Hahhaha za drogu od 300 eura kazne a za alkohol preko 1 promila 60 dana zatvora hahhahahahhahhahahhaha
Ajde da se drogiramo.... ooo genijalci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne mogu svi kao što vidimo a ne možemo ni ti ni bilo ko nije u te redove da druge dovodimo u red.A ni redari nisu dobar dio u red.
Krše i sami ova sva pravila u svoje redove.Mislim ne crnjačim takva je situacija.Kad se skinu ružičaste naočare.Kako ja da očekujem da će se sprovesti ovo sve kad znam(o) kakvo je stanje i među saobraćajce?Digla se prašina malo će biti predstave a onda će prašina da se slegne, i idemo dalje.Ako reko jedna banalna stvar i nakon svih ovih prijetnji da se veže pojas svi raspojasani o čemu mi?
Hahhaha za drogu od 300 eura kazne a za alkohol preko 1 promila 60 dana zatvora hahhahahahhahhahahhaha
Ajde da se drogiramo.... ooo genijalci
Last edited by NetworkMaster; 07-08-26 at 17:07.
Za drozu bi po zakonu trebalo da je tvorza za drivera, nije ovo gore bas najtacnije, mora da je radio ai
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma sve je ono..konfuzno da ne rečem boga pitaj okle su sve prepisali otvorili radne grupe što li već lupili zakone, i sve mi jednostavno izgleda da je neki izvještaj koji duguju EU.
Ali opkladiti se mogu da od svega ovoga nema ništa.Ali baš ništa.
Joj o čemu mi pišemo.Prođoše trojica pod rotaciju neka napucana kola od auto otpada ivanović prema semaforima živu silu ne jebu pretiču u usku ulicu ko zna ko je unutra ali mora da im se žuri u noćni provod.
O čemu mi?O čemu.
Đe Šaranivić?Ahahaha iskreno reko ja ođe se nada ugasi prva na prvu ulicu kad vidiš da ti mafija vodi državu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 07-08-26 at 20:55.
Aj za kazne pricamo ... da li su Saranovic i Becic sa oldtajmerima napravili sistem kao u Albaniju????
15000 kosovara ne moze da udje u Albaniju zbog neplacenih kazni...
Da li ovaj sistem kazni je umrezen i sa granicnom policijom?
Ako neko zna nek javi cisto da provjerimo sistem rada...
Ajde đaole malo im je ovoga naroda još da im namećeš i druge.
A što se tiče te dvojice morao bi da napravi ozbiljnu reorganizaciju sistema i pitanje bi li imao s kim.Inače ne bi ni bio ministar.Pa kad je već toga svjestan da nas poštedi svoje pojave i prijeti ako pređeš ulicu mimo pješačkog viđećeš ga ti meni.A makse jadan, makse samo da te ne gledam.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Samo neka rokaju. Dako se dovedemo u red...
Izgleda vise se nece smjeti ni za Q. drzati od kazni
Nemas pojma koliko ih podrzavam.
Jedini problem je sto dok ovi uvedu red na putu NK-PG, ovi ostali putevi su tragikomedija.
Prema tome, šta da ti kažem?
Bas nemaju ljudstva da pokrivaju sve mada kontam da im je cilj da inicijalno odrade posao a posle na strah da idu, samo neka cijepaju i odlicno.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks