Kako me noge bole od juče. Uz stepenice mi je pakleno.
https://drive.proton.me/urls/8CH3EJKZPG#qjzJZB0LA4o8 programi za rehabilitaciju ...mozda bude nekome od koristi
Kako me noge bole od juče. Uz stepenice mi je pakleno.
1:49 nacas prilikom setnje
Danas đeljem pritke. Strašna ručna, Lara Croft šegica.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Glava je najbitnija za ovu vjezbu i da ne znam koliko je vremena proslo![]()
Ma glava je za sve najbitnija,ali ovo je ista stvar kao sa zgibovima,kad u prvoj seriji uradiš max do otkaza,onda se uzalud mučiš sledećih pola sata ako ne i jače da ponoviš isti broj.
...
Svaka čast, momci! Od Prokletija do Podgorice
Odlični su svi,posebna pohvala za najmladje i najstarijeg![]()
...
Legendary je poseban![]()
6.1km 35.5min
Skroz dobro vrijeme.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Korektno. Subjektivno mi je nesto tesko palo, juce sam krljao svega na neki rodjendan plus ova sparina
Ja odradih 30 sklekova na propadanje i istračah malo.
![]()
Isplivah danas malo, obratio sam paznju na par nekih tehnickih detalja, mnogo bolje sam plivao
trčanje, plivanje i vožnja bicikla. To su najjače vježbe za kardio, pogotovo ako ti je tehnika dobra.
Bas jesu. Koliko ima ovaj jedan krug sto si trcao?
Za Al-a
„Bio je u njegovom vlasništvu i nisam mogao da ga pitam da mi ga da. Iskreno, uplašio sam se. Imao je skoro 140 kilograma. Samo uđeš u salu, vidiš čovjeka od 140 kilograma iz Crne Gore kako radi seriju od 25 zgibova i pomisliš: ‘Ne, neću njega ništa da pitam’. Tako sam jednostavno izabrao broj osam, jer sam bio veliki fan Kobija Brajanta“, kazao je Lavin.
Ne znam tačno, ali manje od 500 metara, možda 460 m, tako nešto.
Grudi, biceps, onda na Krupac se isplivao, kako mi prija aaaa
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Znojim se minimalno,i ljeti,ali noćas tj. sad,mokra majica i boxerice i znači obradovah se kad čuh maloprije na Vijesti da se ovaj talas konačno završava u petak
@ nicky i Solid,svaka čast kad po ovakvom vremenu možete trčati!!!
...
Odlično kad možete
Ja jedva čekam da zahladi pa na Goricu stalno,i tamo ću kao i prije sprint uzbrdo po nekih 100,200m kako kad...meni dosta
Ne znam samo kakvo je stanje vezano za sprave,jesu li preduzeli nešto...
...
Pala mi je sad na pamet dobra ideja. Da se idući put prije trčanja na česmu ispolivam vodom i skvasim, i onda tako ladan i mokar počnem da trčim. Kao neko preventivno hlađenje.![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks