Page 350 of 351 FirstFirst ... 250300340346347348349350351 LastLast
Results 8,726 to 8,750 of 8751

Thread: [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    372
    Thanked in
    223 Posts

Sto se tice primorja generalno, zaobidji. Ne znam kakva je Lustica i Tivat, ali Budva, Bar, Ulcinj i sl. kazu sve uzas gradnja. Budva je citava na tlu sklonom likvifakciji prilikom jacih potresa. Da tresne zemljotres kao iz 79-e, to bi sve zemlja 'progutala' bez izuzetka, nazalost. Nije zaludu podrucje Budve nekad bilo 2-3 sprata max. Nisu arhitekte, staticari, i gradjevinski strucnjaci generalno bili glupi nekad, nego su znali strukturu tla i sta moze/ne moze.

Thanks Thanks Given 
    1,818
    Thanks Thanks Received 
    2,391
    Thanked in
    1,318 Posts

Brani li tebi ko da kupiš stan bilo dje drugo? Druga država?

Preskoči prevarante, sve su ćumezi, kupi nedje dje je kvalitetno i povoljno i ćao..

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    372
    Thanked in
    223 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Brani li tebi ko da kupiš stan bilo dje drugo? Druga država?

Preskoči prevarante, sve su ćumezi, kupi nedje dje je kvalitetno i povoljno i ćao..
    Sto si tako ljut, ne smije coek da komentarise

Jesam li rekao sto mimo cinjenica, da nisam 'uljepsao' istinu. Znamo da istina boli

Thanks Thanks Given 
    26,918
    Thanks Thanks Received 
    8,571
    Thanked in
    4,234 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ako moze neko ukratko da me uputi dje u pg ili na primorje (kapiram samo Bar i Ulcinj mogu za tu cijenu), da se pogleda stan ili plan izgradnje do 2000€ kvadrat. Jer ovo sto sam gledao po oglasima ledi krv u zilama. NA KONIK kod skole Marko Miljanov 2200€ kvadrat, daj nemojte me zajebavat.. moze i poslovni prostor.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Zabjelo. Onaj dio preko puta Montenegro petrol pumpe. Unutra. Ako ti je interesantno šibni poruku pa ću se raspitati. Nedavno mi je prijatelj pričao i đe tačno i kod koga ali nisam zapamtio.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,818
    Thanks Thanks Received 
    2,391
    Thanked in
    1,318 Posts

A jeste, zbog tvoje priče se neće prodati stanovi…

Čekaj ti 1000€ m2 i pljuj na sve i tako prodje život

6. The Following User Says Thank You to stefke For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    134 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ako moze neko ukratko da me uputi dje u pg ili na primorje (kapiram samo Bar i Ulcinj mogu za tu cijenu), da se pogleda stan ili plan izgradnje do 2000€ kvadrat. Jer ovo sto sam gledao po oglasima ledi krv u zilama. NA KONIK kod skole Marko Miljanov 2200€ kvadrat, daj nemojte me zajebavat.. moze i poslovni prostor.

U Bar 2000 ? Optimistično na žalost.

Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
    Always,forever and beyond ...

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    372
    Thanked in
    223 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Zabjelo. Onaj dio preko puta Montenegro petrol pumpe. Unutra. Ako ti je interesantno šibni poruku pa ću se raspitati. Nedavno mi je prijatelj pričao i đe tačno i kod koga ali nisam zapamtio.

Samo neka provjeri ovako u ljetnjim mjesecima kad tankuju pumpu, ima li isparenja. Zivio sam prije blizu pumpe, i to sa strane koja nije okrenuta prema pumpi. Kad pocnu da tankuju, to je uzas isparenje na tipa 60-70m od pumpe, otrov.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    372
    Thanked in
    223 Posts

A jeste, zbog tvoje priče se neće prodati stanovi…

Čekaj ti 1000€ m2 i pljuj na sve i tako prodje život
    Otkad je iznosenje kritike 'pljuvanje'. Najbolje da niko nista ne prica, i svi da glumimo da zivimo u utopiji, to bas vodi ka napretku, samo ne znam za koga, nidje, nikoga, nikad

Cemu glava, intelekt, kriticka misao, logika uopste. Najbolje da nas uprogramiraju kao zombije da svi mislimo isto, i da vjerujemo pricama tajkuncica kako m2 u PG i sire mora biti 3k EUR/m2 jer jelte oni centa ne zarade, i oni se bave biznisom radi nas (socijalni radnici greote, dobrotvori, i humanisti), a ne radi mega/extra profita.

Thanks Thanks Given 
    9,726
    Thanks Thanks Received 
    6,021
    Thanked in
    2,296 Posts

Naravno da je normalno kritikovati, ali ne razumijem kako neko može živjeti u gradu o kom očigledno ima užasno mišljenje. Mazohizam čisti.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    372
    Thanked in
    223 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Naravno da je normalno kritikovati, ali ne razumijem kako neko može živjeti u gradu o kom očigledno ima užasno mišljenje. Mazohizam čisti.
    Pa mislim da stanovnici PG ne zive, nego samo 'borave' u PG, jer za kvalitetan zivot je potrebno mnogo vise od zadovoljenja osnovnih bioloskih potreba

12. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,349
    Thanked in
    638 Posts

Ajde ispisi nam te uslove koje ti ocekujes, konkretne stvari koje ti fale, sta ti smeta ....

ja ne znam ili su mi standardi niski ili nesto jes . Jedina zamjerka na PG je guzva koja je stvarno postala nenormalna , ali ono necu ic zbog guzve da zivim na selo ... nekome je NY centar svijeta a tamo guzve josh nesnosnije
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    423
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    918 Posts

Svako malo ista prica a cijene samo rastu. Isto se pricalo prije 2, prije 3, prije 4 godine al' eto cijene opet rastu i rastu. Krajem 2021. se ovdje na ovom topicu pricalo kako je u Podgorici cijena od 1500-1600 prevelika i to u dobrim naseljima, sada bi se magicno kupovalo shakom i kapom za tu cijenu?

Onome ko kupuje nekretninu za zivot nema boljeg vremena nego "SAD".
    Onome ko kupuje nekretninu za 'slamaricu' samo jedno, ima i drugih vidova investicija.

Niko ne spori da su cijene previsoke ali ono sto mene fascinira jeste sto ama svugdje u regionu identicna prica, skoro pa nebitno o kojem se gradu (koji ima iole ikakav "prosperitet") radi i kojoj drzavi.

Hrvatska? Ista prica.
    Srbija (NS / BGD)? Ista prica.
    Crna Gora? Ista prica.
    Bosna? Ista prica.

U medjuvremenu ama svugdje (^ ex Yu) nikada nije lakse (sto ne znaci da je lagano, vec lakse nego ikada ranije!) bilo doci do prve nekretnine za veliki broj stanovnistva, barem ne u zadnjih 30 godina. To je cinjenica.

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    1,719
    Thanked in
    935 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post

U medjuvremenu ama svugdje (^ ex Yu) nikada nije lakse (sto ne znaci da je lagano, vec lakse nego ikada ranije!) bilo doci do prve nekretnine za veliki broj stanovnistva, barem ne u zadnjih 30 godina. To je cinjenica.
    Ne znam da li troluješ ili stvarno vjeruješ u ovo.

Bukvalno nikad teže nije bilo doći do prve nekretnine, čak i za ljude koji rade za daleko veće plate od prosječne. Nemoguća misija. Pa ljudi su na primorju mogli prije 15 god da kupe nekretninu za 1300 eura na lokacijama gdje sad prodaju za 4000 do 4500. Rast plata nije ni približno pratio rast cijena nekretnina.

Pa ni pomorci koji rade za plate koje su višestruko veće nego u CG a znam ih dosta ne zaleću se na ove cijene već biraju druge investicije. Da ne pričam koliko je ljudi tad kupovalo i pravilo kuće sa prosječnim primanjima što je sad nezamislivo.

Zadnjih par godina od naših ljudi da su kupili nekretninu znam samo one koju su prethodno nešto prodali.

16. The Following 4 Users Say Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    844 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post

A ne bih nesto onamo, bas je zabaceno..
    Raspitivao sam se za jedan plac relativno blizu centra grada, ogradjen, u naselje, sve kuce oko njega ali je drzavni. Onda kad sam posao u Upravu za imovinu rekose mi da posaljem zahtjev Gradonacelniku, pa on objavljuje javni poziv (sto znaci da ce da ga namjeste nekome) dje mozemo svi da se prijavimo.. To cu i uraditi i ici na srecu jer bih napravio kucu sa par stanova za izdavanje, ne bih nekretninu za zivot jer ne mogu da zivim u zgradi. A to sve ce kostati kao jedan stan od 60 kvadrata, mnogo vise se isplati napraviti kucu

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    163
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post

Bukvalno nikad teže nije bilo doći do prve nekretnine, čak i za ljude koji rade za daleko veće plate od prosječne. Nemoguća misija. Pa ljudi su na primorju mogli prije 15 god da kupe nekretninu za 1300 eura na lokacijama gdje sad prodaju za 4000 do 4500. Rast plata nije ni približno pratio rast cijena nekretnina.

Pa ni pomorci koji rade za plate koje su višestruko veće nego u CG a znam ih dosta ne zaleću se na ove cijene već biraju druge investicije. Da ne pričam koliko je ljudi tad kupovalo i pravilo kuće sa prosječnim primanjima što je sad nezamislivo.

Zadnjih par godina od naših ljudi da su kupili nekretninu znam samo one koju su prethodno nešto prodali.
    https://bankar.me/clanci/sta-je-poka...i-investicije/

Povećana tražnja stanovništva bila je uslovljena potrebama za refinansiranjem postojećih obaveza i kupovinom nepokretnosti, pod uticajem povoljnih kretanja na tržištu nekretnina i pozitivnih kretanja na tržištu rada, kroz rast neto zarada i zaposlenosti”, navodi CBCG.

Podaci iz agregiranih rezultata ankete pokazuju da je tražnja stanovništva za ukupnim kreditima u prvom kvartalu imala pozitivan neto procenat od 26,81, dok su banke za drugi kvartal očekivale nastavak rasta, uz neto procenat od 20,65.

Kod stambenih kredita, tražnja je u prvom kvartalu imala neto procenat od 25,59, dok se za drugi kvartal očekuje dalji rast, ali nešto umjerenijim tempom, uz neto procenat od 14,93. Kod potrošačkih i ostalih kredita, tražnja je u prvom kvartalu iznosila 13,49, a banke za drugi kvartal očekuju rast na 20,65.

Cijene rastu, ali daleko od toga da nema tražnje.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,349
    Thanked in
    638 Posts

Samo treba da ljudi shvate da je globalna inflacija . svudje su cijene svega skocile ali svudje - svega . 1l jogurta je bio 2021 1e a sad je 2e , cijena kvadrata je bila 1000e sad je 2000e ... ali isto tako plate su bile 450-600e a sad mogu na jednu ruku nabrojat ljude u moje okruzenje a da znam da rade za platu ispod 1000e

Da se razumijemo ne podrzavam situaciju nego je sta vise losa , jer sa 50e u market ne mozes kupit hrane bez za par dana , a nekad su se mogla puna kolica napunit hrane . Ali moramo biti realni da su i primanja i standard malo se pomjerili sa mjesta .

Sto se tice mogucnosti stvoriti nekretninu je tesko bas tesko jer su cijene previsoke ali opet mogucnosti dizanja kredita se ne moze porediti sa stanjem prije 5+ godina. Ja kad se sjetim da sam dobijao platu na karticu 250e a ostatak na ruke , ja u tom trenu nisam mogao dici kredit veci od 1000-1500e ... a na zalost kod nas u CG je 80% privatnika je na taj nacin radilo ... sad posle Evrope sad se situacija promijenila a znam i pored Evrope sad josh krvnika koji i dalje osiguravaju na 600e (sto je minmum) a ostatak daju na ruke ...

Suma sumarum skocile su cijene a skocila su i primanja , naravno da nisu proporcionalno nego su cijene nastavile da skacu dok su primanja stagnirala i nije dobra situacija ali poenta posta je da se isto ne moze poredit cijena necega sad i cijena prije 5 godina . Idealno za sve nas bi bilo da su ova primanja a cijene od prije 5godina i tu bi mogli reci da imamo dobar standard i uslove za zivot
    Last edited by Stivi; Today at 09:55.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    1,818
    Thanks Thanks Received 
    2,391
    Thanked in
    1,318 Posts

Evo radnik iz firme kupio dva stana u poslednje 3 godine.

Prvi digao keš kredit od 35k i dodao još 10k. Iskočilo nešto dzabe bilo.

Drugi sad sa ženom po pola. 110k stan. Učešće 10% Na 20 godina stambeni…

Momak koji radi za 1000€ .

Prvi stan renta 350€ i pokriva mu ratu kredita, drugi će plaćati mislim 550€ / 2 tj po 225€ on i žena…

A znam još x ljudi koji su u poslednjih par godina kupili stan.

U 90% je to na kredit.

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    2,083
    Thanked in
    1,185 Posts

Prvi stan renta 350€ i pokriva mu ratu kredita, drugi će plaćati mislim 550€ / 2 tj po 225€ on i žena…

U 90% je to na kredit.
    To je izuzetak, ne pravilo

Thanks Thanks Given 
    423
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    918 Posts

Da se odmah ogradim za "nikad" ispod. Pod tim mislim na zadnjih 30ak godina naravno.

---

Ne trolujem ali uospte no moras nauciti da citas sa razumijevanjem. Kljucno u cijeloj prici je "za veliki broj stanovnistva".

Neko na minimalcu nije mogao doci nekretnine niakda, ne moze ni sada. Ne moze ama skoro nigdje na planeti a ne kod nas... Ista stvar i za samce, veoma je tesko doci do nekretnine osim ako nisi debelo iznad prosjeka sa primanjima, te je i to isto u velikom dijelu svijeta.
    Tako da to dvoje ostavimo po strani, jel' moze? Pricamo o ljudima koji su tu oko prosjeka ili nesto iznad i o parovima.

Ono sto ne zelis da shvatis jeste da rast plata NIKADA nije pratio rast cijena nekretnina ali to ne igra veliku ulogu trenutno jer najbitniju stavku zaboravljas a to je kreditna sposobnost... Prije tih 15 godina koje pominjes dvoje sa prosjecnom platom NISU BILI NI KREDITNO SPOSOBNI, prosjecna plata je bila oko ~400€ ako se sjecam dobro, pogledaj kolika je sada. Naravno a su sve cijene skocile ali to nije poenta price, poenta price je da je daleko, daleko veci broj ljudi kreditno sposoban a to se desilo kako u CG, tako u BIH, tako u SR, tako i u HR. Parovima sa prosjecnim ili nesto vecim primanjima od prosjeka je danas lakse doci do nekretnine nego ikada u zadnjih 30-ak godina i nema te racunice, matematike i cega god kojom ces dokazati da nije.

PS
    - Pusti me te price o kvadratu od 4500€ i koliko je bio prije 15 godina jer je totalno nebitno. Neko ko uzima prvu nekretninu uz pomoc kredita ni ne razmislja o tim lokacijama i nekretninama.
    - Pusti me i price o pomorcima koji se ne zalijecu u ove investicije molim te jer ne pricamo o tome a da si procitao moj post vidio bih da sam i pomenuo da nekretnine nisu jedini oblik investicije te da su i jedan dio problema upravo "stavljanje love iz slamarice u nekretnine" momenti.

Kapiram ja pricu u potpunosti, kapiram i nervozu i mene hvata. Dosta nas je pocelo da zaraduje poprilicno vise u zadnjih 5-6-7 godina i svi bi voljeli po koju extra nekretninu po nekim cijenam od prije 15 godina ali nece ici. O tome ni ne pricam, vec o tome da je za veliki dio ljudi sada lakse doci do nekretnine (prve, za zivot) neko ikad prije i to je cinjenica.
    Last edited by beatnological; Today at 10:32.

23. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    423
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    918 Posts

A onda da podsjetim malo na kraj 2021. i za sta se govorilo "preskupo je"... Podgorica...

Za forumaše nudim jedan dvosoban (65m2) po 1400€ (uključeno parking mjesto)...

Sent using Tapatalk
    Našao bih i u Green level jedan od 71m2 (1600€), ako ovaj ne odgovara...

Sent using Tapatalk
    Quote Originally Posted by StevanHN View Post
    Cjena stana od 1.100 - 1.200 €/m2 za novogradnju na pristojnim lokacijama u glavnom gradu je značajno manja od gotovo svih zemalja u regionu. Npr. Neko je kupio stan u Master-u na akciji za 1.199 €/m2. Da li znate koliko bi m2 na uporednoj lokaciji koštao u Beogradu u zgradi približno istog kvaliteta? Otprilike duplo. Crna Gora unazad 10-ak god. ima veću minimalnu i prosječnu zaradu od Srbije, tako da klasični ekonomski parametri tu ne igraju ulogu. U kriznim vremenima, cjena nekretnina ne pada, jer ljudi u njima vide najsigurniju štednju. Sigurniju od banke, a permanentni blagi rast cjene m2 je značajno veći od kamate. Nasuprot tome, kriza poskupljuje gradnju. Samo gradj.željezo je unazad dvije god. poskupilo 80-90 %. Kvadrat stirodura debljine 5 cm košta koliko i m2 domaćih pločica. Mnogo je manja zarada investitora od percepcije kupca stana o tome.

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    1,719
    Thanked in
    935 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Da se odmah ogradim za "nikad" ispod. Pod tim mislim na zadnjih 30ak godina naravno.

---

Ne trolujem ali uospte no moras nauciti da citas sa razumijevanjem. Kljucno u cijeloj prici je "za veliki broj stanovnistva".

Neko na minimalcu nije mogao doci nekretnine niakda, ne moze ni sada. Ne moze ama skoro nigdje na planeti a ne kod nas... Ista stvar i za samce, veoma je tesko doci do nekretnine osim ako nisi debelo iznad prosjeka sa primanjima, te je i to isto u velikom dijelu svijeta.
    Tako da to dvoje ostavimo po strani, jel' moze? Pricamo o ljudima koji su tu oko prosjeka ili nesto iznad i o parovima.

Ono sto ne zelis da shvatis jeste da rast plata NIKADA nije pratio rast cijena nekretnina ali to ne igra veliku ulogu trenutno jer najbitniju stavku zaboravljas a to je kreditna sposobnost... Prije tih 15 godina koje pominjes dvoje sa prosjecnom platom NISU BILI NI KREDITNO SPOSOBNI, prosjecna plata je bila oko ~400€ ako se sjecam dobro, pogledaj kolika je sada. Naravno a su sve cijene skocile ali to nije poenta price, poenta price je da je daleko, daleko veci broj ljudi kreditno sposoban a to se desilo kako u CG, tako u BIH, tako u SR, tako i u HR. Parovima sa prosjecnim ili nesto vecim primanjima od prosjeka je danas lakse doci do nekretnine nego ikada u zadnjih 30-ak godina i nema te racunice, matematike i cega god kojom ces dokazati da nije.

PS
    - Pusti me te price o kvadratu od 4500€ i koliko je bio prije 15 godina jer je totalno nebitno. Neko ko uzima prvu nekretninu uz pomoc kredita ni ne razmislja o tim lokacijama i nekretninama.
    - Pusti me i price o pomorcima koji se ne zalijecu u ove investicije molim te jer ne pricamo o tome a da si procitao moj post vidio bih da sam i pomenuo da nekretnine nisu jedini oblik investicije te da su i jedan dio problema upravo "stavljanje love iz slamarice u nekretnine" momenti.

Kapiram ja pricu u potpunosti, kapiram i nervozu i mene hvata. Dosta nas je pocelo da zaraduje poprilicno vise u zadnjih 5-6-7 godina i svi bi voljeli po koju extra nekretninu po nekim cijenam od prije 15 godina ali nece ici. O tome ni ne pricam, vec o tome da je za veliki dio ljudi sada lakse doci do nekretnine (prve, za zivot) neko ikad prije i to je cinjenica.
    Pusti me ovoga, pusti me onoga i činjenica je što je kažam.

Ne bih te više zadržavao.

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    1,719
    Thanked in
    935 Posts

U 90% je to na kredit.
    To su izuzeci a nisam ni rekao da niko danas ne kupuje u stan u CG niti je to poenta već da je nikad teže doći do nekretnine.

Ja sam kupio stan prije 5 godina a danas isti taj stan ne bih mogao nikako da priuštim jer je skuplji 2.5 puta.

Thanks Thanks Given 
    423
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    918 Posts

Pusti me ovoga, pusti me onoga i činjenica je što je kažam.

Ne bih te više zadržavao.
    Nije, te i sam broj izdatih kredita za nekretnine u zadnjih 3-4 godine opovrgava upravo to sto kazes.

Parovima sa prosjecnim primanjima (citaj: vecini) je lakse doci do nekretnine sada nego ikada ranije u zadnjih 30-ak godina. To sto su cijene ludacke (a jesu, to uopste ne sporim) ne mijenja stvarnu situaciju te istinu.

28. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,818
    Thanks Thanks Received 
    2,391
    Thanked in
    1,318 Posts

To su izuzeci a nisam ni rekao da niko danas ne kupuje u stan u CG niti je to poenta već da je nikad teže doći do nekretnine.

Ja sam kupio stan prije 5 godina a danas isti taj stan ne bih mogao nikako da priuštim jer je skuplji 2.5 puta.
    Rekao si

“Zadnjih par godina od naših ljudi da su kupili nekretninu znam samo one koju su prethodno nešto prodali.”

Ja ih znam barem 5-6 da su ove godine kupili a ništa nisu prethodno prodali..
    I svi žive od plate 1000€ ..

Neko planira rentu 350€ i da doplati 100-150€ za ratu kredita, neko da živi tu…

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    1,719
    Thanked in
    935 Posts

Rekao si

“Zadnjih par godina od naših ljudi da su kupili nekretninu znam samo one koju su prethodno nešto prodali.”

Ja ih znam barem 5-6 da su ove godine kupili a ništa nisu prethodno prodali..
    I svi žive od plate 1000€ ..

Neko planira rentu 350€ i da doplati 100-150€ za ratu kredita, neko da živi tu…
    Pa ja ne znam nikoga, što ne znači da ne postoje. A i velika je razlika ako ti pričaš za PG a ja za primorje, jer razlika u cijenama je i dalje osjetna tj gore i može nešto povoljno da iskoči za razliku od Boke, čak i u novogradnji.

Nego, ako vi stvarno smatrate da je danas lakše nego ikad uzeti nekretninu, ja bih se dobrovoljno povukao iz diskusije.

Page 350 of 351 FirstFirst ... 250300340346347348349350351 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)

1. Jovan21