Plava veli torba.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Трговина на помолу.
Knežević najavio: Za 15-20 dana objaviću dokument, posle toga Spajić ne može biti premijer
https://www.cdm.me/politika/knezevic...biti-premijer/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Plava veli torba.
Koja je to fora sa neizvrsnim direktorom ili jos sa nezavisnim? Znaci li da ovi drugi moraju da pitaju nekoga kad donose odluke ili kad dizu ruke ne odlucuju po svojoj savjesti?
https://www.cdm.me/ekonomija/cadenov...ora-direktora/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nezavisni vjerovatno neki koji nije zaposlen, neki eksterni član upravljačkih organa. A neizvršni veze nemam šta može da bude. U stvari, možda direktori bez sektora za koji bi bili nadležni, nego samo učestvuju u donošenju odluka.
EDIT: Ovo mi djeluje kao da su nekadašnju podjelu posla između odbora direktora i upravnog odbora/izvršnih direktora spojili u jedan organ - odbor direktora.
Last edited by NHM; Yesterday at 18:32.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
za ovo smo se borili 30 godina! Seljačke krađe i ugraadnje. Da je u drugu zemlju bilo bi i zabavno.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...likta-interesa
Tko leti, vrijedi...
Једног дана ће се причат - нијесте се чули кад су ваши освјеживачи харали најјаче у историји.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mandicu ti si nasa buducnost!!!
Mandić: Odluke o budućnosti Crne Gore će se donositi ovdje, kao što su se uvijek donosile
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vijek-donosile
Sent from my S25+ using Tapatalk
Niko nema pravo da im mjeri srpstvo veli lik koji Srbima u Crnoj Gori koji ne glasaju za njega mjeri srpstvo.
Grb Crnojevića (15 vijek) nalijepljen na trobojku (u Crnoj Gori uvedena kao pomorska zastava 1881. godine, a kao narodna 1905) za obilježavanje bitke na Fundini iz 1876. godine.
Pošto krstaš barjak sam izgleda nije dovoljan.
Sa druge strane, alaj-barjak, odnosno tadašnja državna zastava pod kojom je vođen Velji rat je izgleda suvišan, pa je njegovo mjesto ustupljeno ovoj gore fiktivnoj zastavi.
Današnja zastava Crne Gore takođe odsutna sa obilježavanja bitke.
Što ćemo.
Kakvi organizatori, takva i komemoracija.
Aoooo brate sto crnjacis toliko? Ovo je doba cht gpt-a. Ukucali su napravi mi poster bitka, srbi grb najjaci smo i eto ga. Ko jos vodi brigu pod kojom su se zastavom nasi preci borili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vode računa četnikoidni svetosavski sektaši... da bi izbjegli da prikažu simbole koji su se stvarno koristili.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/82...i-u-crnoj-gori
Prije neki dan uslo preko 650 000 stranih drzavljana u CG, za dva dana...a je li realno da je po miliona ljudi nastavilo dalje. Bas me zanima sto veli granicna policija
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ostale su njiove Aure nemoj tako.
E baš me zanima kakve su ove godine recenzije ostavili za Montenegro pošto nisu imali malo vode malo struje.Na primorje.
A još ona navalica gastrajbajtera tranzitaša ka Albaniji i Kosovu koja je onespodobila i gradove i saobraćaj.
A samo mi nije jasno kako je to Budva TOP destinacija ono ruglo od svih primorskih gradova.
Da ne pričamo da je popek nešto mrmljao o Kosovu 1389. a ne od XX vijeku, nekakve Lazare i Miloše.
Иначе Пицоусти је прије неки дан на обиљежавању Олује у Мркоњић Граду у организацији Србије и РС које су иначе омогућиле Олују, и војно и политички, говорио о томе какво је солирање Подгорице (додао Требиње, Бјељину), антисрпско и да то неће дозволити.
Опет је говорио о процентима, правио паралеле са БиХ итд.
Не могу у овом тренутку да процијеним колико је сукоб између Кољенице, Ђаоникија, и Вучића, Пипуна и владике Босанчероса, стваран.
У прилог чињеници да јесте, је чињеница да Пицоустом не одговара улазак ЦГ у ЕУ, и да чини све да то спријечи, а да је Кољеница кооперативана у том процесу и није се придружила Пипуну у опструкцији.
Даље морамо поменути задња саопштења двије епархије и редовну рубрику у Политици - Мандић издајник, као и одговор Кољенице Пицоустом.
Са друге стране као аргумент да је све измишљено да би поправили имиџ Мандића код ЕУ, да би се овај догодине увалио у Владу, је чињеница да се ради о човјеку чија је политика била дослиједно издајничка и антицрногорска, о чему нећу детаљисати, а могао бих.Само ћу поменити да је до прије двије године помињао уставотворне скупштине односно рушење Устава, а знамо какве би то, прије свега безбједносне, импликације имало.И та пријења није била изузетак, већ потпуно на линији ставова и политике које заступа задњих 30 година.А та политика Црну Гору не види даље од 27. изборне јединице Србије.
Какав год да је Пипун, прије свега такође издајник и лажов (ово друго су сви политичари), сигуран сам да би ту и тамо више заштитио интерес Црне Горе од Кољенице.
А опет задњих годину свједочимо обрнутој ситуацији.
Можда ће ствари бити јасније ако се крене у уклањање Ђаоникија и дробљење епархије му.
У сваком случају, што рече колега форумаш, једанак им џефердари опалили.
Last edited by BAR; Today at 09:04.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sto fali ideji Velike Crne Gore...!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislio sam da sam sve viĐeo,ali grb Crnojevića na trobojku hahahahahahahah Još da viĐu balšića grb sa trobojkom pa da mogu d’umrem😂 Mada mislim da su zećani nedje kačili,nisam 100% siguran.
Koliko se manipuliše s tom zastavom,pa to je nevjerovatno.
Zastava koja na ovim prostorima nije ni postojala do prije 200 godina,u crnoj gori tek nešto više od 150 i to ne kao zvanicna zastava do proglašenja kraljevine 1910 godine. I kao takva sa crnogorskim grbom ukinuta je 1918 godine.
I sto je najveći apsurd,najduži period Crnogorske istorije kad je trobojka bila zvanicna zastava je vrijeme komunizma koji mnogi od ovih koji barjače trobojkom sa crnogorskim grbom preziru. Zbog petokrake naravno. Fenomenalno 😂
Last edited by AdO_pG; Today at 12:40.
Neka stave pastetu i paradajz na trobojku, vise im prilici.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks