Meta je prejako navukla ljude da svuda na izvol'te objavljuju svoje fotke i klipove iz svakodnevnih situacija plus da redovno to osvježavaju... hraneći AI kao krvoločnu zvijer. Kakva neviđena predaja integriteta![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ka leptirice na ulične svjetiljke, star.
U to ime numera..vještačka inteligencija ekvivalent vještačkoj svjetlosti.Mislim da ćeš ti shvatit.
"Ali ne znaju da je tu kraj
Da ih ubija njena svetlosti sjaj
Ali ne znaju da je tu kraj
Da ih ubija njena svetlosti sjaj"...
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 04-07-26 at 16:00.
...a imam ja nažalost ljude koji mi znače u priči o kojoj pričaš star boli to sve zbog njih.
Ma nebitno znaš i sam.
Meni samo nije jasno što se taj AI toliko agresivno nameće evo u viber posljednje ne mogu da ga sklonim.Znači skloniti se sa googla i sa svega a već tamo sve preseljeno.A Evropa naivno nije napravila svoj sistem.Znači faking hell.
A ko njima više išta vjeruje:
https://www.unesco.org/en/artificial-intelligence
Ja ništa.
Last edited by Bluemoon; 08-07-26 at 16:49.
Ono sve što znaju o meni to je stvarno tako malo u dvije riječi sve bi stalo...
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
...we aim mobilize a total of 200 billion euros for AI investment in Europe...
Veli Ursula
Reakcija:
Ahahahha ovo je faking hell.
Ko su ovi ljudi..
![]()
Last edited by Bluemoon; 08-07-26 at 22:41.
Sad su se sjetili..ahahaha ovo je pakao još će da bude kad se ostvari ŕto su sami dozvolili kao eto radili smo na tome upozorili vas..
Pretpostavljam da su im strategije ka za vrujeme korone i rata u Ukrajini.
Kakvo licemjerje
AI-assisted targeting in the Gaza Strip
https://en.wikipedia.org/wiki/AI-ass...the_Gaza_Strip
These tools include the Gospel, an AI which automatically reviews surveillance data looking for buildings, equipment and people thought to belong to the enemy, and upon finding them, recommends bombing targets to a human analyst who may then decide whether to pass it along to the field
Biće interesantna stvar šta će riječ “znanje” značiti u svijetlu AI. Nedje sam o tome pisao na temi Ateizam i sta je znanje. Lijepa stvar je sto se vise nece brkati znanje i informisanost. Mislim da ce to dosta promjeniti nacin razmisljanja i ljude uopste. Iz te informisanosti je dolazila ekspertiza i osjecaj odnosno sistem vrijednosti. To znanje/informisanost je precesto pitanje identiteta. Ja sam advokat, bankar, doktor… ti identiteti ce znacajno biti oslabljeni ili nestati. vidjecemo kako se covjecanstvo nosi sa “gubitkom” identiteta. Sta sam ako nestanu konstrukti kao sto su zvanje, nacija, crkva, porodica…
Otkrovenje, apokalipsa… inicijalno skidanje vela. Zato neki omalovazavaju napredak AI jer je prijetnja identitetu. Ima tu i druga stvar. Brzo se mi prilagodimo i nadjemo nove identitete i tako u krug. Oslobadjanje od identiteta mora da bude voljna i svjesna radnja da bi apokalipsa imala pozitivno znacenje. U suprotnom je bolna i ima ovo danasnje negativno znacenje. Koliko ce AI biti dio te apokalipse vidjecemo.
γνῶθι σαὐτόν
Zašto bi bila prijetnja identitetu ljudima koji se recimo ne identifikuju sa svim tim no su normalni i bez kompleksa znači AI ugrubo je revolucija za kompleksaše?
E što se sve neće čuti za izgovore nečega što Čovječanstvu više škodi no koristi.
Mislim da brkas stvari Blue. Identifikovati se sa profesijom samo po sebi nije kompleks ali može da bude dio toga. Npr ako sam advokat i identifikujem se sa tim to može biti dio kompleksa superiornosti, a ne mora. Ali ako AI smanji te identifikacije bice interesantno vidjeti i uticaj na komplekse koje si pomenula. Nisam siguran da razumijem skroz logiku tvog posta al ukačih “kompleks” i AI pa dako ubodem odgovor. Mada moram priznati da neobično često rabiš ove termine kompleks i kompleksaši.
Last edited by Caesar; Today at 11:02.
γνῶθι σαὐτόν
Može da se shvati i tako što ljudi srastaju sa svojim maskama kako se društveno kreću u javnosti o čemu je Jung pisao.Poenta je da ne vidim ulogu AI - ja da pomogne zalutalima.Treba sami sa sobom da vide.
Ne brkam ja ništa no mi ta spika ne pije vodu.I kao što reče takvi će naći drugi krug maski.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 11:05.
Last edited by Bluemoon; Today at 11:25.
Blu, postoje stvari i van onog jednostavnog sto se moze pojesti, prešegati i pohebati. I ne zovu se komplikovanim samo zato jer nisu ta jednostavnost. Ali ako je ovo tvoja definicija jednostavnog i komplikovanog onda mozemo da napokon se slozimo. Tacno je, znam da zakomplikujem kao imnogi drugi![]()
Last edited by Caesar; Today at 11:47.
γνῶθι σαὐτόν
Ovu rečenicu prvu pamtim kad si je koristio drugom prilikom.Cilj ne znam a pretpostavku da ne iznosim da ne idemo u bespotrebnom pravcu.
Nema veze s ovim što pišeš i što ja pišem.
Evo.Jednostavno.
Kažeš Ja sam advokat, bankar, doktor… ti identiteti ce znacajno biti oslabljeni ili nestati. vidjecemo kako se covjecanstvo nosi sa “gubitkom” identiteta.
Nisu svi doktori, advokati, bankari u toj čorbi kad je identitet u pitanju.Tako da se u njihovom slučaju ništa neće desiti.
Kažeš Otkrovenje, apokalipsa… inicijalno skidanje vela. Zato neki omalovazavaju napredak AI jer je prijetnja identitetu.
Opet na prvo da se vratim.Čijem identitetu pojedincima koji imaju krize identiteta?Jer jes kriza identiteta kad se identifikuješ sa svim tim kategorijama.
I to će AI da riješi?Ne pije mi vodu.
A onda ti se javi crv sumnje jer znaš neđe kako funkcioniše to sa identitetima u rečenici
Ima tu i druga stvar. Brzo se mi prilagodimo i nadjemo nove identitete i tako u krug.
Eto jednostavno.Nema meni tu što komplikovano i nema veze sa tvojom prvom definicijom kako ja jednostavnost definišem.
Last edited by Bluemoon; Today at 12:18.
Evo.Jednostavno.
Identifikovanje sa profesijom dešava se kada čovek izjednači svoju ličnost sa poslom koji obavlja. Umesto da kaže „ja radim kao lekar ili inženjer“, on misli „ja jesam lekar ili inženjer“. Kada ovaj odnos postane nezdrav, rađaju se duboki psihološki kompleksi, ugrožavaju se samopouzdanje, međuljudski odnosi i mentalno zdravlje.
Dakle to se liječi.I nije normalno stanje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks