Samo da Arsenal ne osvoji, kakvo je ruglo bilo od igre, ne ponovilo se.
Tu es mon hero.
Mislim da nas ceka nikad neizvjesnija borba ove godine. Arsenal mi je glavni kandidat za titulu,mozda Liverpul pa tek ostali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Samo da Arsenal ne osvoji, kakvo je ruglo bilo od igre, ne ponovilo se.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Sve je u rukama Arsenala, ako uspiju da opet izguraju ovo ruglo od fudbala titula je njihova.
City mora malo panut, Iraola dok uigra trebace vremena. Da vidimo jos i Celzi, United, Villu pa sto da ne i Spurse
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ne stizem da pogledam snimak charity shielda. znam da je nebitan trofej (i da je 1 od zadnjih 15 osvajaca uzeo titulu), nego vise zbog igre... ali ono sto sam uhvatio, bojim se da si u pravu. nagomilali su toliko igraca da im je pad u kvalitetu izmedju parnjaka po pozicijama prakticno nikakav. 22-23 igraca od po 50+ miliona. ocekujem da dovuku jos jednog krilnog napadaca, da im se nadje.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Evo dovedoše i Konsu jos. Za razliku od liverpula prošle godine koji jeste doveo par skupih igrača ali su im i otišli nekolicina i imali su dosta loše opcije na par pozicija, Arsenal je sad potpuno pokriven na svim pozicijama bas dobro. A ne znam ko im je i otišao osim Trosarda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
dorgu za sada poprilicno bolduje rijec lazna u terminu lazna devetka.
tigrovi sa jacim zubima od djavoljeg trozupca. je li rano reci da je hull ovogodisnji sunderland?
Jakirović living his best life.
Spurs nastavljaju dje su stali, a toliki milioni potroseni
dobro je imati neku konstantu u zivotu i ljude koji vas nikad nece iznenaditi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks