SO Andrijevica: Nezaposlenim majkama godinu dana po 350 eura mjesečno
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...-mjesecno.html
Podju u rozaje i zavrse potvrdu da su nezaposlene majke.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja nesto ne vidjeh da je neku neistinu rekao ali to do mene iako ga nesto ne volim citati.
...a neko moje vidjenje je Andrije Mandica jahta... izgleda ko se god na nju vozio promijenio je stavove i mali Boban Dajkov i ostali...
Idu izboru ... kome god je ŠUPLJA politika i nema sta gradjanima da ponudi ide na kartu ko je veci i ugrozeniji srbin albanac musliman bosnjak. A bogme na ovako JAKU potrosacku korpu sve manje ta igra prolazi...
Pisac je Ulcinjanin ... zna posa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vazda su se javljali manjinski narodi da naprave neki pritisak na državu kad zapadna kanalizacija krene u realizaciju neke fix ideje . Kad je bilo članstvo u NATO pominjala se Sutorina kako će je uzet BiH . Evo i ministar pravde reče da su "partneri" postavili crvenu liniju za izbor gestapo oficira koji će hapsit lokalno stanovništvo i polagat račune samo onima koji ga plaćaju iz EU.
deuscroix
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ubimce-u-budvi
Šta sve hoda među nama, pakao.
Šta znam, ok je, sve na mjestu i CG kao sad slobodna zemlja mogla je i ovaj govor podnijeti u ime slobode ali... Uvijek ima ali. Nema potrebe Vučića čačkati iako siguran sam on to neće uvažavati. Da smo Njemačka ajde ... Drugo, tema je film i festival, a sve to sa slobodama i Srbijom se moglo i suptilnije i duhovitije reći u kontekstu festivala pa bi prošao govor i ostavio traga. Mislim da bi i chatgpt napravio više poente i duhovitije sve to u Srbiji prikazao u kontekstu sloboda. Ne znam, dosta je ovo sirovo. Smatramo glumce danas mudrim i razboritim ljudima . u Staroj grčkoj su oni i pjevači bili samo zabavljači a danas... toliko o nama na kom smo nivou.
Last edited by Caesar; 26-08-26 at 08:09.
γνῶθι σαὐτόν
E odličan tekst na tu temu oko otvaranja filmskog festivala u Novi.
https://republika.hn/ocima/ko-je-fil...UTy03JAAFI-sBw
I ključno:
![]()
Last edited by Bluemoon; 26-08-26 at 08:13.
Jednim dijelom si u pravu. Štoviše, interes Crne Gore i put ka bržem učlanjenju i EU je Vučić na vlasti u Srbiji.
Jer kad bi pao, bilo bi vjerovatno “ajde malo sačekajte Beograd”.
Sa druge strane, u Herceg Novom su spalili jednoga pisca na karneval, ne daju glumcu kojega su pozvali da otvori no ga cenzurišu…
A onda odje pričaju o kulturnoj sceni u HN
Apsurdinstan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Rekao ne rekao uplovio je u kanalizaciju politike a lik je pisac.Ajde Ljubo ko je Ljubo ali on koji je dobio nagrade kao pisac sebe blati kroz kolumne i izjednačava sukob Crnogoraca i Albanaca zbog nekog lokalnog šerifa iz Tuzi.
Pisac se ne bavi lokalnim šerifima i mandićima i sl.
No njegova stvar.
EDIT:
Evo @Gagarin sad se pitam na gore napisano što baš njega...političari više no što je pisac.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-08-26 at 08:26.
definitivno ima razloga za i protiv i nisam ni ja načisto. Dozvolio bih taj govor da je iole vrcaviji, duhovitiji i više u kontekstu dešavanja pa bez obzira što bi se Vukašin ljutio. Mislim to na konto glumca koji je mogao i bolji govor napraviti, a ovo mi izgleda ono kao eto vama govor u vreću vam raspalo pa vidite što ćete. Nije mnogo propušteno što nije izrečen.
a kad bi uzeo u obzir da demokrate stoje iza ovog rekao bi isto što i tijer isto je bitna i reputacija cenzora.
γνῶθι σαὐτόν
Vazda do date riječi držali! Fotelja je naša nacija! Što čini ova Jokovica. Ovo malo slaga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Bzv govor u smislu da se nije potrudio lijepo da napise, ako je ovo uopste to sto je trebao da kaze. Sto se tice politicke poruke, trebao je da kaze, duga je tradicija obracunavanja umjetnika sa politickim elitama, pogotovo kad ti guse svojim djelovanjem pravo na stvaranje i egzistenciju, i tlace te zbog stava i prava na protest. Malo su tanje granice medju drzavama kod umjetnika pogotovo dramskih i filmskih, svi se znaju i cesto druze. Ne vidim da se cimaju da citaju govore i cenzurisu kad se prosipa mrznja po skupova
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-oslikan-mural
Kako ce glava u pijesak da se zabije, da se ne zamjeri kome. No da sacekam
Razumijem potrebu za navijackom ikonografijom i tribinskim kicom, ali poturanje licnosti koje su saradjivali sa onima koji su te napadali i osvajali je za osudu. Uvijek cu podrzati duhovito skandiranje burek s mesom i originalnost. Ali ovo su sve simptomi neceg drugog, prazan prostor koji se stvori jacanjem drugih ekstrema
Pa evo gledala sam igrom slučaja grafite drugih navijačkih grupa ultraši cg su meni čak i smješni koreografijom ne znam ni kome je ni protiv koga usmjereno.A neću se zaklet no ne viđeh da su za razliku i ovih ovdje i iz regiona i dali podršku Čaki.
Niko ni ne zna za tog Krsta Zrnova mimo naše granice toliko je bitan.A i stvar je istorije koliko ti momci imaju godina uopšte.
Last edited by Bluemoon; 26-08-26 at 10:56.
Ne pratim navijacke grupe osim ako sto ne iskoci po medijima. Ne znam ni sto je sa Cakom. Volim vidjeti humane poruke i akcije ako ih ima i navijanje grobarato sto imaju mozda malo godina opet govori dosta stvari
Za ove prostore je bitan, imao je pozitivnu ulogu prije nego sto je imao negativnu.
Pa evo Fanatikosi su dobri sa Varvarima i imaju svoje kodekse kad se sretnu banalno primjer navodim.Navijači su posebna vrsta društvene subkulture svuda u svijetu pa i ođe iz te perspektive su meni ovi cg ultraši "zanimljivi" lako je brisati grafite no viđet korjene njihove potrebe da u prvi plan stavljaju Krsta Zrnova očito su malo potpaljeni nečim jer reko ne zna se kome.u tom svijetu su njihovi grafiti i bitni.A ne mogu se navijački grafiti porediti sa grafitima izvan te subkulture.
Grupa građana iz Petrovca i Buljarice jutros je održala miran protest ispred pekare u Buljarici čiji je vlasnik, 64-godišnja muška osoba iz Bara, uhapšena i poslata u Istražni zatvor, a sumnjiči se za nedozvoljene polne radnje nad maloljetnicom (15) koja je bila zaposlena u petrovačkoj pekari...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.cdm.me/sport/fudbal/vusu...od-prvog-kola/
Ima li ko ovim stvarima spomenik da podigne. Sest godina van predvidjenog roka i opet van potrebnih standarda. Pored ovolikog broja patrijota, dushmani tacno nemaju posla.
Polinezija gospodo.
Конфликт не јењава.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gore pobrojani su ogledalo Crne Gore ili Crna Gora u ogledalu. Sem ako ne izlazis iz kuce pa imas komoditet da idealizujes Crnu Goru. Demokratija u svom svojem sjaju. Pri tome sumnjam da ce se iko od njih izgubit, barem na crnogorskom terenu koliki god da im je kapacitet mozga.
Polinezija gospodo.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks