Jel ovo malo komulna popustila...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nema toga ko nas u septembar moze obuzdat
f6
evo vec kukaju sto branikom ne mogu u vrtic da udju
nothing comes from violence and nothing ever could
Bogami se ja vazda vezujem. Refleks.
Imao sam srecom samo jedan jaci udes (nisam bio kriv) da nije bilo pojasa letio bi kroz prozor.
Mada me dobro nagnjecio bio, nisam se mogao nasmijat dva mjeseca ko coek.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Član 24 stav 1:
„Vozač i putnici u motornom vozilu u kojem su ugrađeni, odnosno postoje mjesta za ugradnju sigurnosnih pojaseva dužni su da u saobraćaju na putu koriste sigurnosni pojas na način koji je predvidio proizvođač vozila
Jel postoji jos neki drugi clan vezan za obavezu pojasa koji oslobadja lica od vezivanja pojasa? Ajmo kolege da vas vidim
Kako se moze kad se hoce. 160.000e kazni za deset dana.
Više od 1.600 naloga i oko 160.000 eura kazni - bilans pojačane kontrole u Podgorici od primjene izmijenjenog ZOBS-a
https://www.vijesti.me/tv/emisije/82...enjenog-zobs-a
Sent from my S25+ using Tapatalk
Da ve priupitam, ja da znam nije nezakonito zaustaviti se na ulici dje nema znaka da je to zabranjeno, vidjoh nocas da pisu i dje ima i dje nema znaka. Po kojoj tacki zakona pisu u slucaju dje znaka nema?
Mi i na rendere postavimo auto na sred puta/trotoara.
Totalno smo posrnuli kao drustvo.
No primjetih da je potpuno normalno ostaviti auto na bulevar kod mase i poci do banke, telekoma, kafica. Uglavnom vecini ne smeta i rade ljudi nebitno kog su pola, jesu mladi, stariji, voze li losije ili bolje auto.
A ubjedljivo najjaci likovi su mi kod bureka sonje koji nedeljom, kad je grad manje vise prazan, pored slobodnog parking mjesta oni parkiraju na put, ali i to na nacin da ne zagrade neko drugo auto, nego upravo to slobodno parking mjesto zagrade, odnosno dva.
Teska stoka od naroda smo.
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Ja "ovđena" ne vidim problem.
Izvođač je tako odlučio da budu parking mjesta.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja vas molim slikajte policajca koji veze pojas ... izbacite sliku .
Molim i za funkcionere i pratnju...
Ajde tezimo drzavi jednakih a jednaki krse zakon a zakon isti za sve
Tako da krene prica opet o pojasu sjetite se da taj sto vam pise kaznu on krsi zakon svjesno
On mora biti spreman da djeluje u primjeni Zakona koji štiti a to ne može ako je vezan.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ma da još da fotkam policajce ionako zakon poštujem ne zbog zakona no zbog sopstvene bezbjednosti ali eto nekima trebaju zakoni i kazne da se ponašaju u saobraćaju sigurno po sebe i druge.
Član 24 stav 1:
„Vozač i putnici u motornom vozilu u kojem su ugrađeni, odnosno postoje mjesta za ugradnju sigurnosnih pojaseva dužni su da u saobraćaju na putu koriste sigurnosni pojas na način koji je predvidio proizvođač vozila
Dje to pise sto ti pricas?
Pazi ovo, iza Mase imas ulicu od Ivana Vujosevica do Ivana Milutinovica, mislim da se zove ulica Arhitekte Milana Popovica, ima paking i lijevo i desno, dodjem prije par dana u Voli i imam, vidi, da biram parking mjesto, ali degenerici i dalje parkiraju nasred puta. Znaci 5 metara naprijed ima prazno parking mjesto a on ga parkira i blokira traku sa jednim jedinim razlogom - jer je degenerik.
Dalje, ako npr ides u Voli i nemas parking, desi se, imaces ga tuda negdje, ne moras da se parkiras odmah tu ispred ulaza a tu je javni parking/garaza. 50 centi i gospodin si.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks