Po zakonu uziva imunitet. Pa moze da radi sto oce.
Nadjoh da po zakonu poslanik moze da bude pjan i drogiran i da je iznad zakona o zastiti i zdravlju na radu
Haha nevjerovatno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Po zakonu uziva imunitet. Pa moze da radi sto oce.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jesu li se ovo pomamili piromani po cijelom Jadranu? Kako bi mi duuugo tucali kamen na golom otoku.
Policija objavila: Tri hrvatska državljanina i Poljakinja izazvali požare na 10 mjesta, imali i poluautomatsko oružje
Policija objavila: Tri hrvatska državljanina i Poljakinja izazvali požare na 10 mjesta, imali i poluautomatsko oružje - CdM
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne bih rekao da su ovo piromani, nego bolje sačekati dok bude još informacija.
Jedna od stvari koje bih izmijenio da sam kakva vlast jeste ograničavanje imuniteta na ono čemu stvarno služi - obavljanje posla. Ako je neko poslanik, ne treba da ga iko goni za vođenje svoje politike, ovakvo ili onakvo glasanje i slično. Ali to što je poslanik ne znači da treba da mu se dozvoli nekažnjeno pijan da se zabija kolima u stubove, da službena kola pali po imanju, da se trupačke zalijeće u policajce na protestima, da krade po prodavnicama i slično.
Inače, slažem se sa remarkom. Đe ste viđeli prirodnog piromana da naoružan ispoljava svoju bolest? Jedino ako su plaćeni. Inače, u engleskom jeziku postoje dvije riječi za piromane: pyromaniac i arsonist. Ova prva se odnosi na mentalne bolesnike koji imaju prirodni nagon da podmeću požar, druga se odnosi na kriminalce koji namjenski pale sa određenim ciljem. Bilo da ih je neko platio, ili oće da se naplate od osiguranja, ili bi da grade na mjestu koje trenutno nije dostupno zbog postojeće građevine ili zabrane gradnje zbog očuvanja prirode ili da ubiju nekoga ili...
Last edited by NHM; Yesterday at 14:32.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ehhh. Daleko je do murava. Osim zakona o Vladi, porijeklu imovine itd, fali još dosta toga.
Najvaljivao je to i DF tada, DemoNkrate stidno isto ali kad su došli na vlast skapirali su da bi morali hapsit svoje i onda bolje da se to ne dira.
Pa evo za Mija Lekića skidanje imuniteta nikako da dođe na red. Drug Manda zaturio neđe u fijoku, ko će o tome jadu sad radit.
Mandić ne da partijskog druga? Skupština pola godine izbjegava da odluči o Lekićevom imunitetu
Prosto nevjerovatno zvuči činjenica je DPS svojim grešnicima (koju su uhvaćeni jbg) skidao imunitet.
Đorđe Pinjatić, ako se još neko sjeća gospodina, je bio prvi krajem 2010 godine zbog Zavale kojem je skinut imunitet. Mislim da su za Husniju Šabovića držali u fioku dugo dok nije zastarelo. Moguće da sam pomiješao ali jes nešto i sa njim bilo.
Last edited by hercules; Yesterday at 15:25.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kakav cirkus od firme i od direktora i "strucnjaka"
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...da-ih-provjere
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Last edited by BAR; Yesterday at 16:46.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kao iskusni teoretičar zavjere mogu da izjavim da Rusi stoje iza ovoga, sisata Poljakinja GRU agent je našla tri pijane budale ispred prodavnice željne osvete i to je to.
Navodno sisata Poljakinja nije Poljakinja, nego sestra jednog od ovih veselih plamičaka. Samo udata za Poljaka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
propade mi teorija
Obrni okreni, posle osvježenja demokratizovalo se društvo. Sad kradu članovi deset partija, a nekad kao nekad jedna ili ponekd dvije-tri.
Jel realno da ovako umnobolno kradu.
Evo posta idola forumaša dok je pisao o krađama prošle vlasti, a koga su nekako zaboravili od kad piše o krađama nove vlasti.
https://x.com/fidelity_cg/status/208...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Koljeničare potreslo istraživanje gdje im je ozbiljno pala podrška.
Tko leti, vrijedi...
Nešto mi se čini da je bolji ovaj software od 8.000€ nego ovaj renomirani koji smo morali kupit za 300.000€ jer su to korupcionaške preporuke EU ( i još 100.000 na odrzavanje dok ne iscijede državnu kasu na obicnu glupost od online karte a ne što drugo ) . I nije mi jasno kako kondukteri nemaju obični telefon da skeniraju qr kod kao na bilo koji račun.
deuscroix
Neka su jednako dobri, ali da pokrenes novi sistem polovicno, e to je cirkus. A kondukteri vjerovatno imaju svoje telefone, privatne i nece da ga koriste u sluzbene svrhe.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mašalah
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Za Milojkove svjedoke valjalo bi odrediti specijalnu fan tarifu - 5 eura, da srcem i dušom doprinesu popunjavanju kase
Pocerase nam, veli, sve strance.
stranci ⬇️
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...gitalna-oprema
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo da oce policija da casti koji dinar otkrili bi jos lokacija
Sjećate se kad su osvježivači uzjahali i kad su poslali zahtjev za izručenje Sveta DHL-om. I naglasili DHL, valjda kad tako pošalješ mora da se izruči.
Pa kad pukne tikva sazna se svs o poštenim osvježivačima
Tko leti, vrijedi...
Sveto je zdravo tkivo DPS...
Ne seri debilu
Đeljošaj izbor direktorice u Ulcinju nazvao “albanofobijom”, Ministarstvo: Izabrana najbolja kandidatkinja po znanju, a ne po nacionalnosti
https://www.cdm.me/drustvo/deljosaj-...nacionalnosti/
Sent from my S25+ using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks