Evo su pored Smesha đe bio onaj turski.restoran otvorili kineski.Moj utisak da kineska hrana ipak bolje prolazi od ovih turskih restorana sve više se zatvaraju.Doduše sad će im voze uvesti ali i Kinezima.
Ja uzeh proljećne rolnuce sa povrćem lagane su skroz.
![]()
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 16:43.
Ovjerih Citadelu pa evo recenzije. Mjesto je lijepo samo po sebi ali kad se umije bude još ljepše. Klijentela uglavnom stranci, pa shodno tome i cijene. Klavijaturista i pjevačica, svira/pjeva ispod glasa da se može progovoriti, repertoar isti kao jedan moj mix na spotifaju. Degustacija je bila tuna tartara sa avokado kremom, karpaćo brancina i sitno paprika nektarina, i ravioli sa rikotom i jastogom (preko bijaše neka pjena koja mi se vizuelno stvarno nije dopala ali bjehu ukusne) i fokaća.
Volim osjećaj kad sam iako doma, "izmjestim" kao da sam neđe vani. Ili je to tako samo u moju glavu.
Last edited by tigrovo_oko; Yesterday at 21:02.
Dim sum.
Zaboravih da dodam još jedno surprajz - konobari, mladi, bar ovu trojicu što snimih, nikšićani a parlaju ingleze. Pohvalno![]()
Dim sum.
Na kraju Bedem izabrasmo, bez greške, sve bi prva liga počev od pileće čorbe/supe, fantastična pa do povrća u raznim varijantama, preukusno. Naravno za glavno jelo uzeli mix teletine i jagnjetine + porciju džigerice, bez žalbe, prva liga.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Pogledah cijene i jelovnik.Ipak što se mene tiče no way.
https://restaurantcitadela.com/menu/
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks