@NetworkMaster
Možda on misli kad su stacionirani.![]()
E onaj Doha Lounge Bar na stari u redu đe Laković pacijenti redovno zagrade tuđa auta a imaju prazna mjesta.Aj to no sam vremenom skontala đe pacijente da tražim tamo se neka ozbiljno sumnjiva klijentela okuplja.I aj pomjeri se meni ja izađem i vrati se na isto mjesto znači ne uđe u parking.
To je jednostavno bezobrazluk i siledžijstvo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Jak je ego naših ljudi. Shvataju lično ako se vežete dok oni voze jer misle da je to napad na njihovu sposobnost vožnje.
Dobro su krenuli sa ovim kaznama. Ako nastave imaju moj glas !
Čitate li ovo političke partije? Imate moj glas ako nastavite ovako.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Član 321 stav 1 tačka 34
Novčanom kaznom od 90 € do 250 € kazniće se:
vozač vozila koji na vozilu nema registarske tablice ili nema propisan broj registarskih tablica, ili su tablice tako postavljene da se ne vide dobro/nijesu čitljive, ili su postavljene tablice koje nijesu izdate za to vozilo.
Član 277 stav 1 propisuje:
„Motorno vozilo u saobraćaju, traktor i radna mašina, osim motocikla, moraju imati po dvije tablice.“
A član 279 propisuje da registrovano vozilo u saobraćaju mora nositi tablice koje su izdate baš za to vozilo.
zakon jasan policija ga ne sprovodi!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ništa što 100 ili 150 eura ne može da riješi (šteta što nije skuplje). Tu se inače vidi kolike su to pizde kad ih je strah ostavit auto radi 100 eura kazne odnosno 50 ako platiš odma.
Kukavice koje su bahatošću i nadmenošću glumile status i moć, a u realnosti su manji od makovog zrna.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I dalje mislim da je presretac najjaca stvar, pa i da je placen 300k...
Evo upravo trojicu naslozio
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
A koja je to partija zaslužna to me baš me zanima?Neđe vjerujem da su samo dbili direktivu od EU da iznesu neki izvještaj i opravdaju novac što im se sipa.A za tebe i mene i ostatak Crne Gore nisu na muke.Čak su više na muke jer većina voli da divlja gube ozbiljan broj glasača.
Izgleda Komunalna policija bice najbolja stvar od grada Podgorice...
Saobracajna ako krene u kaznjavanje zbog pojasa nek krene od sebe!
Kako da prijavim policajca koji ne veze pojas?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jesmo li mi imali zakon do sad? Sto je radila silna policija do ove nedelje svih ovih godina i decenija?
Ili ja bijah lud sto zadnjih 20 godina postovah sve zakone i placah parking.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Komunalna policija nije imala ovlascenja koja ima sad.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mnogo vise me nervira sto pojas akcije prave u gradu, naravno u sred dana kad svi voze ispod ogranicenja.
Sto ne stanu na izlaze/ulaze u grad? Tamo treba da kasape kaznama za pojas.
Pricamo o CG dje 10% vozaca staje pjesaku na pjesacki, i umjesto da bar godinu dana unazad imamo akciju za pjesacke, mi imamo akciju za pojas.
Sent from my phone
Saobracajne nije bilo dovoljno, nema ni sad.
Znam da komunalna u Nikšić razbija ozbiljno što je super i prije ovih akcija.
E sad u Nikšić moš odma dobiti taksi i taksisti su normalni ođe ti dođe nešto nadrogirano ili sa dijagnozom u većini slučajeva.Ako ga dobiješ uopšte.
Pa e, niksicani su inace poznati po tome, sve casne sestre.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nemoj da si na kraj srca.
I dan danas mi momci i đevojke iz komšiluka pamte kad sam jednom prilikom zaustavio brata garavog sa špediterom i konjem. Dao mu dva tri eura, on ih sve poslagao na onu prikolicu i provoza ul. bratstva i jedinstva.
Imam i video tog događaja, pa čekam da neko od njih postane slavna i bogata ličnost,da napravi otklon od sredine u kojoj je rastao, pa da ga ucjenjujem snimkom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 12:33.
U Baru dobro poznati policajac koji vozi lokalni presretač redovno vezan u njega i u privatno auto. Vise puta vidjen.
Al na zalost,1 od 100.
Niti komulani policajc i obicni intervetna niko nei,niti ostali ne koriste sigurnosni pojas
Sent from my Xiaomi 17T using Tapatalk
Od tri auta samo 2 imaju tablice.
Sve okej za kazne prekoracenje brzine i to. Ali ova ogranicenja iz 70tih godina, dje na tri trake recimo u buljaricu imas 50 pa 60 ogranicenje pa 50. Dje ti je u tunel na jelovicu koji je u boljem stanju od sozine ogranicenje 50.
I milion slicnih primjera.
Misli li se neko pozabaviti time
Podgorica Podgoricanima!
A pogle njih dje su se uglavili u ladovinu i to na trotoar
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks