju borbu za skudeto već za neki top4. Ipak moraju biti svjesni da ove godine igraju ligu evrope,prošle godine nisu igrali evropu,a u kupu su ispali vrlo rano.

Thanks Thanks Given 
    1,577
    Thanks Thanks Received 
    2,193
    Thanked in
    1,051 Posts

Ovaj Malen će lagano bit najbolji strijelac ove sezone,ne znam ko bi mogao da mu bude blizu ako nastavi u ovakvom ritmu,a i prošle sezone je dao dosta golova za romu iako je došao kasno,tako da ne cudi uopšte.
    Ova roma sa Gasperinijem bi mogla da bude nešto poput atalante,mogli bi bit vrlo opasni ove sezone ako ne budu kiksali na male utakmice.
    Mislim da će se mnogi namucit da ih poraze ove godine,mogu svakome da uvale po 2,3 gola.Bice interesantno vidjeti ih u derbijima.

Samo će ove godine igrati i ligu sampiona,pa je pitanje koliko oni mogu da guraju dobro u ligi,a istovremeno u drugim takmičenjima,još ako prodju grupnu fazu,masu je to meceva kad se sabere na kraju sezone

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)