Jedino što trenutno na fejs pogledam su požari sa stranica DVD-a po gradovima u Ulcinju je baš gadno a evo se širi onaj od sinoć prema Lepetanima u Boki.
Beskičmeni stvorovi me ne zanimaju realno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Jedino što trenutno na fejs pogledam su požari sa stranica DVD-a po gradovima u Ulcinju je baš gadno a evo se širi onaj od sinoć prema Lepetanima u Boki.
Beskičmeni stvorovi me ne zanimaju realno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@extravaganca
Oli prozboriti o vlasniku Tarantina koji su jadi?Kad si već načeo.
Jel vi Podgoričani tako bačite buve a onda se pravite misteriozni?O čem se radi.🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:57.
Ne
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Onda nisi trebao ni počinjati.
Posebno što nisam skontala da prosipaš sarkazam dok se drugi uključio nije.Sad obojica ćutite.Ono ili reci ili nemoj mi pristupati sarkazam sa sve smajlijem.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A ja ću reći, misteriozni koji buvu bačiš a onda si se na tron popeo čoče što je ovo.
Mogu i njemu reći bilo što u facu ja s tim problem nemam nek on reče i meni koga briga JBT.Bilo mi je krivo što je Štrudlu zatvorio vidjela sam znak koji je imao u Tarantino.
Znam da je lik organizovao i neke književne večeri u lokalu.Znam da je imao masu drugačiji ambijent u Sobu.Oduševio me tad i sa izdavačkom kućom.Moj utisak je da je malo i nesnađen u vođenju kafane kao kafane u PG.On se sjetio mene podržavala sam ga posebno oko toga što je držao knjige po policama u kafanu i što je bio drugačiji.I muzika izbor muzike mu je bio poseban.
A kad si već buvu neku bačio pa sad kao se zaustavljaš ja da ti prijateljski rečem najbolje to da ne radiš nikad u društvu ka što sam ja na to najviše ispizdim.Ili reci ili nemoj ništa ni reć.
Enivej.
Sve okey.Da iskuliram.Uz zvuke radioheada.Ubuduće za nauk druga priča.
Ok. Iskuliraj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pop..đe žena![]()
Cici sto si ljuta
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
The greatest sin you can commit against your own life is to know what you want and not to act.
Aj, USTRUČI se, veli, majčin sine![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
De si, Ljuka - PALJuka
Nema spavanja ni tamo kod tebe, m? ;D
Dežurni sam noćas.
Inače?![]()
Inače... Sve mijenja se....
...samo noćne temperature u NK - ne![]()
Za koji dan će ravno godina kako...doduše ko zna ko,kupuje stan jednosoban u NK...što je ovo...čeka nekakav smak svijeta da bude...ili su svi stanovi u NK prodati???
...
Možda nema ništa što mu se sviđa. K'o četnička kasaba... ajde bogoti.
Chat? Nick? What, Myk?![]()
Ah, da...serbian cafe...![]()
Nick nick i to Pravnik![]()
...
Tražila sam od ChatGPT-a da mi nađe muški pandan na CdM forumu... Pogodi ko je na prvom mjestu, nakon duboke analize mog profila? ;D
Last edited by Mylene; Today at 02:04.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks