Page 832 of 834 FirstFirst ... 332732782822828829830831832833834 LastLast
Results 20,776 to 20,800 of 20848

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,006
    Thanked in
    727 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Ma zbog, mene i slicnih meni koji se drze pravila narod gine, blokira se grad, postavljaju se stubici i ograde...
    Pa sam si rekao ako je šleper ispred tebe a ti npr. 7 u koloni iza šlepera.
    Čekaš da svi preteknu šlepera (ide se redom) ako se to ikad desi da svi ispred tebe preteknu onda ideš ti.

Pošto se to nikad neće desiti svi vi guslate iza šlepera i stvarate kolonu penzionera.

I onda dodju ovi što voze normalno pa onda odvajaju vas u koloni 2 po 2 ili ako mu prekipi a ima prostora opuva vas što više da bi na kraju pretekao šlepera da bi nastavio da vozi normalno.
    Last edited by Biznismen Podgorica; 10-08-26 at 21:42.

Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    1,464
    Thanked in
    733 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Čekaš da svi preteknu šlepera (ide se redom) ako se to ikad desi da svi ispred tebe preteknu onda ideš ti.

Pošto se to nikad neće desiti svi vi guslate iza šlepera i stvarate kolonu penzionera.

I onda dodju ovi što voze normalno pa onda odvajaju vas u koloni 2 po 2 ili ako mu prekipi a ima prostora opuva vas što više da bi na kraju pretekao šlepera da bi nastavio da vozi normalno.
    Zakljucak se sam namece, problem je sleper.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,545
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Cistjerna.

Koja prevozi zapaljive materije.Čak i da je prazan svejedno oduzimanje licence.Doživotno.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Ne znas zbog cega sleperi i kamioni (posebno ako su pod teretom) voze ekstremno sporo nizbrdo.
    Potpuno se slazem da treba obilaziti sporohodne masine, spore slepere, spore kamione ali ne i da ubijes nekoga dok traje radnja. Znaci pretices kada je pregledno, isprekidana.

Tako je, cekam da ovi ispred mene preticu sleper, jer ako sleper ide 30 na sat, razmak izmedju vozila je 4-5 metara max, i ako ja sedmi i koloni idem u preticanje, hocu li da preticem svih 6 auta plus sleper bez da se vratum u moju traku? Kako da se vratim u toliki razmak?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    88
    Thanked in
    55 Posts

Problem konkretno u Crnoj Gori što se tiče saobraćajnih kazni i saobraćajnih gužvi je višeslojan

Ali ovo o čemu ću ja ovdje pisati ,nikada niko nigdje javno pomenuo nije , iako je većina svjesna ovih problema,
    ali neće da pričaju o tome, najviše zbog guze, tj položaja ili funkcije koju pokrivaju tj nepotrebnog talasanja.

1. Problem : Ovo je najveći problem

Obzirom da je 21 vijek i da imamo ovoliku frekvenciju saobraćaja naročito od juna do spetembra
    najveći problem je da ne postoje autoputevi na dionici PG-BAR, PG-BUDVA, PG-NK

To je saobraćajno srce države , i postojeće magistrae ma kakve bile ne mogu da podnesu ljetnju frekvenciju saobraćaja
    Sreća je da nema i viže nezgoda koliko ima saobraćaja.

Naži nesposobji ili korumpirani ili glupi političari su gradili Auto put iz ničega za nidje, pa će sad da ga nastave iz Nidje za jož veće nidje

Ove prioritetne dionice, kao i onaj jadransko jonski autoput su ostale samo u magli.

Problem 2; Takodje užasno veliki problem je što je većina magistralnih puteva trenutno jako kvalitetna ali se na njima jako sporo vozi ,
    vozači raznih teretnih vozila, nedovoljno iskusni vozaći manjih auta , najčežće žene nažalost prave ogromne gužve.
    I nije sad da se svakom vozaču žuri,alu uvijek ima onih 5-10 odsto kojima se realno malo viže žuri

Ovdje bih uveo rešenje da se minimalna brzina zavisno od kvaliteta magistraknog puta poveća na 80 km ili 70 km.
    Znači MINIMALNA , pa ko ne zna da vozi ,nek se vrati u auto školu. Ovo bi sigurno smanjilo enorno broj saobraćajnih nezgoda
    A kaznjavao bih drakonski sve koji voze ispod minimalne, kao i one koji baš jure.

Postoji veliki broj magistralnih puteva na kojima se lagano vozi 90-130 u prosjeku , ikad bi svi vozili u tom nekom razmjeru , svi bi stizali svuda na vrijeme

Desila mi se jedna situacija prosle godine gdje je bila veca kolona vozila na jednom putu ..nekih petnaestak u koloni , ali je prvi vozio oko 100-110 , drugi prihvatio i mi svi ostali
    za njima i tao tridesetak kilometara do ulaza u grad niko nikog nije preticao ,...niti je imao relanu potrebu .

3. Treći problem koji je ogroman su stranci
    Svi stranci koji dolaze kao turisti kod nas prave i gužve i prbleme na putu. Kako ne poznaju puteve , voze jako sporo , ćak i ne razumiju tamo gdje ima viže traka ,koja je brža ,a koja sporija
    i sukcesivno ogromne probleme prave svima . Ovdje bih svcakom na granici tj ulazu u zemlju dao po jedan flajer koji bi bio štampan na barem 7-8 jezika i zamolio ih da nakon granice stanu sa strane i procitaju u kom bi bili objasnjeni svi znacajniji putni pravci u zemlji

4. Problem su ljudi koji voze presporo , usled nekog ostecenja, kvara, nepoznavanja puta. Oni su prema sadasnjem zakonu i pratecim pravilnicima
    dužni da ; 1 ) upale 4 migavca i upozore ostale iza sebe sto skoro niko ne cini,
    2) iskljuce se na prvom prosirenju i propuste kolonu što opet skoro niko ne cini

5. Problem su nažalost Bosanci .
    Kako god i kad god se vozim nasim putevim i ispred sebe vidim bosanske tablice padne mi klapna jer odmah znam da sam u problemu ,
    i samo gledam kako da ga što prije i efikasnije ošišam i odlijepim se
    Nisam nikakav nacionalista , ali ljudi sa bosanskim tablicama koji jos relativno i poznaju ove puteve voze užasno sporo, nepredvidljivo i nestabilno i
    ne denjaju za saobračaj iza njih
    Kako vozaci kamiona , tako vozači malih auta

Kako sam viže puta poslednjih godina vozio kroz Bosnu i to hiljade kilometara - ovo je tamo još gore i još izraženije
    Moje nekio mišljenje je da im je sistem auto škola skroz pogrešan

Evo nedavno slučaj na putu DG- PG , voze dva bosanska vozila u dvije trake paralelno tipa 70 max i blokiraju sve iza ,
    sviraj ne sviraj ,,,dok su shvatili...da postoji saobraćaj iza njih

Ima još dosta problema,ali ovo je po meni največih 5
    Last edited by Dimitris; 10-08-26 at 23:23.

Thanks Thanks Given 
    3,687
    Thanks Thanks Received 
    6,859
    Thanked in
    4,111 Posts

Evo prodjoh Evropu, Ameriku, vozio sam u Japan i nigdje nisam vidio da postoji minimalna brzina na magistralnim putevima (osim ako postoji treca traka za preticanje). Kakva minimalna brzina? Zamisli ides Ct BD i imas minimalnu brzinu 70 ili 80 na sat. Pa tuda maksimalna ne smije biti preko 70-80 na sat a ne minimalna.

Da ponovim, ne gine se zbog spore voznje ili guzvi, gine se zbog bolesnika koji hoce da ugrabe pod svaku cijenu, koji hoce da preticu preko pune, pijani, narkosi…

Ja mislim da niste ukapirali svrhu novog ZOBSa. Novi ZOBS, pracenje saobracaja dronom, vece kazne i vise policije nisu tu da bi smanjili guzve vec da bi usporili vozace kamikaze.
    Last edited by TAKUMI; 10-08-26 at 23:27.
    Prema tome, šta da ti kažem?

7. The Following 2 Users Say Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    221
    Thanks Thanks Received 
    195
    Thanked in
    114 Posts

A ovo ni jedan AI ne bi mogao sažvakati i shvatiti ovaj naš narod. Od 300 Zadnjih smrtnih ishoda 90% je bilo zbog brze vožnje i divljanja.. i sad su krivi ovi što sporije voze?

Ja još nidje ni jednog našeg reli trkača ne čuh kako je pričao da je od PG do Cetinja ili PG NK pretekao vrhunski par sporih vozača nego samo kako se cepao sa nekim demonom koji tuda ide 160 a ovaj bratuljan koji je ga je iskidao 190.

Problem trkačima je trkač ispred što ne mogu odma da se porokaju sa njim jer izmedju njih se za maler našlo 2 3 ljudi kojima se ne trika i ne žuri nidje
    Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "

9. The Following User Says Thank You to REALista_05 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,518
    Thanks Thanks Received 
    4,828
    Thanked in
    2,480 Posts

Neka što se gine zbog ovih što sporo voze, nego će sad nas vrhunske vozače sa vrhunskim autima da maltretiraju i zbog pješaka.
    I da nas kažnjavaju kad izložimo svoje moćne ljubimce na trotoar ispred kafića jer neki jadni pješaci oće tuda da hodaju.
    Čak će da nam i brane da ih ostavimo ispred kafiča na ulicu na 4 žmigavca. Iako svi znamo da se paljenjem 4 žimigavca kola dematerijalizuju i da onda nikome ne smetaju.
    Sve zato što im je krivo što imamo para i vozimo dobra auta.
    Tko leti, vrijedi...

11. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    2,083
    Thanked in
    1,185 Posts

Ja ne znam, imam vozacku 6 godina evo, nije neki veliki staz al sam vozio i profesionalno godinu dana, ne pamtim da sam ijednom nedje morao da zurim i stignem sto prije. Kud se zuri nasem neradnickom narodu pa bi zivot i svoj i tudji rizikovalo za 5 minuta razlike mi bas nije jasno i zato mi ovo divljanje nema nikakvo opravdanje

13. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,545
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Najjači su mi ti što žure a više vremena utroše u nervozu oće li koga preteć.I onda svi zaglave đuture u istu kolonu.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    783
    Thanked in
    393 Posts

Ne podržavam divljanje, ali gledam da što manje vremena provedem vozeći u koloni (ne po svaku cijenu, naravno). Kod nas je odstojanje misaona imenica, a tu je mogućnost za grešku mala i generalno, takva vožnja traži veću koncentraciju i strpljenje, koji kod nas ne postoje.

Poređenja radi, u Hrvatskoj se generalno vozi brže, takođe je i turistička zemlja sa opterećenim putevima u sezoni, a postoji i tolerancija na prekoračenje brzine, pa je, uz sve to, broj poginulih u saobraćaju po glavi stanovnika skoro duplo manji nego ovdje. Da ne navodim primjer Njemačke koja ima ekstremno liberalno shvatanje ograničenja brzine, pa se, shodno veličini države, gine tri puta manje.

Problem nisu brzi ili spori vozači, problemi su divljanje, prosječna starost automobila i njihova ispravnost i putna infrastruktura koja ne prašta. A ubedljivo najveći problem je sama država. U Crnoj Gori, nažalost, skoro uvijek fali kapaciteta da se problemi rješavaju sistematično i dugoročno, da se adresiraju uzroci a ne posljedice, pa je i novi ZOBS u tom duhu. Nema veze što imamo kamere visoke rezolucije, koje ne koristimo, nema veze što smo i do sada imali zakone koje nismo sprovodili, nema veze što nemamo stacionarne radare na crnim tačkama, nema veze što nemamo naplatu kazni; ne, nama se i dalje strategija zasniva na "akcijama" gdje ćemo nedjelju, dvije da simuliramo neki rad (obično kad se nešto desi, pa se uzbuni "narod"), koji se uglavnom zasniva na čuvenom iskakanju iz žbuna (danas jednako kao 1950), da se napiše koja kazna (i evo sad, tu i tamo dronovima). Pogledajte recimo makedonski Safe City i beogradsko Oko sokolovo i njihove elektronske evidencije i naplate prekršaja - e, to je sistem. A hoće li kazna biti 100 ili 200 eura, posebno sa našim efikasnim sistemom naplate, neće napraviti ama baš nikakvu razliku (kod onih kod kojih treba da napravi).
    Last edited by johnny bravo; Yesterday at 08:27.
    In vino veritas

16. The Following 4 Users Say Thank You to johnny bravo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    1,464
    Thanked in
    733 Posts

Nema Njemacka ekstremno liberalno shvatamje ogranicenja brzine, ko je tamo vozio kroz naselja i one pravce od naselja do naselja zna da one kamere nemaju tolereancije zeru, doduse to sto se nama tolerise kao prekoracenje se kod njih globi sa ranije je bilo nesto 55 eura a sad je vjerovatno inflacija jaca, nema parkiranja dje nije predvidjeno a najjace su one dionice dje su mirni sati od recimo 21 do 8 pa onda tuda imas ogranicenje kroz naselje 30 i tako guslas po nekoliko kilometara, ali niko ni ne pomislja da podigne jer 50 po 50 ili po 500, nakupi se.
    Nama je jedino rjesenje povecati ogranicenja maksimalno da bi svi bili u okvirima zakona pa ko pretekne zivi a ko ne proglasimo ga za narodnog heroja i svi srecni i svi zadovoljni. Wild Beauty

18. The Following 3 Users Say Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,545
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

E ne znam o kakvim sporaćima bizbi priča evo juče moja koleginica vozila do Cetinja veli 80km na sat svi su je preticali ka da je kornjača na put a ne maksimalno ograničenje.Da kažem da se meni to redovno do NK dešava.No ja kuliram više se fokusiram oće neka avetinja sa suprotne strane da mi uleti u traku da mogu na vrijeme da usporim i da ga pustim i spasim i sebi i njemu život.Samo ne znam vi što vozite 20plus od maksimalnog kako mislite izvući tu situaciju jedino da levitirate zajedno sa autom.

20. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,411
    Thanks Thanks Received 
    5,987
    Thanked in
    3,483 Posts

Vele dabogda vozio od Podgorice do Tuzi 50km ....

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,197
    Thanks Thanks Received 
    6,750
    Thanked in
    3,227 Posts

То је генерално неваспитање из куће. Све да је максимална 120 они би нашли оправдање да возе 160 по овим путевима. Релативно је веле.
    Last edited by avet; Yesterday at 09:24.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    24,545
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Vele dabogda vozio od Podgorice do Tuzi 50km ....

Tuzi i Golubovci su posebno rizični jer pješaci ne znaju da su na cesti njima je sve to isto.Osevapio se onaj ko se sjeti tranzit da napravi da se ne ide kroz Golubovce.

Nego ovo sve oko kažnjavanja biće nešto kao one glupe akcije danas vežite pojas.Voljela bih da griješim no se pokazalo svakog čuda ... dana dosta.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,006
    Thanked in
    727 Posts

Samo treba od Zabjela prema Zeti do Roštiljijade zaobilaznicom sve voziti lijevom trakom 40-50km.

Samo treba do Petrovca voziti 60-70km.

Samo treba u tunel Sozinu voziti 40-50-60km eventualno 70km. Ne daj Bože 80 ili čak 90km.

Samo treba praviti kolone i voziti lagano.
    Ko želi malo brže neka gine.
    Ja vozim polako ne žurim nidje.

Thanks Thanks Given 
    6,411
    Thanks Thanks Received 
    5,987
    Thanked in
    3,483 Posts

Pogotovo kad se vidi rotacije ili blinkeri...

Thanks Thanks Given 
    24,545
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Mali ne izmišljaj da ljudi voze 60 kroz Sozinu biće da ti dobro gaziš po gasu pa ti tako izgleda.Ajde nađe se neko ali ni to nije tragedija čoče dako stigneš.Valjda je bitno da stigneš u jednom komadu.Statistički više ih je što voze 20+ od maksimalne dozvoljene jer mene prema NK sa 80 redovno zaobilaze.Lako se pređe i na 90 pa na 100 ne osjeti se i to nikakvo junaštvo nije što bi tada moj instruktor vožnje rekao i baba može nalaziti na gas a taman je tako.

Thanks Thanks Given 
    4,382
    Thanks Thanks Received 
    8,493
    Thanked in
    3,250 Posts

Samo treba od Zabjela prema Zeti do Roštiljijade zaobilaznicom sve voziti lijevom trakom 40-50km.

Samo treba do Petrovca voziti 60-70km.

Samo treba u tunel Sozinu voziti 40-50-60km eventualno 70km. Ne daj Bože 80 ili čak 90km.

Samo treba praviti kolone i voziti lagano.
    Ko želi malo brže neka gine.
    Ja vozim polako ne žurim nidje.
    Ne znam sto ce ti ova prica i dje nalazis na te sto voze ispod ogranicenja. To je bukvalno 1% ljudi, dok preko ogranocenja voze 90% ljudi.
    A ti si se zakacio za 1%. Pakao...

Ne znam sto se ovaj novi ZOBS stavlja u prvi plan, ni ovome starome nista nije falilo, nego se ne primjenjuje, jer nam vjerovatno fali jedno 1000 policajaca, dok u MUP kancelarije śede 1000+ uhljeba.
    Ovih dronova treba makar 100 komada, plus stacionarnih radara... brzo bi se sve dovelo u red, ali ono... bolje 1000 uhljeba u kancelarije da śede i botuju.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    783
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by Shaneman View Post
    Nema Njemacka ekstremno liberalno shvatamje ogranicenja brzine, ko je tamo vozio kroz naselja i one pravce od naselja do naselja zna da one kamere nemaju tolereancije zeru, doduse to sto se nama tolerise kao prekoracenje se kod njih globi sa ranije je bilo nesto 55 eura a sad je vjerovatno inflacija jaca, nema parkiranja dje nije predvidjeno a najjace su one dionice dje su mirni sati od recimo 21 do 8 pa onda tuda imas ogranicenje kroz naselje 30 i tako guslas po nekoliko kilometara, ali niko ni ne pomislja da podigne jer 50 po 50 ili po 500, nakupi se.
    Nama je jedino rjesenje povecati ogranicenja maksimalno da bi svi bili u okvirima zakona pa ko pretekne zivi a ko ne proglasimo ga za narodnog heroja i svi srecni i svi zadovoljni. Wild Beauty

Ekstremno je u oku posmatrača.

Generalno se vozi brže ili je makar dozvoljeno voziti brže nego kod nas. Nisam odavno išao, ali čini mi se da je ograničenje na magistralnim putevima 100 km/h, na brzim cestama i autoputevima (gdje postoji ograničenje) 130 km/h i da postoji mala tolerancija na prekoračenje (3-5%). Mrzi me da provjeravam da li je baš tako, ali svakako nije ni poenta.

Poenta je da nije brzina problem, problem je neprilagođena brzina (kolokvijalno - divljanje), usljed nepostojanja funkcionalnog sistema. Imam dosta kilometara na putevima u EU (Njemačkoj zaista najmanje), gdje sam i živio kratko, ali nisam dosad vidio saobraćajnog policajca pored puta da kao kod nas zaustavlja - mimo presretača, granica i nekih check pointa (gdje se uglavnom kontrolišu kamioni). A tek u gradu - baš nikad. Zašto? Jer, propisati drakonske kazne i staviti policajce u žbunove i iza bandera nije sistem, samim tim ni efikasno rješenje za problem koji imamo.
    Last edited by johnny bravo; Yesterday at 10:22.
    In vino veritas

29. The Following 2 Users Say Thank You to johnny bravo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,582
    Thanks Thanks Received 
    5,969
    Thanked in
    2,875 Posts

Iz pisanja pojedinih, osim trolovanja, vidi se i elementarno nepoznavanje pravila saobraćaja. Od Podgorice do Budve ima najmanje 4 krivine koje se ne mogu uhvatiti sa minimalnom brzinom 70kmh kako se ovdje predlaže pa sve da vozite F1 a ne šleper, autobus i slično.

Ovaj znak konkretno znači da je maksimalna dozvoljena brzina 50 km/h. Važi za sve ulesnike u sabroaćaju dakle i za motore, automobile, kamione, autobouse, šlepere, traktore itd. Važi u toku svih godišnjih doba. Nekih 90% znakova koji definišu brzinu saobraćaj u CG su žute ili bijele sredine, crne brojke i crvenog kruga.

Nije eksplicitno navedeno, ali struka i sudska praksa kaže da važi za:
    - sve 4 nahije i brda, i primorce,
    - za Popoviće, Jankoviće, Ivanoviće, Nuhodžiće, Kalače, Drešaje itd
    - za one koji se osjećaju i užive u ulozi Fanđa, Fetela, Verstapena i slično.
    - za sve koji imaju vozačku dozvolu.

Dok država ne usliši vaše molbe, pa eksplicitno postavi ograničenja koja važe samo za vas, moraćete kao i ostalo pučanstvo da se patite i vozite po ograničenjima.
    Last edited by hercules; Yesterday at 10:26.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

31. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,545
    Thanks Thanks Received 
    10,320
    Thanked in
    7,772 Posts

Zamisli ulaziš u krivine đe označeno s razlogom da spustiš brzinu koja je naznačena pa ja se opet pitam kako vi koji vozite 20+ od ograničenja uspijete ostati u istoj traci kakav salto je to ili salto mortale.Eno NK Šavnik najbolji dokaz aj nek se sprovede statističko istraživanje koliko ih tamo uđe u tuđu traku.Tu jedino da se dobro uspori pa da se spasiš i ti i ta avet što ti siječe traku.

Ali to su junaci sve.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,006
    Thanked in
    727 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Mali ne izmišljaj da ljudi voze 60 kroz Sozinu biće da ti dobro gaziš po gasu pa ti tako izgleda.Ajde nađe se neko ali ni to nije tragedija čoče dako stigneš.Valjda je bitno da stigneš u jednom komadu.Statistički više ih je što voze 20+ od maksimalne dozvoljene jer mene prema NK sa 80 redovno zaobilaze.Lako se pređe i na 90 pa na 100 ne osjeti se i to nikakvo junaštvo nije što bi tada moj instruktor vožnje rekao i baba može nalaziti na gas a taman je tako.

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ne znam sto ce ti ova prica i dje nalazis na te sto voze ispod ogranicenja. To je bukvalno 1% ljudi, dok preko ogranocenja voze 90% ljudi.
    A ti si se zakacio za 1%. Pakao...

Ne znam sto se ovaj novi ZOBS stavlja u prvi plan, ni ovome starome nista nije falilo, nego se ne primjenjuje, jer nam vjerovatno fali jedno 1000 policajaca, dok u MUP kancelarije śede 1000+ uhljeba.
    Ovih dronova treba makar 100 komada, plus stacionarnih radara... brzo bi se sve dovelo u red, ali ono... bolje 1000 uhljeba u kancelarije da śede i botuju.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk
    Ja pričam isključivo od Vodovoda na Zabjelo do skretanja za Sutomore - Petrovac.
    Kačio sam slike čak i iz tunela Sozine dje ljudi bez potrebe voze 18km.

Evo zadnja objava dje sam upao u 3-4 kolone dje sam sve kolone pretekao.
    Da niko nije pokušao da bilo koga pretekne dok iz suprotnog smjera nije bilo žive duše.

Nego da se gusla 20 na sat do PG.

Last edited by Biznismen Podgorica; Yesterday at 10:37.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,006
    Thanked in
    727 Posts

Page 832 of 834 FirstFirst ... 332732782822828829830831832833834 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 177 users browsing this thread. (0 members and 177 guests)