Amerikanac misli da je u Washington D.C.
Amerikanac misli da je u Washington D.C.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema para covjek za kaznu.
https://www.vijesti.me/v/818146
Turski državljanin S. A.(24) kažnjen je novčanom kaznom od 1.500 eura zbog vožnje pod dejstvom narkotika, a ta kazna je preinačena u 60 dana zatvora jer nije imao da plati.
To je odluka, kako je "Vijestima" potvrdio predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović, sutkinje odjeljenja tog suda u Ulcinju Anke Rašović.
Policijska patrola zaustavila je juče oko 16:35 časova na magistralnom putu Ulcinj-Sukobin, u mjestu Vladimir vozilo "folksvagen pasat" kojim je upravljao turski državljanin.
On je podvrgnut testu za utvrđivanje prisustva psihoaktivnih supstanci, koji je pokazao prisustvo psihoaktivne supstance kanabis, čime je počinio prekršaj iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.
Sutkinja mu je izrekla i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od četiri mjeseca na teritoriji Crne Gore.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja mislim sad kad bi krenuli da testiraju ljude po ulici da bi kod svakog petog covjeka nasli prisustvo psihoaktivnih supstanci.
Smatram da smo dotakli dno u svakom smislu.
Evo kodd Atlasa dvoje parkirali u kruzni, lagano. Nemaju toliko zaposlenih komunalna i saobracajna koliko bahatih ljudi i bolesnika ima po ulicama.
Za teze prekrsaje treba osim novcanih kazni i naravno zatvora da bude primjenjeno i blokiranje bankarskih racuna. Neko vrijeme blokirati racune degenericima da ne mogu da raspolazu novcem.
Ovo je za psihijatriju sto se radi po ulicama.
Pored svega, izgleda da živimo i u univerzumu dje zebra ima samo dekorativni karakter. Ne jebu ljudi živu silu, ne staju, kreneš da prelaziš kola ne zaustavljaju no te posmatraju ka čunj.
SMRT FAŠIZMU!
Kako sam uživala u sceni jedna iz poreske što se parkira kako joj dune na trotoar ulazi u svoje meče a na prozoru joj kazna i gledam je kako čita preneražena.Ti ljudi žive u paralelne univerzume izgleda.Ti ljudi definitivno žive u paralelnim univerzumima iznad "običnog pučanstva".
Pi kakvog gadluka kad ih čovjek gleda ka da su boga za muda u`vatili.Meni inače sve više odgovara da koristim gradski.Veći mi je ZEN prije svega.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E jos da se napravi zatvor samo za ZOBS prekrsaje da se razdvoje od ubica,lopova,kriminalaca! To samo u trecerazredne zemlje moze da su svi na gomilu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hemijski tehnolog ili tako nešto. Samo se ne bavi tom strukom, ovijsili.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A to.Ma ko je...Nema to veze sa strukom - polusvijet.A da sam ih se nagledala jesam, no nije tema čega sam se sve nagledala od takvih.
Ostajali su neki iz bez posla OT zbog takvih kad im se kazna lupi ka svima.Tako da u prve redove navijam da njima se malo skrešu krila.Kancer društva.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rnosnog-pojasa
Kako za pojas 150? Mnogo je...
Last edited by Zhuangzi; Today at 15:06.
Ko su ljudi koji ne vezu pojas?
Ne mozes ga zaboravit bajo kad si ga 5000 puta stavio do sad.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kakve veze sa tobom ima zasto neko ne koristi sigurnosni pojas?
Kad mozes da registrujes auto bez abs, airbag itd. kakve veze ima da li se neki ucesnik u saobracaju vezao ili nije, pusi li cigar dok vozi ili ne?
Majko sveta
nothing comes from violence and nothing ever could
Drzavi je bitno da osoba dok je ziva bude produktivna, plati sto vise poreza kako bi se namirilo 30 ministarstava i 7 potpredsjednika vlade.
Mrtav drzavi nista ne znacis.
Znaci drzava oce da te zastiti od samog sebe ako si tupav i ne vezes pojas, makar iz sebicnih ekonomskih razloga.
Izvini ja to ne umijem da shvatim.
Jer mozes da registrujes auto staro 30 40 godina koje nema airbag, abs, esp...ne kontrolise se ispravnost sistema, voze se takata airbegovi - svi glavu okrecu,
I onda ne mogu da shvatim obavezno koriscenje pojasa ljeti u guzvama kad se auto krece par km/h.
Ako ne mozes da shvatis to nije moj problem, nego tvoj.
Pitaj nekoga da ti opiše iskustvo iz udesa bez pojasa sa opaljenim airbegovima pri malim brzinama.
A kazna je mala. Treba da bude cijela prosječna zarada, ili dvije.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks