Samo 80 metara nadmorske visine do plaze ...)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mjau mjau.
e veli djed babi da ima bubu i tako je otvorenom sakom opauci po bedrima, mislila sam kosti ce joj popucat
nothing comes from violence and nothing ever could
Sjetih se jednog kampa uz Turske.Bila je to strašna ekipa znali smo da zaglavimo do 3 ujutru pa u 6 na posa.Ništa spavala nisam.A sjetih se kako smo išli nekim brodom i ja se izdvojim na sprat da odspavam malo a u ruci držim upaljač.I ja dobro odvalim sve dok nismo stigli ali onaj upaljač čvrsto držim svo vrijeme u ruci.
E to sa upaljačem mi se desi i dan danas.Što ti je duvan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Upoznah jednu što je opčinjena grobljem.Veli u koju god zemlju odem obavezno groblje obiđem.Onda mi opisa groblja a veli u Lisabonu je bruka dobro.
Iz Niša cura.Zamisli me dobro.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I mene bi zamislila .. da nije kamenorezac?
Ne no me zamislila jer je jedan moj bivši onaj Italijan bio takav zaboravila sam taj momenat kod njega.
Govorio kako najbolje se istorija neke zemlje ne upoznaje preko muzeja i to i svašta nešto no kad obiđeš gradsko groblje.Ne samo istorija puno toga.Mislila sam JBT jel ovaj normalan.Ali bio je u pravu.Još ulaznicu ne plaćaš i mirno je sve i nema turista.
Nego ako ne plaćaš porez na grobno mjesto što čine sa pokojnikom.
E qqq onda ti talijani jedva cekaju zadusnice kad su pa da obilaze Srbiju))
Valorizacija
Mislim da gradska groblja poslije određenog vremena neplaćanja održavanja grobnicu prodaju nekome ko oće plaćat. Može bit da se plac sa kosturnicom proda, a da se spomenici razvale. Čak neko reče da će početi da se ne prodaju grobna mjesta, nego da se iznajmljuju na 30 godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije on klasičan Italijan.
Samo je rođen tamo ka i ja ođe.
Nikad se sa Italijanima nije se identifikovao.Čak je imao odboj prema sopstvenih naciji.
Ali to sa grobljem...ahahahha kad veli neki poseban mir osjetim kad prošetam grobljem bilo đe na planeti.
I svu istinu o nekoj zemlji najviše vidim kad obiđem groblje.Ima stvarno nečega u tome.
Jer tu nema marketinga.Osim u slučaju egipatskih piramida.
JBT što ti je Čovječanstvo ni mrtav Čovjek nema mira ako ne plaća porez.
Najbolje u testament da stavim da me bače ajkulama.
🤌
I moram priznat sad stvarno moram priznat da mi je naš "izlazak" bio poseban kad smo obišli neko groblje.Nije to htio da dijeli ni sa kim zato me zamislila.Takvu opservaciju tog groblja je napravio da sam rekla sebi JBT on je zbilja poseban.
A u pitanju je groblje u Banja Luci.Strašnu je oBservaciju napravio.A mir se osjećao svo vrijeme strašan mir.
A zene ih podizu i vaspitavaju, e cuda ovoga hahahaha
E jedva čekam da odem sjutra u BP kod druga taman se ratosilja raznih izmjena zakona o oružju i još mi veli kad si me zvala svo vrijeme sramota me bilo što ti se nisam javio prije u haos sam bio.Ja i zaboravila da sam ga tad zvala.Još ne doživjeh da neko veli sramota me bilo da ti se nisam javio.
Iako bi neke ozbiljno trebalo da bude sramota no đon obraz.
E jedva čekam da ga vidim muka mi je više od ovog isfoliranog naroda ođe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 18:57.
kakav rostilj raspalismo na pontu, cekao sam komunalnu da im kazem da se zovem Marko Kraljevic i da imam 66 godina.
Ne bi bio daleko od istine.
Taman si po ponašanju tu neđe.
Last edited by Bluemoon; Today at 19:15.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks