Temperatura u PG, u 01:50 30 stepeni....ni da je podne...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hajd i čovjek nekako ali poljoprivredne kulture adio.
Dodue ove godine ljiva je odlično rodila eto ne moe sve svima da godi samo onog kijameta i grada da bilo nije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sreća pa nema vrućine
![]()
Od petka najavljuju malo osvježenje sa srećom.
Šta se dešava između Paja iz Jugova i Hidrometeorološkog zavoda? Priča se o nekom javnom sukobu i omalovažavanju.
Zavod je prvo napisao
Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju ovim putem skreće panju javnosti na učestalo plasiranje neovlaćenih, nestručnih i neprovjerenih informacija o vremenskim prilikama, posebno preko drutvenih mrea. Ovakve aktivnosti, koje nerijetko imaju senzacionalistički karakter, unose nepotrebnu paniku među građane i mogu dovesti do ozbiljnih posledica, posebno kod onih čije poslovanje zavisi od tačnih meteorolokih podataka. Zavod će, u skladu sa svojim ovlaćenjima, preduzeti sve neophodne korake, uključujući i saradnju sa nadlenim organima, kako bi se spriječilo dalje krenje zakona i manipulacija javnim mnjenjem.
to je protumačeno kao prijetnja
A Pajo je odgovorio
Hvala vam na panji, gospodo direktori, ali ja ne piem prognoze da bih nekoga uplaio, već da bih ljudima pomogao. Moje prognoze su na mom profilu, za moje prijatelje i ljude koji me prate. I nastaviću da ih piem. Ne moete mi zabraniti da mislim i da piem ono to vidim na nebu i u kartama.
Ako vam smeta to ljudi veruju mom narodnom oku vie nego vaim skupim aparatima i nepreciznim modelima, to je va problem. Moja prognoza za sutra ostaje ista, a vi slobodno nastavite da piete saoptenja. Vidimo se na Jugovu!.
I onda je naaaarroood krenuo...
Living on the EDGE side
............ \_(ツ )_/............
Last edited by pauki; Today at 04:27.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks