E baš nedavno imam slučaj druga koji ga nikad nije vezao pa ga je vezao zbog ovih rigoroznih kazni i život mu spasi udari ga jedan otpozadi na kružni samo je sa kragnom završio sad bi mu možda na sahranu išli.
Što Š
Ja evo ne razumijem ljude koji ga vežu samo zbog kazni.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 15:30.
Ne, nego boli toga sto se nije vezao. Nece zaboljeti mojsija i herkulesa.
Još jedna iz iste fele nafurana stala na sred početka hercegovačke kakav prizor komunalna - izlazi službenica, ova iznenađena i uvređena.Ahahahha kakav praznik za oči.
Mislim možda završe sve ali kad ih vidiš kako se bar iscimaju vogonke iz državne službe..gore su od muških kolega.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
pojas referendum
nothing comes from violence and nothing ever could
Ni djecu ne treba vezat
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Normalno, koji kreten jos koristi siceve za djecu i jos ih u to vozi sputane onako. Ja jedno drzim u krilo kad vozim, a drugo stoji ispred suvozacevoga sica.
Ja mislim da najviše pije vodu ovo što je @Mojsije reka koji ćeš nam mrtav ili polu-osakaćen na teret fonda kad si sam nenormalan.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja ovome od 5 dajem da vozi. Ljeti stvarno. U papuce.
f6
Mene je sokirao policajac na izlaz iz budve prije neku godinu kada nas je sve kontrolisao i legitimisao. Na kraju kad je sve bilo u redu kaze sumnjivi ste mi bili jer je i ovaj pozadi vezan bio.
Ali kad cujem opravdanja ne mogu smeta mi, ne umijem da vozim, samo se zivotinje vezu itd itd najezim se cijeli.
Meni je navika kad sjednem u auto da se vezem, ugasim start stop i onda krecem.
Meni zvoni auto ne prestaje dok se i ovaj na zadnje ne veze. Krste se ljudi sto se moraju vezat pozadi.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pitaš kada neko sjšdne iza, imaš li 100e?
Imaš odlično ne moraš se vezati...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ovi su mi najjaci
Нека Бог одлучи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Најтеже је онима који љети дигну мајицу да им стоји изнад стомака, јер не трпи врућину и притисак. А ђе појас.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Konacno neko da se sjeti
Moram priznati da su ba Stari se malo doveli u red.Mislila sam da se to tamo desit neće EVER.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks