E tu mijesaju nadleznosti ko je za konja a ko za zaprezna vozila kao i da li konja na pauk sa zapreznim ili na slepu ...
Neka policija jeste svakako nadlezna ali opet tu dolazimo do osiguranja ... ko ce osigurati a ako se osigura i dobije polisu onda mora na tehnicki i konj i zaprezno vozilo i kako ce konj na tehnicki gasove da prodje?
E da a sta ako je kobila?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U Srbiji ih jedu...
Da ne skrecemo sa teme... jer u policiji rade konji za 800 eura ... to su oni na ulice ,za volanom,dronom presretacem... ovi ostali nabijaju prosjek od 1200 eura koliko se laki fali...
Ako meni ne vjerujete pitajte saobracajca kolika mu je plata
Ja da sam policajac i da mi je plata 800 eura, najvjerovatnije bih uzeo jos toliko.
Prema tome, šta da ti kažem?
Okreni obrni, to je sramna plata.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ajde da ne morališemo nad saobraćajcima radi dobrano dobar dio stanovništa masu poslova pored osnovnog da dogura do neke životno prihvatljive cifre.
Ne da se bahanališe no da preživi.Tako da ajd da se batalimo priče oko saobraćajaca a ovo za kriminal se jasno vidi ko je u taj krug uša zato ne trebaju mediji.
A sto nazalost? Eto svaki skucen uredjene kuce ... greota otisao u usa da uzme 20,30 hiljada...
Ne no cemo ih gledati ko popove da su bezgresni... cush posa ka posa svaki ako mu ne odgovara nek napusti ali nidje nema sa 50 u penziju a ti koliko imas do penzije?
Da je srece ovo i kod nas da se uvede
KAMERE DUŽ CELE TRASE, KAZNA DO 300 EVRA ČEKA NA GRANICI, A I KOLAPS! Nov, rigorozan sistem na putu do mora: Evo lokacije kamera, koje prekršaje "love" i sve što treba da znate
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sr...izlazu/enxyp0e
Sent from my S25+ using Tapatalk
A neki SAJovci imaju po 3 auta ispred kuce, kupuju placeve pored vec kupljenog placa gdje je izgradio luksuznu kucu? Kako sa platom od 1000€?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kaze do kraja godine cijela zemlja pod kamerama. Tako treba, i onda ti ne trebaju ni radari ni saobracajna policija.
Em telefon skup, em ti ne daju da pričaš dok voziš ili da tipkaš poruke. Bruka.
Podgorička policija kaznila 45 vozača zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje
Akcija kodnog imena "mobilni telefon". Pa još nacionalna.Podgorička policija kaznila 45 vozača zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje
Podgorička policija kaznila je 45 vozača zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje. Kako je saopšteno iz Uprave policije, u Podgorici je juče sprovedena nacionalna akcija "mobilni telefon".
Za ovaj prekršaj propisana je novčana kazna od 150 do 400 eura.
Saobraćajna @PolicijaCG OB #Podgorica je, postupajući u okviru nacionalne akcije „MOBILNI TELEFON“, sankcionisala 45 vozača zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje. ⚖️ Za ovaj prekršaj propisana je novčana kazna od 150 do 400 €. pic.twitter.com/d8ayUT7dXQ
— Uprava policije Crne Gore (@PolicijaCG) August 21, 2026
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svega ih 45 kaznili? Samo juče me troje kola na pješački imalo udarit jer vozači bulje u telefon.
Dokle god gledam ovu svitu pod rotaciju u blind kola jači i od hitne kako jure po specijalnom zadatku na popeke ne mogu prosto, ne mogu da mislim o običnom pučanstvu ka e neka su ga kaznili za pojas, telefon i slično.Dokle god ovi ne jebu živu silu ništa ne računam sem da se šminka tu nešto.Kakva mafija.
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks