Ko je pod većim rizikom...ovi što ne mijenaju burad,ili taj neko ko ti pošalje broj...
Glasam za br2![]()
...
Fajtont je u kafanu najjači.Naročito neke đe vidiš kakva su gosti u stvari stoka ka što recimo u oktobar fest i nk odem isključivo na fajront jet imam drugare tamo među konobare, konobarice, šankere.
Meni bi pakao jedino bio u bilo koju kafanu da me ta sva ekipa iza šanka i po stolova gleda ka smrada ostalo mi je nebitno.Aj uživaj.
A tvoja tema nije više od moje ili bilo čije možda tebi u mozak
Last edited by Bluemoon; 08-06-26 at 21:54.
Da se vratimo na Kristal.Nisam odavno bila svratih dok sam završavala nešto znači vrhunska ali vrhunska lokacija.Prirodni hlad od drveća i zavučeno skroz.Lokacija novog naspram ovoga deset kopalja IZA.
Još su konobari iz Minhena sa starog jedna strašna ekipa tu.Hahahaha sad ono dolazim zbog konobara i ladovine na pivo što da se čini za ostalo.
E sad ovo sve negativno što ste naveli promjenom vlasnika tu bad iz ovih razloga.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-06-26 at 12:07.
@beatnological kad ovEriš restoran Maslina napiši ovdje utisak sad vidim poziciju pogled ne strašan znam zbog Jedranjaka.
Grispolis, Bigova, preporuka. Frigani filei pešikana i kernja iz rerne sa povrćem. Propisno prosipanje. Znam nagrdih vas danas, a tek je poneđeljak
![]()
Dim sum.
Može li mi neko reći kakve rokade se dešavaju u bokeljškoj ne mogu prepoznati masu pabova a prije svega vlasnik Štrudle je samo znak prebacio u Tarantino.Sviđa mi se kod Tarantina što ima ozbiljan štek u hladovini i ambijent je retro, muzika tipična za njih, znači definitivno jedino mjesto meni plus za Bokeljšku.Ovo drugo se pabovima teško može nazvat.
Sretoh vlasnika ladno sam zaboravila da je to lik koji drži Arti izdavačku kuću. 🤌 Strašan lik baj d vej.Kulturica čoek.
Dobro je da ima štek da ne gledaš ostatak Bokeljške.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Strašan lik![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odlican
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Aj @mika123 dok ne odgovoriš da napišem zamjerke za izmjene u ponudi.
Pivo.Imao je u Štrudlu strašna njemačka sad ima točeni hogarden Bavariu stelu i nikšićko.
Jelovnik je iskasapio da ne komentarišem cijene ajde svi su digli cijene ali nerealne skroz.
E sad nikšićko nefiltrirano 0.5 dva eura je sasvim solidna cijena.Ali ambijent je ponavljam meni strašan.I muzika.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
@extravaganca i @mika123 dajte malo opširnije ubacili ste mi neki crv sumnje nakon par situacija sa podlogom.Neću vas prošpijat.
Može i na pp.
Last edited by Bluemoon; 13-08-26 at 20:08.
Svi junaci nikom ponikoše,
I u crnu zemlju pogledaše.
Čovjek treba da štiti isključivo nepisane kodexe a oni koji ih ne poznaju ne treba ni da mu ih objašnjava.Jer nisu svuđe kodexi isti.
Dok ne upoznam bolje vlasnika ladovina za centar grada i štek idealan.Mislila sam da mu pomognem da obnovi priču oko promocije knjiga ne zbog njega, nego zbog priče kakvu ovaj grad zaslužuje da ima.
Nefiltrirano Nikšićko može da prođe definitivno posebno po toj cijeni.Od hrane ajde rolnice sa povrćem i slatko kiseli sos.
Ahahhaha kakav lik...kakav lik..dobra mu je hrana domaće sve..lisnati sir..pršuta..ali, rakija ne bi rekla da me nije pita..mjenjaj dobavljača..još sam bila sa drugom koji pravi jabukovo sirće fantazija kad bi ubacio to sirće.No ođe sirće ljudi ni ne cijene.
A nisam znala da je on onaj lik što je udomio meče e to je tek odnos ka da mu je majka.
Ali, kad je rekao mom drugu biće od tebe nešto načelniče.Nego što moj drug za njega reče imaš dvije vrste ljudi da ove druge ne pominjem ali ovi drugi uživaju u tuđem meraku a jes takav ovaj.Ima i restoran Durmitor u BP.
Ni Ceca mi nije smetala dotle je došlo.
A što čini vlasnik Akademije Piva i sve velim sebi ajde neću, neću spušti loptu jer od starta je napravio dobru priču.Prvo je onog Njemca kutarisa.Pa je smanjio kvalitet u piva.
Pa se igra sa nekim barikiranim pivom iz buradi a to je naglašava marine cvetić.Pa je ima one eksplozivne limenke da bi meni priča kako je to do Bokana.How Yes No.
I svi konobari koliko ih je radilo za njega najbolje mogu reći kakav je lik.I sad je ubacio kao domaća pita ahahah a ono obična gužvara sa kupovnim korama.
Mudo neko izigrava bi da bude elita u taj reon ali ne ide.
Vele da je ona lokacije đe bio Buda Bar pokojni ukleta možda se i njemu isto desi kako je krenuo.A šteta lokacija je bruka dobra.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks