A sto izlazis na gej mjesta ... ni tamo nije sigurno za zene
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A sto izlazis na gej mjesta ... ni tamo nije sigurno za zene
A možda to i nije loše možda i ja postanem konačno femi postala sam gora od najgoreg muškarca.Možda mi daju časove za bone tone.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Neke imaju i brke
Ne mislim na to jadan ne bio mislim na mozak.Dobro je star rekao da imam muški mozak.A i konobar je femi.Ja gledam trojicu kako montiraju nešto uživam te brusilica te burgija zgodni momci..a ovaj kaže jel ti smeta ova buka.I izvinjava se.Kad ovaj opali brusilicu ovaj bježi.Reko ja bolje da pređem o me s pićem ovaj neće pratiti.🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nevjerovatno koliko su majstori tj muskarci stidljivi .. sve kulturica neka ... femkaju se.. muski se boje samostalne jake zene koja zna sto oce!
Kako je lijepo jutro...tacno treba covjek da slavi svaki dan kad se probudi
Last edited by NetworkMaster; Yesterday at 05:27.
E taman. Juče sam do 12h ove te su mi krivi poslala u qrc, a onima koji nisu a mogli bi da fasuju sam rekla da nisam dostupna i da me zovu samo ako umiru.
Danas sam prazna ali mogu oladit laganini nekoga ako se namjesti.
Obrni kumu i priupitaj kakve su ovo pozicije planeta, ništa mi se ne sviđaju :P
Dim sum.
Mirna![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Neke eklipse, ne diraj nista do 28.
nothing comes from violence and nothing ever could
E fala im se, ali niko to ne umije ka ja sam ti magare. A taman posle 28mog pridajem stres na stres * stres, nek ide sve u more.
Dim sum.
Valjda ce sve bit jasno tada hahahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
@tigrovo_oko bolje kumu da ne uvlačim u moje avetluke ...a tek planete da uvlačim meni nema pomoći.Mora da mi planete sinoć plesahu ka braunovo kretanje čestica.
Ovo ti velim da se prosto pomiriš sa tim.I Mojito mogu da te naučim da praviš da se još lakše pomiriš.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 11:46.
Vele da imamo širokopojasnu konekciju odnosno ženski korpus kalosum je 30% gušći od muškog. Svaka muka na žensko čeljade pi![]()
Dim sum.
Osjećam da bih mogao kupit akuodvijač od 550nm. Dan je ko stvoren za kupovinu alata u KIPS/Okov. Rashlađeno, uživaš dok upoređuješ karakteristike pa baterije, pa se progovori sa nekom od prodavačica šta misli da je bolje...
γνῶθι σαὐτόν
Meni je da se diskonektujem od sviju, ali prije oktobra ništa od toga...
Dim sum.
Ja tako śednem u debeli lad u Raj pored rijeke, i ona zima po danu me razladi uru dvije. Vec mi je dan bolji kad iz ovog grotla primorja se popnem gore
Inace sam zavisnik od interneta i visokokvalitetne kafe sa Marzocco masine, tako da mi totalna diskonekcija nije opcija
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ahahahha onaj konopac tako dobro zvuči, a najjače je što ga imam dolje u konobu
Đe proći će me volja i želja ne do oktobra, no do sjutra![]()
Dim sum.
Kako dozvoliste da vas neko naljuti
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks