U nedelju je palo strasno otkrice a to je Pesica Jezero . Kakvo mjesto , ja sam se odusevio . 1800mnv , put odlican svo vrijeme . Temperatura cio dan 20c , jezero pretoplo i za kupanje savrseno . Borovnica na svaki cosak , ima da se seta ko voli da malo planinari .
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bio sam i ja prije nekolike godine. Baš sam iznenađen bio kako je lijepo. Ali tad smo išli nekim Reno Cliom i nismo mogli baš blizu da dođemo. Od tog mjesta gdje smo ga parkirali do samog jezera nekih 15ak minuta hoda.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
sad je asfalt do onog izvora , od njega krece makadam ali nekih josh 500m se moze polako kao po jajimai onda definitivno mora pjesaka nekih 500-700m do i kroz sumu . Ovo pominjem jer mi asfalt izgleda kao da je skoro postavljen , poprilicno je ocuvan i nov .
Super je stvar sto je relativno blizu , autoputem do KL i od KL do tamo nekih 30min putem ka Beranama preko skijalista
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks