Branko, imas li kakvo ostecenje naprijed?
Tesko da je od ove sume vidio, zavoj je blagi
Branko, imas li kakvo ostecenje naprijed?
Last edited by TAKUMI; 06-08-26 at 09:01.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ukucah tablice izbaci na insta.
Qq jes taj je.
Onaj na sliku lijevo od službenika blizu oborenom motociklu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 06-08-26 at 09:50.
Imam to iz ove drustvene mreze za starije ljude https://www.facebook.com/share/r/1ecS1sEdxK/
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Eto ga danas u Radanoviće Knežević kontroliše teretnjake...
A da je sreće ne bi više radio...
Nego degen pretiče kolonu
![]()
Jel ide ovo u degenerike ili saobracajne kazne
Neka se parkiraju dje god hoce, samo da dovedu ovu stoku u red.
A da vjerovatno se parkirao da Toyotu kazni
I kad se nadas da je nekako bolje i sigurnije, i da su vozaci culi da je postalo strozije, prije pola sata vracamo se ja i supruga kuci, i treba da se mimoidjem sa nekim autom, na to X5 crni bez tablica krene pretice ovoga, direktno u mene, auto je legao na kocnicu inace bi bio gadan ceoni.
Sent from my S25+ using Tapatalk
Platio bih samo da su bili danas u UL.
Од ПГ до Игала данас ни једног јединог полицајца не виђех. Залуду све на папиру кад нема ко да казни.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Od Podgorice do Zabljala su me 4 patrole zaustavile..
Tako da ima, ima
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Je li ovo istina da idu kontra smjerom?
https://www.facebook.com/share/r/1BeduXjGwc/
opstina je zatvorila ulicu ispred Beka za koncert i otvarali je nijesu (i nece kako su krenuli)... ulica Slobode se renovira
Ali zato sto ljudi misle da poslije 17 ne mogu u ulicu Slobode (ili su samo bezobrazni) redovna je pojava da neko blokira ulicu - parkira i ode... i onda ti jedino ostaje opcije da ides kontra smjerom - neki dan mi se desilo - i to da odoh barem sa parkinga no od ul Slobode kad sam ukapirao da dalje necu moci.
Inace, debili, su Miljana Vukova do Balscica ucinili dvosmjernima, a onda su makli sa te strane ulaz u parking i premjestili ga u Novaka Miloseva...
Sto npr, kad su vec to radili nijesu i Novaka MIloseva pretvorili u dvosmjernu ne znamo... ili sto nijesu stavili ulaz na Novaka MIloseva i izlaz na drugu stranu i to OBOJE sa automackom rampom no su prebacicli kucicu i ranike niko ne zna...
Zene haos cine koliko su bezobzirne. Ja uredno parkiran na parking, UPALJENO auto sto znaci da treba da krenem, nema nikog iza mene i dok sam otkucao poruku parkiralo se auto iza mene, izasla osoba iz auta koju nisam ni vidio ko je, sviram, niko se ne pojavljuje, izlazim iz auta da nadjem retarda kad trci zena "evo, veli evo, izvini"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
situacija juce na putu do NK.
bez ijednog pogleda covjek se ukljucuje u dg na bulevar, pogledao nije bukvalno kad se ukljucivao ali ni trena. naravno auto bez tablica , gore natovarene neke ploce bez signalizacije.
kolona do nk. dva uzrocnika. audi sivi srb tablice zena vozi cim vidite onu poziciju glava do volana zamislite samo koji ona stres dozivi do srbije. naravno svudje ispod ogranicenja ide min 20.
i naravno legende, mozda najvece legende, ljudi koji kad prodju policijsku patrolu istu uspore. valjda da ih ovi na gadju otpozadi pa krenu za njima, sigurno tako neki rezon
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks