Alu, taj srednji segment. Al mozda se neko javi sa boljom idejom.
Zna li neko jesu li usvojeni novi podzakonski akti za informacionu bezbjednost? Zakon je usvojen 2024. i trebalo je u roku od 6 mjeseci da se usvoje novi podzakonski akti, ali nešto ne mogu da nađem informaciju da li su usvojeni. Piše da do usvajanja novih podzakonskih akata važe stari.
Narode treba mi savjet vezano za biciklo, sta mislite o ovome za osobu 1.88m, 130kg.
Skidam kila, necu ostat na 130.
Do sada sam skinuo 14kg, plan je da sidje do 115-120kg. Ali bitno je da me bajs moze drzat u ovoj varijanti 115-130
https://tempo.co.me/prodavnica/bicik...comp-29-black/
Pametna inteligencija preporucuje polar kao najbolju opciju. Cijena mi je ok, samo me zanima da li je ovo dobra opcija za mene ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Kupih u džambo neke namjenske bočice za dekantovanje, pa sad ide šeganje i prelivanje u nju. Nema u đžambo onih finih staklenih što Čaro koristi.
Fala svima.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Imam imanje na selu gdje komsije vole da udju na posjed i 'cupnu' od voca sta hoce, i cak prerezu koje drvo za ogrijev, kad coek nije tu.
Koji je nacin da se coek zastiti od ovoga, u zakonskim okvirima, posto lijepa rijec ne pomaze. Da li da digne visoku ogradu, postavi kamere, upozorenja zabrane pristupa itd.?
Seljak posten coek
nothing comes from violence and nothing ever could
Treba učit od maštovitih ljudi, bolje rečeno mangupa.
Anegdota 1(tačnije živa istina):
Bio je jedan nabusiti što je volio fiksirat one ventilatore sa vodom da duvaju samo put njega i bolEo ga je onaj za ostale u baštu.Onda se naša veći mangup koji se ,ne direktno njemu, no mu drugu falio kako se kad se opjani uveče u lokal, redovno piša u onu posudu za vodu od ventilatora. Kad je stigla priča do ovoga-nikad više ventilator put sebe...i dan danas je tako...ja śedok.
Anegdota 2(odavno poznata kao samo anegdota):
Čovjek nije moga s komšijom naglavit da zadrži kokoške samo u svoje dvorište no su redovno upadale i prškale baštu i kod ovoga čovjeka. On jedno jutro sa školjkom jaja na vrata kod komšije i veli:"Evo da vam vratim ova jaja što vaše kokoške liježu u moje". Ovaj uze i jaja i brzo posle toga je ogradio kokoške da mu ne idu u tuđe.
Vjerov. je nejasno ovo u tvom slučaju što napisah (i meni je), ali eto, meni pade na'm pa ja po slobodi podijelih to ođe.
Eto, možda podstaknem tvoju maštu, pa ako riješiš problem javljaj...može valjat još nekom
Last edited by joni; Today at 11:58.
Ili ako oces da ti komsija napravi ogradu, kupis stene kakve opasne rase i u razgovoru podstices mastu.
Ja ne znam sta je ovo s nasim narodom
Ostave brojeve na sajtu za informacije, pa ne mozes nikoga dobiti ili nece da odgovore na poruke.
Izgleda da biciklo od 500eura nije neka bitna prodaja.
Olimpija Sport se javi, veli posalji poruku i to je to. Niti pregledana poruka, niti odgovoreno.
Tempo ne mozes dobit na tel trika nema, ajde na poruku neke jade odgovorise, ali moram kljestama informacije da izvlacim u pm.
Moze li mi ko od vas odje samo reci nesto. Na biciklima pise da je max nosivost 120kg, medjutim chatgpt mi kaze da je ta deklaraciju tu radi nekih EU regulativa i cuda i da su bicikla pravljena da izdrze 20-30% vise nego sto pise na deklaraciju.
Zanima me je li ovo tacno? Ne bi da potrosim ovolike pare pa da pukne podamnom, iako chat kaze nema trika, pogtovo XL ram.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pricah i ja nedje o tome, em sto se ne javljaju a kad se jave bude "alo?" kao da si zvao nekoga ko ti ovce cuva pa da vidis kuda su oce li izbiti dje sa njima a ne firmu zbog informacije neke... inace najtoplija preporuka ako oces proslijedi mi broj da te dodam u viber grupu biciklista pa tamo pitaj, znace ovi ludaci bolje nego chatgpt a mozda te neko posavjetuje sta ti je bolje uzeti. Tempo i ne zna sve speficikacije tih bicikla, isto kao sto Multicom nema sve speficikacije telefona, to sve sve automatski unosi kroz sistem...
I meni spustili slusalicu kad sam zvala da kazem da semafor visi i davi se na vjetru
nothing comes from violence and nothing ever could
Slušajući vaša iskustva, osjećam onda obavezu da ođe pofalim osobu koja mi se javila na služb.broj firme "Braća Dubak". Ja iznio svoj "problem"/potrebu, ona sve staloženo i profi odgovorila uz opasku da su svi na odmoru (ona trenutno na planini), ali da dođem kod njih u firmu za 7 dana kad završe kolektivni a da joj sad na taj broj putem vibera pošaljem fotke kreveta. Ja to uradio, stavio tel. u džep, nakon 10min vidim da je tel. sam poslao bar 30-40 giph-ova na taj chat. Moram li napominjati da su neki od giphova bolesni ili se mogu svakojako tumačiti. Ima nas avetnih, tako da malo razumijevanja za ljude kojima je posao stalna komunikacija s naaaarodom.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks