Samo neka deru, što više to bolje.
Primijetio sam da galame nepismeni i neka boranija koja ili vozi bez pojasa, ili sa par promila u krvi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo motoristi traže izmjene zakona, čekamo i ove sa kabrioletima da se glasnu isto pa da se udovolji svima nema druge.
Strpite se ljudi ovo je 10 dana maks i kraj.
Kao da zakon nije postoja prije pa ga nisu mogli sporovodit.
Baš će komunalni policajac na 40 stepeni ić da piše kazne divljanima. Ne zanoite se.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Najgore je to sto ce najvjerovatnije svima popustiti jer jbg to su im glasaci...
Glasači, e to je problematika!
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
stanje katastrofalno...mislim da ce jos vise udesa da bude
vidim danas da voze kao po jajima, i tu oko ogranicenja se drzi brzina, ali je problem sto niko zivi odstojanje ne drzi...sve u branik, nema 10cm izmedju auta...a guzve da ne pominjem
Ada logično da je grdje sad nego prije uvodjenja ovih novih kazni.
Ovo je sramota što se radi.
Ograničenje 80 niko ne prelazi 65km. Sve auto na auto niko ni da pretekne jer zna da mora ići min. 90km.
Mrtvih nece biti, a boli me ***** za vas sto ne mozete da stizete 3 min prije na odrediste.
Tačno se vidi ko su ovdje slobodni umjetnici za volanom
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Ne vidim da su kazne nove do da su podigli cifru na kazne.Da je sreće niko prvo ne bi kršio pravila prvo zbog sebe i drugih učesnika u saobraćaju a kamoli razmišljao o visini kazne.
Prisustvovah kada je saobracaj zaustavio vozilo i dao vozacu dreger... Vozac poceo da podje*ava saobracajce, duva u dreger lagano, saobracjac ga opomenje, sledeci put ponovo...
Saobracaj: " E neces se zaje*avati sa mnom, kolega pisi mu da je odbio dreger"
Ishod - kazna 900e, zabrana upravljanja 4 mjeseca
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
E to je pravi policajac.
Pocija je kod nas odavno izgubila postovanje, zato ih i zajebavaju.
Kad te u ameriku zaustavi dizes ruke odma na volan da te ne upuca. Pa onda odgovaras na pitanja.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nema kadra i to svi znamo. Zato se postave stacionarni radari svake 5 km pa neka mjeri prolazno vrijeme i trenutnu brzinu i salji na asresu postom. A to malo kadra sto ima uguraj u gradove i terorisi stoku bahatu. Pa kad se parkira bahato uhapsi kretena i useri mu se u cio dan u pritvor na 40 stepeni u ćorlu pa ce drugi put da pazi. Zaplijeni vozilo da se provjeri na pola godine zakonski mozes.
Pa kad stoka bahata se bude naplacala kazni, odlazila kod psihijatara na lijecenje onda se mozda skapira da nije lijepo da se tako ponasa. Ponasajte se kao p*****e kao sto se ponasate u inostranstvo i to je to.
Drobri se kroz medije 5 dana o ZOBS kao da nije ni postojao prije toga. A postojao samo kazne bile manje. Prodjite gradom danas i dalje parkiranih kako te volja i dje te volja.
Pogledajte sa Oci Podgorica fb profila ovaj uradak od juce.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ti stacionarni radari po Bosni rade cuda, dje god da je svako ih postuje jer kod njih kazne stizu na adresu, za razliku od nas...
Imaju li kakvog efekta ove slike što se kače svaki dan? Ovi penali što se parkiraju ka na livadu u sred sela? Mogu li oni biti procesuirani
I za ove kazne nove nadam se da nema popusta od 30-40% ako se plati u roku od par dana?
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Stanje na terenu se neće promijeniti na bolje nego na gore.
Zbog takvih kao ti i što podržavaš penzionersku vožnju se i gine.
Ograničenje 80 oni voze 60/65km
Ograničenje kod Sozine 100km oni voze 70/75/80km.
Znaš li kako je lijepo kad voziš 90/100km stigneš brzo a i sigurna je vožnja.
Last edited by Biznismen Podgorica; Yesterday at 14:30.
Akcenat po novom ZOBS je na komunalnu policiju.. da li ce 30 komunalnih uhljeba opravdati ocekivanja... ?
To je poenta da vidim kad krenu djaci oce li biti koji komunalac pored skole,vrtica,vlade,opstine,parlamenta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks